4.9

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Beter vindbaar zijn en gratis verkeer vanuit zoekmachines op zoekwoorden die er voor jouw website of webshop toe doen. Wij weten hoe. Zullen we eens sparren over jouw SEO inspanningen?

Waarom kies jij voor ons?

Eerlijke prijzen en veel ervaring

Wij zijn transparant in onze tarieven en daar zijn wij trots op. Wij geloven dat onze prijzen eerlijk zijn, gezien de hoge kwaliteit dienstverlening door ons ervaren personeel.

Wij gebruiken premium tools

Door het gebruiken van de beste tools uit de markt gaan we voor optimaal resultaat voor jouw bedrijf.

Practice what you preach

Wij experimenteren non-stop om zoveel mogelijk ervaringen te ontwikkelen en learnings.

zaklamp schijnt op het woord keyword - zoekwoord onderzoek is een van de basis onderdelen van SEO.

Waarom SEO uitbesteden?

Heb je moeite om te ranken met je SEO pagina’s? En wil je je SEO uitbesteden aan een bureau in regio Heerenveen? Dan helpen we je graag met:

 • Vinden van zoekwoorden die interessant zijn

 • Het monitoren van je SEO posities op interessante keywords

 • Kennisoverdracht over SEO ranking factoren

 • Inzichten verschaffen uit premium SEO tools

 • SEO statistieken interpreteren

 • Uitvoerend SEO werk en monitoring

Marlieke
Arjen

Wij laten SEO voor je werken

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite om te ranken met je SEO pagina’s?
En ben je op zoek naar een SEO Bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Onze tarieven

SEO basis pakket

Een instappakket voor SEO werkzaamheden. Wij gaan 8 uren per maand voor je aan de slag.

SEO Instap

€ 640,00

SEO standaard pakket

Interessant voor middel-grote websites. Zodat we meer en intensiever kunnen optimaliseren.

SEO Compleet

€ 1.240,00

SEO uitgebreid pakket

Grote webshop of website? Pak het serieus aan. Goede SEO kan veel opleveren. Vooral op lange termijn.

SEO uitgebreid

€ 1.800,00

SEO uitbesteden of zelf doen?

Heb je plannen om serieus werk te maken van SEO? Prachtig! Als je alleen niet genoeg kennis in huis hebt kan je veel tijd, moeite en geld kwijt zijn in je SEO en onverhoopt niet de resultaten halen die je wilt. Die felbegeerde plek 1 in Google. Of in ieder geval de top 3. Wil je liever voorkomen dan genezen? Wil je dat risico liever niet lopen? Overweeg dan om je SEO uit te besteden. Onze zoekmachine experts helpen je graag!

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

 • Cindy

  Staat je vraag er niet tussen?

  Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij direct allemaal kan halen uit je website of webshops? Contact ons!

  Veelgestelde vragen bij SEO

  Hier heeft onze SEO specialist Cindy een aantal van de meest gestelde vragen verzameld over zoekmachine optimalisatie.

  Wat is SEO precies?

  SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie, is een proces waarbij verschillende technieken worden gebruikt om de zichtbaarheid en positie van een website of webpagina in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten te verbeteren. Het doel is om de website hoger te laten ranken op de resultatenpagina's voor relevante zoekopdrachten.

  Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

  SEO (Zoekmachineoptimalisatie): Gaat over het optimaliseren van je website om een hogere positie te krijgen in de organische, niet-betaalde zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Bing. SEA (Search Engine Advertising): Betreft het plaatsen van betaalde advertenties in deze zoekmachines. Bij SEA betaal je voor je positie in de zoekresultaten, bijvoorbeeld bovenaan de pagina.

  Wat zijn de drie belangrijkste gebieden van SEO?

  De drie gebieden van SEO die wij het belangrijkst vinden zijn: - Technische SEO: Dit aspect richt zich op het verbeteren van de technische elementen van een website om de ranking in zoekmachines te verbeteren. Het omvat optimalisaties zoals het verbeteren van de laadsnelheid van de site, het mobielvriendelijk maken van de website - On - Page SEO: Dit gebied betreft de optimalisatie van de inhoud en structuur van individuele webpagina's. Het gaat hier om het correct gebruiken van keywords, het creëren van hoogwaardige en relevante inhoud, en het optimaliseren van titels, koppen, en meta-beschrijvingen. - Linkbuilding: Dit proces omvat het verkrijgen van links van andere websites die verwijzen naar je eigen site. Deze "backlinks", vooral van hoogwaardige en relevante sites, helpen om de autoriteit van je website te verhogen, wat een positief effect heeft op je rankings.

  Wat zijn de kosten van SEO uitbesteden?

  De kosten van zoekmachine optimalisatie hangen volledig af van het zoekwoord, bedrijfsdoelstellingen en concurrentie. De ambitie om op bepaalde zoekwoorden te gaan ranken is belangrijk, maar om hoe veel zoekwoorden gaat het? Bij ieder zoekwoord is vraagt het een andere intensiteit om op positie 1 te komen. Dit is sterk afhankelijk van budget, concurrentie, techniek, content en meer!

  Google reviews

  • 5.0
   Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
   Opjewallie Opdrachtgever
  • 5.0
   Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
   Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
  • 5.0
   Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
   Communicatie GO Opdrachtgever
  • 5.0
   Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
   De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
  • 5.0
   Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
   Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
   West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
   Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
  • 5.0
   Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
   Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
  • 5.0
   Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
   Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
  • 5.0
   Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
   De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

  Kennis delen is macht