5.0

Over ons

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen. Wij hebben de drive om succesvolle campagnes neer te zetten voor jou. Jij bepaalt de route, wij helpen je bij de afslag. Een relatie opbouwen vinden wij minstens zo belangrijk, eerst de relatie en dan de prestatie! We doen daarnaast ook graag iets terug voor mens en milieu.

travyk logo kantoor

Lokale ondernemers / mkb bedrijven helpen

‘Het inzetten van onze kennis om het maximale rendement voor klanten te behalen.’

Wij willen gedrag uit zoekmachines koppelen aan producten/diensten van onze klanten. Om vervolgens te analyseren of het aanbod ook matcht met de bezoekers en de verwachtingen hiervan. Zo zijn er altijd kansen voor de ondernemers om beter te worden en wij helpen hier graag mee op basis van data en hypotheses.

Hoe helpen wij onze klanten?

 Door onze 3 focus diensten in te zetten. SEO, SEA, CRO.  Zo zorgen wij voor:

 • Relevante bezoekers op websites/webshops vanuit zoekmachines.

 • Websites/webshops optimaliseren voor zoekmachines en gebruikers.

 • A/B testen om gebruikers steeds sneller om te zetten naar converterende bezoekers. 

Waarom wij goede reviews ontvangen:

 • Om samen te werken is communicatie het sleutelwoord. Helder in wat we doen en waar we samen naar toe willen.

 • Jouw marketingdoelen zijn voor ons net zo belangrijk. Wij zijn jouw sparringspartner.

 • De campagnes behalen (vaak, maar niet altijd) goede resultaten.

 • Onze complete dienstverlening is volledig CO2 neutraal.

 • Wij dragen graag een steentje bij aan de maatschappij en cultuur om ons heen.

 • Daarnaast delen wij graag onze kennis met scholieren en met bedrijven in de buurt! Al onze learnings delen wij graag met iedereen! 

Arjen
Cindy Hoomans
Dennis

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

Google reviews

 • 5.0
  Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
  Opjewallie Opdrachtgever
 • 5.0
  Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
  Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
 • 5.0
  Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
  Communicatie GO Opdrachtgever
 • 5.0
  Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
  De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
 • 5.0
  Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
  Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
  West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
  Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
 • 5.0
  Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
  Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
 • 5.0
  Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
  Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
 • 5.0
  Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
  De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

Kennis delen is macht