SEO (Zoekmachine-optimalisatie)

Beter vindbaar zijn en gratis verkeer vanuit zoekmachines op zoekwoorden die er voor jouw website of webshop toe doen! Ben je daarom op zoek naar een SEO specialist? Wij weten hoe we het beste uit de organische zoekresultaten voor jouw website of webshop kunnen halen.

SEO (Zoekmachine-optimalisatie)

Zoekwoorden onderzoek

Google’s Algoritme is complex en zeer, zeer groot. Meer dan honderden factoren spelen een rol bij het bepalen van de hoge posities in zoekmachines voor de zoekwoorden die voor jou van belang zijn. Daarom is het belangrijk om een goede zoekwoorden analyse te te verrichten. 

Content optimalisatie

Wil je iedere factor onder controle krijgen, dan ben je nog wel even bezig met het optimaliseren van je website of webshop voor zoekmachines. Wij kunnen hierbij helpen! Jij de content, wij de optimalisatie. 

Actief zijn loont

Door regelmatig nieuwe content met het juiste zoekwoord op je website of webshop te plaatsen geef je een signaal aan zoekmachines dat de website actief wordt beheerd. Dit wordt dan (vaak) beloond met hogere posities, mits je de basisprincipes van SEO maar goed toepast. 

De basisprincipes van SEO

On Page optimalisatie

Door optimalisaties van pagina’s op je website of webshop kun je de organische vindbaarheid vergroten. Denk hierbij aan de optimalisatie van onder andere keywords, afbeeldingen, video’s, teksten en titels.

Veiligheid & Snelheid

Zoekmachines hechten zeer veel waarde aan een veilig internet en aan snelheid van websites. Al helemaal voor mobiele websitebezoekers. Daarom is het zaak om dit mee te nemen in de organische optimalisaties.

Relevantie

Bij iedere zoekopdracht proberen zoekmachines hun bezoekers resultaten te tonen die zo relevant mogelijk zijn. We willen natuurlijk graag dat ook jouw website/webshop tussen de relevante zoekresultaten terug te vinden is!

Presentatie

Hoe je website getoond wordt in zoekmachines is essentieel voor het genereren van website verkeer en het behalen van een hoge CTR (Click Through Ratio). Denk hierbij aan de titel, beschrijving en URL van je webpagina.

Call to action

Uiteindelijk wil je natuurlijk dat de doelgroep overgaat tot actie. Een pakkende call to action zorgt voor interactie met de doelgroep. Doelen behalen betekent dat je relevant bent en daar houden zoekmachines van.

En veel meer

Wil je het écht goed doen? Dan komt er nog veel meer bij kijken. Linkbuilding, websitestructuur, synoniemen, interne linkstructuur, domeinautoriteit, bezoekersgedrag, sociale signalen en ga zo maar door.

We houden het simpel

Wij houden SEO graag simpel. Zowel voor onszelf marketing bureau als voor onze klanten. Het draait bij zoekmachines namelijk om 3 dingen: veilig, snel en relevant zijn voor iedereen die zoekmachines gebruikt. Dus ook voor jouw klanten!

SEO en conversies

Een stijging in organisch zoekverkeer betekent meer relevante bezoekers voor je website of webshop. Zo slaan we gezamenlijk de weg naar meer conversies in.

Nog geen top posities?

Middels Google Ads campagnes is het mogelijk om goede posities op belangrijke keywords “te kopen”.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke Online Marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Een Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio slimmer te maken en te laten profiteren van de voordelen van Online Marketing. Lees meer

Onze klanten

Sierd Moll
Nasmaak.com
Allooy Vastgoedbeheer
KenOnz
Houthandel Martin Robben
Gordijn Express