Eerlijke prijzen & geen contracten
Meer dan 100% CO2 neutraal
400 + actieve campagnes

Wil jij meer bezoekers op je website?

Heb je geïnvesteerd en ben je trots op je gloednieuwe website? Blijven websitebezoekers achterwege en had je er meer van verwacht? Dat horen wij vaker. Laat ons adviseren!


Gratis adviesgesprek   Bekijk alle oplossingen

Wil jij meer bezoekers op je website?

Relevante content

Allereerst is het belangrijk om relevante content te hebben. Hoe relevanter voor je lezer, hoe beter. Binnen zoekmachines wordt je content namelijk beoordeeld door algoritmes. Relvantie is daarin cruciaal.

Het optimaliseren van je pagina’s draait overigens niet alleen om teksten, maar ook door afbeeldingen en video’s, techniek & prestaties van je website en nog veel meer.

Het toevoegen van relevante content voor je website

Organische groei en betaalde groei

Wij hebben de expertise in huis om je website te laten groeien in organische websitebezoekers, dit doen wij middels onze SEO dienstverlening. Ook hebben we jarenlange ervaring met betaalde bezoekers naar je website te sturen, dit doen we met onze SEA dienstverlening.

Uiteindelijk moeten deze bezoekersaantallen groeien en boven alles omgezet worden naar klanten.

Een grafiek van directe-, zoek- en advertentieverkeer op de website

Waarom zijn zoekmachines zo belangrijk voor extra website bezoekers?

In zoekmachines zijn mensen al op zoek naar een product of dienst die jij in huis hebt! Dat is dus in potentie gelijk een klant. Deze bezoekers zijn dus gericht op zoek naar jou en kan je dus bestempelen als kwalitiatief hoogwaardig bezoek aan je website. Ook je concurrenten willen deze bezoekers op hun website hebben en strijden om deze website klikken.

Het doorklikpercentage op basis van posities binnen de zoekmachines

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wil jij weten of organische groei of juiste betaalde groei interessant is? Laat ons meekijken naar de huidige prestaties en vrijblijvend advies geven.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke Online Marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio slimmer te maken en te laten profiteren van de voordelen van Online Marketing. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer