4.9

Linkbuilding

Autoriteit is één van de drie belangrijkste pijlers binnen SEO. Wil je echt scoren in de zoekmachines, dan moet je ook echt werken aan je autoriteit en dat doe je met linkbuilding. Een vak apart. Liever uitbesteden? Laat het aan onze zoekmachine experts over. Nu al weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag de gratis linkbuilding scan aan.

Waarom kies jij voor ons?

Eerlijke prijzen & geen langdurige contracten

Wij werken graag op basis van vertrouwen. Daarom zijn wij transparant in onze tarieven en werken wij vrij van langlopende contracten.

Groot netwerk van kwaliteit Linkbuilding partners

Travyk beschikt over een groot netwerk van hoge kwaliteit linkbuilding partners.

Autoriteit versterken

Verhoog je autoriteit en rankings. Wij verzamelen zoveel mogelijk backlinks.

Linkbuilding bureau met experts

Met linkbuilding uitbesteden verhoog je de autoriteit van je website. Dit doe je met externe links (backlinks) die verwijzen naar een pagina op jouw website. Het doel van deze SEO tactiek is je website beter te laten ranken in de zoekmachines van Google en Bing.

Wij van Travyk zijn een linkbuilding bureau in Heerenveen en zijn voortdurend bezig met het vinden van nieuwe partners en partnerwebsites waarbij wij backlinks kunnen kopen en/of ruilen. Dit netwerk van partners en partnerwebsites onderhouden wij en breiden wij steeds verder uit. Op deze manier kunnen we zo relevant mogelijke backlinks voor onze klanten blijven verzamelen.

Linkbuilding en SEO

Wij zijn al sinds jaar en dag bezig om vooral technische SEO en on-page SEO voor onze klanten te verzorgen. Daar voegen wij dus nu ook linkbuilding aan toe. Linkbuilding valt onder off-page SEO. Door het toevoegen van linkbuilding aan onze dienstverlening kunnen wij onze klanten bij alle SEO activiteiten bedienen.

Relevante backlinks

Bij linkbuilding is het zaak om kwalitatief goede backlinks te verzamelen van relevante websites, maar ook nog steeds van relevante startpagina’s (klonen). Google wordt natuurlijk ook steeds slimmer en krijgt steeds beter in de gaten of het wel of niet organisch overkomt.

Ook diversiteit is belangrijk bij je linkprofiel. Naast een link op een website of een startpagina, kun je ook denken aan nieuwswebsites, blogartikelen of online bedrijvenpagina’s. Goed ook voor je lokale SEO!

Linkbuilding technieken

Er zijn ontelbare manieren om linkbuilding toe te passen. Wij werken vooral met de volgende technieken:

 1. Gastbloggers en persberichten;

 2. Lokale bedrijfsvermeldingen;

 3. Backlinks van startpagina’s en startpagina klonen;

 4. Blogs op branche gerelateerde websites;

 5. Organische en geleidelijk groeien in backlink profiel.

Domein autoriteit verhogen met linkbuilding

Door te blijven variëren met de linkbuilding technieken en te blijven variëren op verschillende keywords en pagina’s die goed moeten ranken, zal je een sterke domein autoriteit gaan creëren. Met een sterke domein autoriteit kan je vervolgens veel competatiever zijn op belangrijke keywords en dus ook beter vindbaar zijn in zoekmachines.

Sterker linkprofiel nodig?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite om te ranken met je SEO pagina’s?
En ben je op zoek naar een sterker linkprofiel? Laat onze experts je helpen.

Onze tarieven

Local citations

Maximaal 5 bedrijfsvermeldingen per maand.

Lokale links

€ 50,00

SEO Blogs

Blogs met verschillende DA sterktes en websitetraffic

Vanaf

€ 125

Linkbuilding Basis

Meerdere type links. Pakket op maat conform strategie en linkprofiel.

Basis

€ 350,00

Linkbuilding Intensief

Meerdere type links. Pakket op maat conform strategie en linkprofiel.

Intensief

€ 700,00

Staat je vraag er niet tussen?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij direct allemaal kan halen uit je website of webshops? Contact ons!

Veelgestelde vragen over linkbuilding

Onze linkbuilding specialist Dennis heeft een aantal van de meest gestelde vragen verzameld voor je

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het proces van het verkrijgen van links van andere websites naar jouw website (backlinks). Deze links helpen zoekmachines zoals Google om (nieuwe) pagina's te ontdekken en te bepalen hoe hoog een pagina moet ranken in de zoekresultaten.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Backlinks worden door zoekmachines gezien als een 'stem' van vertrouwen en kunnen een significante impact hebben op de zichtbaarheid van een website in zoekresultaten. Hoe meer kwalitatieve links een website heeft, hoe hoger deze waarschijnlijk zal ranken.

Wat is het verschil tussen interne en externe links?

Interne links zijn links die binnen dezelfde domeinnaam navigeren, terwijl externe links verwijzen naar een andere domeinnaam. Beide zijn belangrijk voor SEO, maar linkbuilding focust voornamelijk op het verkrijgen van externe links.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

Google reviews

 • 5.0
  Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
  Opjewallie Opdrachtgever
 • 5.0
  Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
  Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
 • 5.0
  Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
  Communicatie GO Opdrachtgever
 • 5.0
  Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
  De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
 • 5.0
  Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
  Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
  West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
  Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
 • 5.0
  Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
  Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
 • 5.0
  Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
  Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
 • 5.0
  Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
  De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

Kennis delen is macht