Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

YouTube Ads

Wees aanwezig, niet alleen in zoekmachines. Toon je merk aan je doelgroep op YouTube en bereik miljoenen potentiële kopers.

YouTube Ads

Verhogen van zichtbaarheid en naamsbekendheid

Youtube Ads van Google is kampioen in het behalen van een hogere online zichtbaarheid op het internet. Deze vorm van online advertising geeft je merknaam een enorme “boost”. Naast het verhogen van naamsbekendheid levert het vaak een positieve bijdrage aan het behalen van je doelen! Met Youtube Ads kun je eenvoudig mensen kennis laten maken met jouw product of dienst.

  • Groot bereik
  • Enorme boost voor jouw merknaam

Online bereik verhogen en relevant blijven

Youtube Video Ads komen voor in allerlei soorten en maten en kunnen worden weergegeven op miljoenen websites en apps. Wij tonen je advertentie uitsluitend op websites die relevant zijn voor jouw merknaam, producten en/of diensten.

Zet kracht bij met meerdere Google Campagnes

Wanneer je jouw potentiële doelgroep bekend is met jouw merk, product of dienst, wil je deze natuurlijk omzetten naar een aankoop of afname van jouw dienst. Versterk jouw Youtube Ads campagnes met de juiste landingspagina’s, zoek- of remarketingadvertenties of displayadvertenties.

Google Search Ads

Tekstadvertenties die verschijnen bij zoekopdrachten in Google. Wij genereren kwalitatief verkeer op belangrijke zoekwoorden voor je website.

Google Shopping Ads

Wees zichtbaar in Google met je complete productaanbod. Wij zorgen er voor dat je producten worden getoond aan mensen die er naar op zoek zijn.

Google Remarketing Ads

Bezoekers die eerder op je website zijn geweest kunnen wij terughalen naar je website of webshop en gaan eerder over tot actie.

Google Display Ads

Laat je bedrijfslogo en diensten zien op miljoenen websites waar je doelgroep zich bevindt. Wij weten waar en maken de Display banners.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer