Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Google Shopping Ads

Run jij een webshop? Dan moet je je productvoorraad een opvallende plek in Google geven. De grootste showroom van de wereld.

Google Shopping Ads

Webshop? Google Shopping!

Google Shopping is belangrijk voor elke e-commerce onderneming. In Google shopping is het mogelijk om oriënterende shoppers te triggeren met jouw producten en jouw merk. Maar ook wanneer ze al doelgericht op zoek zijn naar specifieke producten is Google Ads Shopping de oplossing. Wij zorgen ervoor dat ze je producten kunnen vinden!

Productgroepen bundelen

Wij kunnen je Google Shopping campagnes zo inrichten en sturen dat je potentiële klanten op alle relevante zoektermen, waar dan ook in het aankoopproces je producten kunnen zien. Van oriënterende mensen tot concrete bezoekers, wij laten je producten aan je doelgroep zien. Het juiste product op de juiste plaats aan de juiste persoon. 

E-commerce groeit nog steeds

Er zijn veel discussies over hoe je geld kan verdienen met een webshop. Toch blijft de E-commerce markt nog steeds hard groeien. Online winkelen is nog steeds een uitkomst voor heel veel mensen. Voor jou en voor ons de schone taak om deze mensen te mogen verwelkomen als klant!

Zet kracht bij met meerdere Google Campagnes

Google Search Ads

Tekstadvertenties die verschijnen bij zoekopdrachten in Google. Wij genereren kwalitatief verkeer op belangrijke zoekwoorden voor je website.

Google Display Ads

Laat je bedrijfslogo en diensten zien op miljoenen websites waar je doelgroep zich bevindt. Wij weten waar en maken de Display banners.

Google Remarketing Ads

Bezoekers die eerder op je website zijn geweest kunnen wij terughalen naar je website of webshop en gaan eerder over tot actie.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer