Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Google Search Ads

De klant zoekt? Jij antwoord. Samen met jou laten we een zo relevant en interessant mogelijke tekstadvertentie zien aan je doelgroep.

Google Search Ads

De basis van zoekmachine-advertenties

Je advertenties alleen maar tonen wanneer je klanten erom vragen. Het klinkt allemaal zo simpel en makkelijk! Het is inmiddels een complexe puzzel geworden om je te onderscheiden van concurrenten op het juiste moment.

Campagnestructuur

Een belangrijk onderdeel van Google search ads is de campagnestructuur en de indeling van de advertentiegroepen. Wij helpen hierbij om tegen zo laag mogelijke kosten het maximale uit je Google Search Ads te halen! Naast structuur heb je nog veel verschillende andere componenten en segmenten waarop wij kunnen excelleren.

Verandering in de markt en updates van Google

De campagnes staan als een huis, dus laat maar gaan die campagnes! Nee, zo werkt het helaas niet.

Blijf Google Ads bijsturen

De concurrenten zitten niet stil, je product(en)en dienstverlening ontwikkelen zich en daarnaast is Google altijd volop in beweging met nieuwe functionaliteiten en algortimes om steeds relevanter te worden. Kortom: er komt maandelijks een gezonde portie analyse om de hoek kijken, om vervolgens campagnes bij te gaan sturen voor een maximaal rendement. Dit is onze tak van sport, dus wij kunnen je hierbij helpen.

Zet kracht bij met meerdere Google Campagnes

Google Shopping Ads

Wees zichtbaar in Google met je complete productaanbod. Wij zorgen voor de juiste koppelingen, structuur en zoekwoordbiedingen.

Google Display Ads

Laat je bedrijfslogo en diensten zien op miljoenen websites waar je doelgroep zich bevindt. Wij weten waar en maken de Display banners.

Google Remarketing Ads

Bezoekers die eerder op je website zijn geweest kunnen wij terughalen naar je website of webshop en gaan eerder over tot actie.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer