Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Linkbuilding

Autoriteit is één van de drie belangrijkste pijlers binnen SEO. Wil je echt scoren in de zoekmachines, dan moet je ook echt werken aan je autoriteit en dat doe je met linkbuilding. Een vak apart. Liever uitbesteden? Laat het aan onze zoekmachine experts over. Nu al weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag de gratis linkbuilding scan aan.


Gratis linkbuilding scan   Onze tarieven

Linkbuilding

Eerlijke prijzen & geen langdurige contracten

Wij werken graag op basis van vertrouwen. Daarom zijn wij transparant in onze tarieven en werken wij vrij van langlopende contracten.

Groot netwerk van kwaliteit Linkbuilding partners

Travyk beschikt over een groot netwerk van hoge kwaliteit linkbuilding partners.

Autoriteit versterken

Verhoog je autoriteit en rankings. Wij verzamelen zoveel mogelijk backlinks.

Wat is linkbuilding?

Met linkbuilding verhoog je de autoriteit van je website. Dit doe je met externe links (backlinks) die verwijzen naar een pagina op jouw website. Het doel van deze SEO tactiek is je website beter te laten ranken in de zoekmachines van Google en Bing.

Hoe werkt linkbuilding dan precies?

Iedere link op het internet heeft een bepaalde waarde. Hoe meer kwalitatieve goede links naar jouw website verwijzen, hoe hoger de waarde van je website zal worden. Hoe hoger de waarde van je website, hoe relevanter je bent voor zoekmachines. Keywords die belangrijk zijn zullen hogere posities gaan krijgen.

linkbuilding backlinks
Links verzamelen naar je website

Hoe verzamelen wij backlinks?

Backlinks worden verzameld via lokale bedrijfsvermeldingwebsites, partners en partnerwebsites. Wij van Travyk zijn non-stop bezig om nieuwe partners en partnerwebsites te vinden waarbij wij backlinks in kunnen kopen en/of kunnen ruilen. Dit netwerk van partners en partnerwebsites onderhouden wij en breiden wij steeds verder uit. Op deze manier kunnen we zo relevant mogelijke backlinks voor onze klanten blijven verzamelen.

Linkbuilding en SEO

Wij zijn al sinds jaar en dag bezig om vooral technische SEO en on-page SEO voor onze klanten te verzorgen. Daar voegen wij dus nu ook linkbuilding aan toe. Linkbuilding valt onder off-page SEO. Door het toevoegen van linkbuilding aan onze dienstverlening kunnen wij onze klanten bij alle SEO activiteiten bedienen.

3 belangrijke SEO diensten: linkbuilding, content en techniek
De drie belangrijke SEO diensten van Travyk en tevens ranking factoren van zoekmachines

Relevante backlinks

Bij linkbuilding is het zaak om kwalitatief goede backlinks te verzamelen van relevante websites, maar ook nog steeds van relevante startpagina’s (klonen). Google wordt natuurlijk ook steeds slimmer en krijgt steeds beter in de gaten of het wel of niet organisch overkomt.

Ook diversiteit is belangrijk bij je linkprofiel. Naast een link op een website of een startpagina, kun je ook denken aan nieuwswebsites, blogartikelen of online bedrijvenpagina’s. Goed ook voor je lokale SEO!

Linkbuilding technieken

Er zijn ontelbare manieren om linkbuilding toe te passen. Wij werken vooral met de volgende technieken:

 1. Gastbloggers en persberichten;
 2. Lokale bedrijfsvermeldingen;
 3. Backlinks van startpagina’s en startpagina klonen;
 4. Blogs op branche gerelateerde websites;
 5. Organische en geleidelijk groeien in backlink profiel.

Domein autoriteit verhogen met linkbuilding

Door te blijven variëren met de linkbuilding technieken en te blijven variëren op verschillende keywords en pagina’s die goed moeten ranken, zal je een sterke domein autoriteit gaan creëren. Met een sterke domein autoriteit kan je vervolgens veel competatiever zijn op belangrijke keywords en dus ook beter vindbaar zijn in zoekmachines.

Linkbuilding pakketten

Onze linkbuilding pakketten met kosten per maand. 

Lokale bedrijfsvermeldingen

 • Maximaal 4 bedrijfsvermeldingen. 

 • Lokale links € 50,00

Basis

 • Maximaal 10 backlinks per maand. Do-follows en index garantie.

 • Basis € 350,00

Intensief

 • Maximaal 20 backlinks. Do Follow en Index garantie. 

 • Intensief € 700,00

SEO BLOGS

 • Blogs met verschillende DA sterktes en websitetraffic

 • Vanaf € 250,00

Zie onze tarieven wat dit voor jou betekent. In overleg is maatwerk ook mogelijk.

Whitelabel Linkbuilding bureau bij jou in de buurt nodig?

Wij werken voor meerdere marketingbureau’s in Friesland en Heerenveen en helpen onze concullega’s en haar klanten graag. Ook maken ZZP online marketeers gebruik van onze linkbuilding kennis en scherpe tarieven.

Weet jij dat het waardevol is voor je SEO strategie en klant? Maar weet je niet waar je moet beginnen met het starten van Linkbuilden? Maak dan gebruik van onze linkbuilding expertise en scherpe tarieven om eigen klanten completer te kunnen bedienen op het gebied van SEO. Dan kan jij blijven focussen op on-page SEO en/of strategie.

Handig toch?

Linkbuilding uitbesteden aan experts?

Wij kunnen je nog veel meer vertellen over onze linkbuilding dienstverlening. Dus, ben jij een bedrijf in Heerenveen, Friesland of Noord-Nederland en wil je starten met linkbuilding?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of vraag alvast onze gratis linkbuilding scan aan, zodat de knelpunten meteen aan het licht komen.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer

Onze klanten

Alle klanten bekijken