CRO (Conversie Optimalisatie)

Beginnen onze campagnes te werken en is het relevante verkeer op je website gestegen?  Mooi, dan kan het optimalisatie proces voor je website/webshop beginnen.

CRO (Conversie Optimalisatie)

Doelen en omzet optimaliseren

Drukken de klanten wel op de juiste knoppen? Of staat de informatie wellicht niet duidelijk genoeg gepresenteerd? Er zijn veel factoren die ervoor kunnen zorgen dat klanten geen bestellingen plaatsen of contact met je opnemen.

Knelpunten constateren

Wij bekijken bezoekersgedrag en interactie van A tot Z. Waar komt de klant vandaan en wat is hun intentie? Dankzij het inzetten van diverse tools genereren wij data van bezoekers. Op basis van een bezoekersanalyse kunnen we knelpunten constateren.

Knelpunten verwijderen

Samen met jou zetten we vervolgens hypotheses op om bovenstaande knelpunten tegen te gaan. Deze hypotheses gaan we testen door middel van A/B tests te draaien.

Genereer meer bezoekers om sneller te kunnen A/B testen met:

Zoekmachine Advertenties (SEA)

Wil je meer relevante bezoekers en meer conversies op je website? Wij ontwikkelen professionele zoekmachine campagnes voor minimale (advertentie)kosten.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wil je de vindbaarheid van je website verbeteren en wil je hogere posities in zoekmachines innemen? Wij maken jouw website zichtbaar(der) en genereren gratis websiteverkeer.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke Online Marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Een Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio slimmer te maken en te laten profiteren van de voordelen van Online Marketing. Lees meer

Onze klanten

Sierd Moll
Nasmaak.com
Allooy Vastgoedbeheer
KenOnz
Houthandel Martin Robben
Gordijn Express