Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Linkbuilding

Wat is linkbuilding nou precies? Om een lang verhaal kort te maken: door middel van linkbuilding verzamel je relevante links van andere websites naar je eigen website. Dit noem je zogenaamde backlinks. Om dit professioneel aan te vliegen is het verstandig om een linkbuilding bureau in te schakelen.


Gratis adviesgesprek   Onze tarieven

Linkbuilding

Eerlijke prijzen & geen contracten

Wij werken graag op basis van vertrouwen. Daarom zijn wij transparant in onze tarieven en werken wij vrij van contracten.

Groot netwerk van kwaliteit Linkbuilding partners

Travyk beschikt over een groot netwerk van hoge kwaliteit linkbuilding partners.

Autoriteit versterken

Verhoog je autoriteit en rankings. Wij verzamelen zoveel mogelijk backlinks.

Wat is linkbuilding?

Zoals gezegd is linkbuilding een SEO tactiek die je kunt toepassen om hogere posities in zoekmachines te verkrijgen. Dit gebeurd door links te laten plaatsen op andere websites om vervolgens deze links te laten linken naar jouw website.

Hoe werkt linkbuilding dan precies?

Iedere link op het internet heeft een bepaalde waarde. Hoe meer kwalitatieve goede links naar jouw website verwijzen, hoe hoger de waarde van je website zal worden. Hoe hoger de waarde van je website, hoe relevanter je bent voor zoekmachines. Keywords die belangrijk zijn zullen hogere posities gaan krijgen.

linkbuilding backlinks
Links verzamelen naar je website

Hoe verzamelen wij backlinks?

Backlinks worden verzameld via partners en partnerwebsites. Wij van Travyk zijn non-stop bezig om nieuwe partners en partnerwebsites te vinden waarbij wij backlinks in kunnen kopen en/of kunnen ruilen. Dit netwerk van partners en partnerwebsites onderhouden wij en breiden wij steeds verder uit. Op deze manier kunnen we zo relevant mogelijke backlinks voor onze klanten blijven verzamelen.

Linkbuilding en SEO

Wij zijn al sinds jaar en dag bezig om vooral technische SEO en on-page SEO voor onze klanten te verzorgen. Daar voegen wij dus nu ook linkbuilding aan toe. Linkbuilding valt onder off-page SEO. Door het toevoegen van linkbuilding aan onze dienstverlening kunnen wij onze klanten bij alle SEO activiteiten bedienen.

off-page SEO
De drie belangrijke SEO diensten van Travyk en tevens ranking factoren van zoekmachines

Relevante backlinks

Bij linkbuilding is het zaak om kwalitatief goede backlinks te verzamelen van relevante websites, maar ook nog steeds van relevante startpagina’s (klonen). Google wordt natuurlijk ook steeds slimmer en krijgt steeds beter in de gaten of het wel of niet organisch overkomt.

Linkbuilding technieken

Er zijn ontelbare manieren om linkbuilding toe te passen. Wij werken vooral met de volgende technieken:

  1. Gastbloggers en persberichten;
  2. Backlinks van startpagina’s en startpagina klonen;
  3. Blogs op branche gerelateerde websites;
  4. Organische en geleidelijk groeien in backlink profiel.

Domein autoriteit verhogen met linkbuilding

Door te blijven variëren met de linkbuilding technieken en te blijven variëren op verschillende keywords en pagina’s die goed moeten ranken, zal je een sterke domein autoriteit gaan creëren. Met een sterke domein autoriteit kan je vervolgens veel competatiever zijn op belangrijke keywords en dus ook beter vindbaar zijn in zoekmachines.

Linkbuilding pakketten

Onze linkbuilding pakketten met kosten per maand. 

Basis

  • Maximaal 10 backlinks per maand. Do-follows en index garantie.

  • Basis € 350,00

Intensief

  • Maximaal 20 backlinks. Do Follow en Index garantie. 

  • Intensief € 700,00

Zie onze tarieven wat dit voor jou betekent. In overleg is maatwerk ook mogelijk.

Linkbuilding toepassen?

Wij kunnen je nog veel meer vertellen over onze linkbuilding dienstverlening. Ben jij een bedrijf in Heerenveen, Friesland of Noord-Nederland en wil je starten met linkbuilding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer