4.9

Meer bezoekers naar je website

Heb je geïnvesteerd en ben je trots op je gloednieuwe website? Blijven websitebezoekers achterwege en had je er meer van verwacht? Dat horen wij vaker. Laat ons adviseren!

Waarom kies jij voor ons?

Eerlijke prijzen en veel ervaring

Wij zijn transparant in onze tarieven en daar zijn wij trots op. Wij geloven dat onze prijzen eerlijk zijn, gezien de hoge kwaliteit dienstverlening door ons ervaren personeel.

Wij gebruiken premium tools

Door het gebruiken van de beste tools uit de markt gaan we voor optimaal resultaat.

Practice what you preach

Wij experimenteren non-stop om zoveel mogelijk ervaringen te ontwikkelen en learnings.

Relevante content

Allereerst is het belangrijk om relevante content te hebben. Hoe relevanter voor je lezer, hoe beter. Binnen zoekmachines wordt je content namelijk beoordeeld door algoritmes. Relvantie is daarin cruciaal. 

Het optimaliseren van je pagina’s draait overigens niet alleen om teksten, maar ook door afbeeldingen en video’s, techniek & prestaties van je website en nog veel meer.

Organische groei en betaalde groei

Wij hebben de expertise in huis om je website te laten groeien in organische websitebezoekers, dit doen wij middels onze SEO dienstverlening. Ook hebben we jarenlange ervaring met betaalde bezoekers naar je website te sturen, dit doen we met onze SEA dienstverlening.

Uiteindelijk moeten deze bezoekersaantallen groeien en boven alles omgezet worden naar klanten.

Het doorklik percentage per positie in zoekmachines

Waarom zijn zoekmachines zo belangrijk voor extra website bezoekers?

In zoekmachines zijn mensen al op zoek naar een product of dienst die jij in huis hebt! Dat is dus in potentie gelijk een klant. Deze bezoekers zijn dus gericht op zoek naar jou en kan je dus bestempelen als kwalitiatief hoogwaardig bezoek aan je website. Ook je concurrenten willen deze bezoekers op hun website hebben en strijden om deze website klikken

Marco van der Werf

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wil jij weten of organische groei of juiste betaalde groei interessant is? Laat ons meekijken naar de huidige prestaties en vrijblijvend advies geven.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

Google reviews

 • 5.0
  Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
  Opjewallie Opdrachtgever
 • 5.0
  Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
  Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
 • 5.0
  Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
  Communicatie GO Opdrachtgever
 • 5.0
  Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
  De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
 • 5.0
  Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
  Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
  West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
  Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
 • 5.0
  Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
  Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
 • 5.0
  Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
  Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
 • 5.0
  Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
  De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

Kennis delen is macht