Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Lokale SEO optimalisatie

Lokaal vindbaar zijn en gratis lokaal verkeer vanuit zoekmachines op zoekwoorden die er voor jouw website of webshop toe doen. Het is belangrijk om jouw bedrijf te laten zien in de lokale zoekopdrachten. Hulp nodig? 


SEO Scan aanvragen   Onze tarieven

Lokale SEO optimalisatie

Lokale SEO – lokaal gevonden worden

Lokale SEO wordt steeds belangrijker binnen het SEO domein. en dat zie je ook terug in manier waarop zoekopdrachten worden uitgevoerd. Inmiddels is 46% van de zoekopdrachten in Google lokaal georiënteerd en gebruikt bijna iedereen lokale zoekopdrachten. U kunt niet achterblijven in deze ontwikkeling en daarbij helpen wij u graag. 

Lokale SEO optimalisatie 1 Lokale SEO optimalisatie
Voorbeeld van Lokale SEO SERP

Wat kunnen wij voor je betekenen m.b.t. lokale SEO

  • Website optimalisatie op basis van best practices en lokaliteit
  • Optimaliseren Google Mijn Bedrijf
  • Vullen van dienstenaanbod
  • linkbuilding met lokale citations
  • Schema.org implementatie in de website

Naast het optimaleren voor Lokale SEO geven we je ook graag Lokale SEO tips hoe je hier zelf mee uit de voeten kunt. Lees daarom snel verder op ons onderstaande blog.

“Dichtbij mij” zoekopdrachten zijn meer dan 900% gestegen in de afgelopen twee jaar

Aldus John Mueller. Hoofd van Google Search .

Hulp nodig bij Lokale SEO

Heeft u hulp nodig bij het optimaal inrichten van uw Lokale SEO? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder bij het uiteenzetten van een juiste strategie of de uitvoering van Lokale SEO werkzaamheden.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer

Onze klanten

Alle klanten bekijken