Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Travyk en de Sustainable Development Goals (SDG’s)

Van alleen online marketing worden we voor 90% gelukkig. Dit klinkt misschien gek, als online marketing bureau, maar dat komt omdat ‘online marketing’ niet de volledige lading dekt van wat we willen bieden. Online marketing die impact maakt, doet dat wel!

Travyk en de Sustainable Development Goals (SDG’s)

Impact is het effect dat je hebt op mens, milieu en economie en gaat verder waar het financiële resultaat van een bedrijf stopt. Door de impact die we maken altijd mee te wegen in elke beslissing die we maken, realiseren we naast financiële waarde dus ook sociaal maatschappelijke waarde.

Impact en de Sustainable Development Goals

We maken en sturen onze impact aan de hand van drie impact doelstellingen.

Klik op de doelstellingen en we lichten deze voor je toe, samen met de concrete acties die we ondernemen om ze te realiseren.

Bovendien werken met elke van onze drie doelstellingen toe naar een of meerdere Sustainable Development Goals (SDG’s). De SDG’s zijn in 2015 door de Verenigde Naties opgesteld en dienen als wereldwijde agenda om de grootste problemen van de 21ste eeuw, zoals onder andere klimaatverandering, het hoofd te bieden.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer