Eerlijke prijzen & geen contracten
Meer dan 100% CO2 neutraal
400 + actieve campagnes

Wil jij meer bezoekers op je website?

Heb je geïnvesteerd en ben je trots op je gloednieuwe website? Blijven websitebezoekers achterwege en had je er meer van verwacht? Dat horen wij vaker. Er zijn veel manieren om meer website bezoekers te trekken. Wees gerust, een gloednieuwe website voorzien van de nieuwste snufjes en technologieën draagt daar zeker aan bij.

Wil jij meer bezoekers op je website?

Het toevoegen van relevante content

Allereerst is het belangrijk om relevante content te hebben. Hoe relevanter voor je lezer, hoe beter. Binnen zoekmachines wordt je content namelijk beoordeeld door algoritmes. Het optimaliseren van je pagina’s draait niet alleen om teksten, maar wordt ook zeker bijgedragen door afbeeldingen en video’s. Wanneer je content goed beoordeeld wordt door zoekmachines zullen je posities stijgen binnen de zoekresultaten en genereert dat meer website bezoekers.

Het toevoegen van relevante content voor je website

Algoritmes van zoekmachines

Travyk heeft uitgebreide kennis en informatie tot haar beschikking om rekening te houden met de algoritmes van zoekmachines en hoe je posities kan stijgen. Elke pagina wordt apart bekeken, beoordeeld en krijgt zijn eigen positie binnen de zoekresultaten van de zoekmachines. Wij zorgen er voor dat je (belangrijkste) landingspagina’s relevant zijn en goed scoren binnen de posities van zoekmachines.

Een grafiek van directe-, zoek- en advertentieverkeer op de website

Waarom wil iedereen op de eerste pagina van zoekmachines staan?

Een veelvoorkomende situatie is dat je niet op de eerste resultaten pagina staat met de relevante zoektermen voor jouw producten of diensten. Waarom is dat nou zo belangrijk? Het draait vooral om het doorklikpercentage die gepaard gaat met je zoekmachine positie.

Het doorklikpercentage op basis van posities binnen de zoekmachines

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wil je de vindbaarheid van je website verbeteren en wil je hogere posities in zoekmachines innemen? Wij maken jouw website zichtbaar(der) en genereren gratis websiteverkeer.

Zoekmachine Advertenties (SEA)

Wil je meer relevante bezoekers en meer conversies op je website? Wij ontwikkelen professionele zoekmachine campagnes voor minimale (advertentie)kosten.

Conversie optimalisatie (CRO)

Wil je online meer leads of een hogere omzet genereren? Door middel van A/B testing helpen wij jou met het verhogen van conversies op jouw website en op zoekmachine campagnes.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke Online Marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio slimmer te maken en te laten profiteren van de voordelen van Online Marketing. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer