Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Google Remarketing Ads

Bezoekers hebben je website of webshop bezocht, maar hebben nog geen aankoop gedaan of contact opgenomen. Wij helpen je weer in beeld te komen bij deze bezoekers.

Google Remarketing Ads

Je doelgroep kent je al

Dit verhoogt de kans op interesse en dus verkeer naar je website. Die kans vergroten we door remarketing toe te passen op alle Google campagnes. Met remarketing kun je advertenties weergeven aan mensen die eerder je website hebben bezocht.

Hogere conversieratio’s

Als mensen bijvoorbeeld je website verlaten zonder iets te kopen, kun je hen met remarketing opnieuw bereiken of nog prominentere posities innemen in zoekmachines. 

Zet kracht bij met meerdere Google Campagnes

Google Search Ads

Tekstadvertenties die verschijnen bij zoekopdrachten in Google. Wij genereren kwalitatief verkeer op belangrijke zoekwoorden voor je website.

Google Shopping Ads

Wees zichtbaar in Google met je complete productaanbod. Wij zorgen er voor dat je producten worden getoond aan mensen die er naar op zoek zijn.

Google Display Ads

Laat je bedrijfslogo en diensten zien op miljoenen websites waar je doelgroep zich bevindt. Wij weten waar en maken de Display banners.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer