4.9

Conversie optimalisatie

Druk bezig met campagnes of stijgt het verkeer naar je website maar vallen je aanvragen of omzet tegen? Dan moet je website geoptimaliseerd worden!

Waarom kies jij voor ons?

Eerlijke prijzen & geen contracten

Wij werken graag op basis van vertrouwen. Daarom zijn wij transparant in onze tarieven en werken wij vrij van contracten.

Premium CRO tools

Door het gebruiken van de beste optimalisatie en personalisatie tools uit de markt gaan we voor optimaal resultaat.

Rendement blijven verhogen

Focus op conversie zorgt voor renderende campagnes. Wij weten hoe.

Conversie Optimalisatie

Redenen om CRO uit te besteden aan een bureau

Als webmaster zie je dat je verkeer stijgt maar dat je doelen en omzet achter blijven. Wij helpen je graag als je:

 • Je niet weet hoe je bezoekersgedrag inzichtelijk moet krijgen;

 • Je niet weet waar bezoekers afhaken;

 • Je niet weet waarom bezoekers afhaken;

 • Je niet weet waar knelpunten zitten in je site;

 • Je niet weet hoe je A/B tests op moet zetten.

CRO en online marketing

Verkeer naar je website halen is belangrijk. Maar drukken de klanten wel op de juiste knoppen? Of staat de informatie wellicht niet duidelijk genoeg gepresenteerd? Uiteindelijk draaien campagnes om redement en conversieratio’s.

Knelpunten constateren

Wij bekijken bezoekersgedrag en interactie van A tot Z. Waar komt de klant vandaan en wat is hun intentie? Dankzij het inzetten van diverse tools genereren wij data van bezoekers. Op basis van een bezoekersanalyse kunnen we knelpunten constateren.

Knelpunten verwijderen

Samen met jou zetten we vervolgens hypotheses op om bovenstaande knelpunten tegen te gaan. Deze hypotheses gaan we testen door middel van A/B tests te draaien.

Marlieke
Dennis

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Krijg je wel verkeer maar heb je moeite met het converteren hiervan?
Dan helpen wij je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Onze tarieven

CRO basis pakket

Een instappakket voor CRO werkzaamheden. Wij gaan 8 uren per maand voor je aan de slag.

8 uren

€ 640,00

CRO standaard pakket

Interessant voor middel-grote websites. Zodat we meer en intensiever kunnen optimaliseren.

16 uren

€ 1.240,00

CRO uitgebreid pakket

Grote webshop of website? Pak het serieus aan. Goede CRO kan gigantisch je rendement verhogen.

24 uren

€ 1.800,00
Arjen

Staat je vraag er niet tussen?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij direct allemaal kan halen uit je website of webshops? Contact ons!

 • Gratis advies
 • Plan van aanpak op maat

Veelgestelde vragen over CRO

Onze CRO baas Arjen geeft graag antwoord op je vragen.

Wat is CRO?

CRO staat voor conversie optimalisatie, het staat voor het optimaliseren van je website om het percentage bezoekers dat converteert te verhogen. Dit proces omvat het analyseren van gebruikersgedrag op de website, het uitvoeren van A/B-testen, en het verbeteren van verschillende aspecten van de website. Hier gebruiken wij ook verschillende tools voor.

Waarom is CRO belangrijk?

CRO is belangrijk omdat het helpt om meer waarde te halen uit je bestaande verkeer en acquisitie-inspanningen. Door de conversieratio te verbeteren, kun je meer leads, klanten en omzet genereren zonder extra geld uit te geven aan het aantrekken van meer bezoekers.

Hoe begin je met CRO?

Begin met het analyseren van je huidige website en identificeer gebieden die verbeterd kunnen worden. Dit kan het testen van verschillende elementen van je website omvatten, zoals koppen, afbeeldingen, call-to-actions en de indeling van de pagina.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

 • Google reviews

  • 5.0
   Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
   Opjewallie Opdrachtgever
  • 5.0
   Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
   Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
  • 5.0
   Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
   Communicatie GO Opdrachtgever
  • 5.0
   Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
   De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
  • 5.0
   Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
   Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
   West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
   Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
  • 5.0
   Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
   Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
  • 5.0
   Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
   Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
  • 5.0
   Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
   De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

  Kennis delen is macht