Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Branches

Wij bedienen met onze diensten diverse branches en weten dus precies hoe wij je doelgroep gaan bereiken middels onze SEO en SEA campagnes. Daarnaast weten we ook hoe we optimaal conversie data kunnen verzamelen en welke tools waardevol zijn voor jouw branche.

Branches

Automotive

Voor de Automotive branche weten wij hoe bezoekers de website gebruiken om hun droomauto te vinden en wat je doelgroep doet in zoekmachines om hun droomauto te vinden. Lees meer over online automotive marketing.

Vastgoed en Makelaardij

Voor makelaars en bedrijfsmakelaars zijn wij actief om de website en de huizen goed indexeerbaar te maken. Daarnaast weten we welke SEO en SEA activiteiten een positieve bijdrage kunnen leveren voor het verkopen of aankopen van woningen. Lees meer over online marketing voor vastgoed en makelaardij.

Reiniging en renovatie

Voor diverse schoonmaakbedrijven zetten wij strakke lokale campagnes neer voor zoekmachines. Dit doen we middels SEO en SEA.

Retail en Shopping

E-commerce is een vak apart. Wij zorgen ervoor dat al je producten en categorien vindbaar zijn voor je doelgroep. Ook het bouwen en onderhouden van feeds behoort tot deze specialisatie. Lees meer over online marketing voor online retail en shopping.

Marketingbureau en Communicatiebureau’s

Voor diverse marketing en communicatiebureau’s wordt een beroep gedaan op onze SEA en SEO expertise. Wij nemen een (externe) plaats binnen de marketing afdeling in. Zo kunnen de bureau’s ook SEO en SEA diensten whitelabel aanbieden.

Detachering

Detacheerders hebben het liefst een zo groot mogelijk aanbod van sollicitanten in het portefeuille zitten. Op die manier kunnen ze de beste kandidaat serveren aan de eindklant. Wij weten hoe we sollicitanten online kunnen targeten middels SEO, SEA.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer