Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐˜ƒ๐˜†๐—ธ ๐Ÿฏ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ!

๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐˜ƒ๐˜†๐—ธ ๐Ÿฏ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ!

Iwan Post, oprichter van Travyk zag 3 jaar geleden zijn kans in de markt. Op basis van eerdere ervaringen op online marketing wilde hij een belangrijke bijdrage leveren aan bedrijfsdoelstellingen, relevant verkeer naar de website halen en websites beetje bij beetje beter maken. Hij heeft zijn eigen Travyk sausje ontwikkeld en dat bleek een succes, na 3 maanden nam hij zijn eerste collega aan! Namelijk jongere broer Arjen Post.

Gegroeid naar 10 medewerkers

Inmiddels zijn wij met 10 collegaโ€™s, ieder zijn eigen specialisme en kracht (nee, niet iedereen was aanwezig op het moment van vieren ;)). In de afgelopen jaren zijn wij meegegroeid met de klanten en hebben we mooie en steeds grotere projecten mogen verwelkomen.

Onze basisprincipes

Waarom Travyk? Voor ons geldt, eerst de relatie en dan de prestatie! Wij willen met onze kennis zo efficient mogelijk meewerken aan bedrijfsdoelstellingen en met onze duidelijke en eerlijke communicatie weet jij waar je aan toe bent en wat er achter de schermen gebeurd. Wij als Travykers zijn daar trots op! En bovendien willen we dit alles steeds slimmer, beter en leuker (proberen) te doen.

๐ƒ๐”๐’: ๐Ž๐๐‹๐ˆ๐๐„ ๐Œ๐€๐‘๐Š๐„๐“๐„๐„๐‘ ๐๐ข๐ž ๐๐ข๐ญ ๐ž๐ฉ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ ๐ฅ๐ž๐ž๐ฌ๐ญ!

Heb jij interesse in SEO, SEA, CRO en Linkbuilding campagnes, vind je het heerlijk om in een bedrijf te werken met veel reuring, woon jij in de buurt van Heerenveen en wil jij met ons meebouwen aan mooie klantcases en uiteraard aan Travyk zelf?

Check onze vacatures!