4.9

Leadformulier extensie binnen Google Ads!

Lees wat een leaformulier extensie binnen Google Ads inhoudt!

Google is druk bezig om de B2B bedrijven een handje te helpen door een nieuwe extensie met leadformulier uit te rollen. Dat betekent dat bedrijven kunnen converteren voordat de (potentiële) klant doorklikt naar de website. Ben jij als bedrijf gefocust op het genereren van leads? Lees dan verder…

Wat is een leadformulier extensie en hoe werkt het?

Google is bezig met het ontwikkelen van een leadformulier extensie die kan functioneren als een nieuwe advertentiecampagne of toegevoegd kan worden aan een bestaande advertentiecampagne. Eenmaal ingericht kan degene die op je advertentie beland via Google direct op het leadformulier klikken en op die manier converteren voordat er ook maar een klik is verricht op de website. Want het wegnemen van extra klikken en laadtijd heeft zich al bewezen dat dat de conversieratio ten goede zal komen. Een werkelijk conversie kanon dus!

Leadformulier in Google

Klanten die geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf en op zoek zijn naar contact kunnen dit aan de hand van de leadformulier extensie zonder trammelant of gecompliceerde handelingen direct doen door het formulier aan te klikken en in te vullen. Nadat het formulier is ingevuld en ingediend kan er uiteraard door gegoogled worden en kan de klant in alle rust de website doornemen om extra informatie te vergaren.

Testversie

Momenteel is de nieuwe extensie met leadformulier nog in de bèta (testversie) zoals we dat dan noemen. De testversie is beschikbaar voor degenen die ‘Google Premier Partners’ zijn. In de toekomst zal de leadformulier extensie beschikbaar zijn voor iedereen in Google Ads via het reguliere pad, namelijk binnen de Advertenties en extensies:

Leadformulier locatie

Het maken van een leadformulier extensie

Het aanmaken van een leadformulier extensie is vrij simpel ingericht en even ter promotie van onze eigen diensten hierbij een voorbeeld:

voorbeeld leadformulier

Wij zijn benieuwd naar deze ontwikkeling van Google en de prestaties van de leadformulier extensie! Hebben jullie hier vragen over? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Casper Höyng
Arjen
Dennis
Marlieke

Wij laten SEA voor je werken

Ons team staat voor je klaar! Wij helpen je graag met het opzetten en het beheren van succesvolle en rendabele Google Ads campagnes. Ben je op zoek naar een Online Marketing Bureau uit Heerenveen? Dan helpen wij je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

 • Google reviews

  • 5.0
   Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
   Opjewallie Opdrachtgever
  • 5.0
   Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
   Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
  • 5.0
   Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
   Communicatie GO Opdrachtgever
  • 5.0
   Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
   De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
  • 5.0
   Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
   Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
   West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
   Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
  • 5.0
   Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
   Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
  • 5.0
   Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
   Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
  • 5.0
   Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
   De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

  Kennis delen is macht