SEA (Google Ads)

Zo, je (nieuwe) website of webshop staat online. Maar je hebt nog geen bezoekers en omzet. En nu? Laat ons je helpen een succes te maken van je website of webshop!

SEA (Google Ads)

Advertenties tonen aan je doelgroep

Google is nog steeds de grootste zoekmachine van de wereld. Google doet een miljoen zoekopdrachten per seconde! En dit is nog exclusief alle partnerwebsites van Google, zoals Youtube en apps op je telefoon. 

We kunnen verschillende advertentie-campagnetypes inzetten om het verkeer en de conversies van je website of webshop te verhogen. 

Google Search Ads

Tekstadvertenties die verschijnen bij zoekopdrachten in Google. Wij genereren kwalitatief verkeer op zoekwoorden die relevant zijn voor je website of webshop.

Google Shopping Ads

Wees zichtbaar in Google met je complete productaanbod. Wij zorgen ervoor dat je producten worden getoond aan mensen die ernaar op zoek zijn.

Google Display Ads

Laat je bedrijfslogo en diensten zien op miljoenen websites. Wij weten waar de doelgroep zich bevindt en ontwerpen de banners voor je.

Google Remarketing Ads

Bezoekers die al eerder op je website of webshop geweest zijn, gaan eerder over tot actie. Door middel van remarketing advertenties kunnen we deze bezoekers terughalen naar je website.

Gigantisch bereik

In het Google-netwerk kun je dus gigantisch veel potentiële klanten bereiken. Je kan de doelgroep bereiken met display-advertenties op externe websites, tekstadvertenties in Google én het is mogelijk om je complete productaanbod op Google te vertonen.

Google Ads en de Customer Journey

De klantreis van oriëntatie tot aankoop verloopt voor ieder bedrijf weer anders. Denk aan (feest)dagen, tijdstippen, apparaten en websites.

Met onze Google Ads campagnes is het mogelijk om op meerdere “touchpoints” terug te komen zodat jouw potentiële klant altijd advertenties van jouw merknaam en diensten/producten te zien krijgt.

Google Ads campagnes zetten we samen op

Voordat we aan de slag gaan nemen we alles met je door. Enkele vragen die dan voorbij komen zijn:

  • Wat wil je bereiken met de campagnes?
  • Wat voor budgetten stel je hiervoor beschikbaar?
  • Welke producten of diensten hebben meer aandacht nodig?
  • Relevante informatie over de markt waarin jij opereert.

Zo slaan we gezamenlijk de weg naar meer conversies in.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke Online Marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Een Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio slimmer te maken en te laten profiteren van de voordelen van Online Marketing. Lees meer

Onze klanten

Sierd Moll
Nasmaak.com
Allooy Vastgoedbeheer
KenOnz
Houthandel Martin Robben
Gordijn Express