4.9

Online marketing voor detachering

Extra hulp nodig bij het online werven van kandidaten en werkgevers?

Waarom kies jij voor ons?

Eerlijke prijzen en veel ervaring

We streven er altijd naar om snel terug te komen op jouw bericht. Meestal is dat binnen 24 uur.

Wij gebruiken premium tools

Jouw marketingdoelen zijn voor ons net zo belangrijk. Daarom zijn we meer jouw externe collega.

Practice what you preach

Om samen te werken is communicatie het sleutelwoord. Helder in wat we doen en waar we samen naar toe willen.

SEO voor Detachering

Het mooiste is natuurlijk om zo goed mogelijk zichtbaar te zijn en als gevolg daarvan leads binnen te halen m et gratis verkeer. Dit kunnen wij verzorgen met onze SEO inspanningen. Met onze SEO activiteiten zorgen wij ervoor dat jouw website op gebied van zoekwoorden en teksten helemaal aansluit op de behoefte van een potentiële werknemer. Belangrijk hierin is dat we de beste zoekwoorden vinden. Dit kunnen we doen met onze professionele tools en kennis die we in huis hebben. Daarnaast is het belangrijk om in de teksten de kandidaten centraal te stellen en deze te binden en te boeien. Maar het begint allemaal bij ‘gevonden worden’. Om goed vindbaar te zijn in de organische Google resultaten optimaliseren we de volgende SEO-onderdelen:

 • Techniek

 • Lokale SEO

 • Linkbuilding

 • Google Jobs

H3 Technische SEO

Techniek van de website is erg belangrijk, omdat het algoritme ook op basis hiervan bepaald of jij goed zichtbaar wordt in de zoekresultaten. Technische SEO kan dus een flinke bijdrage leveren aan het werven van kandidaten en werkgevers via jouw website. Bij techniek moet je denken aan bijvoorbeeld de laadsnelheid van jouw website. Een ander belangrijk onderdeel van technische SEO is de mobielvriendelijkheid van de website. Het grootste deel van de internetgebruikers zoekt via zijn of haar smartphone. Grote kans dus dat de meeste kandidaten dit ook doen. Het is nagenoeg noodzakelijk om de usability voor mobiel op orde te hebben. Door de Google Core Vitals update van 2021 is technische SEO nog belangrijker geworden. Je leest er alles over in onze blog over de Google Core Vitals update. URL opbouw en het voorkomen van duplicate content zijn nog twee belangrijke technische zaken om rekening mee te houden.

 • Mobiele Optimalisatie

 • (Laad)snelheid

 • URL Opbouw

H3: Google Jobs voor Vacature pagina's

Een zoekopdracht binnen de detachering is vaak regiogebonden en dus is het van groot belang dat je een duidelijk lokale SEO strategie kiest. Als je werkzaam bent of klussen kunt aanbieden in de regio Heerenveen dan is het belangrijk dat je als bedrijf ook goed vindbaar bent binnen deze regio. Als er wordt gezocht op vacatures of detacheringsbedrijven in de regio dan moet je zorgen dat je aanwezig bent in Google.

Google Mijn Bedrijf en Lokale SEO

Google Mijn Bedrijf en lokale SEO spelen ook een grote rol voor detacheerders. Vooral omdat mensen lokaal op zoek gaan naar detacheerders of uitzendbureau’s in de plaats waar zij woonzaam zijn of graag zouden willen werken. Het is daarom belangrijk dat Google Mijn Bedrijf actief beheerd wordt en dat andere lokale SEO elementen up-to-date zijn. Denk aan:

 • Pagina’s voor vestigingen aanmaken

 • Schema.org implementatie

 • Local Citation backlinks verzamelen

 • Vacatures en diensten regioneel inrichten

SEA voor Detachering

Steeds belangrijker aspect voor detacheringsbureau’s is om kandidaten al vroeg te targeten. Voordat een kandidaat op zoek is naar een nieuwe baan, zouden ze middels Youtube campagnes of display campagnes al een boodschap van jouw vacatures moeten zien.

Candidate journey in Google Ads

Het klassieke SEE THINK DO CARE model is tegenwoordig ook belangrijk voor detacharingsbureau’s. Hiervoor maken we gebruik van:

Via deze kanalen kan je je kandidaat via duizenden websites of middels youtube bereiken. Uiteraard ook in zoekmachines zelf.

Conversie Optimalisatie voor Detachering

Is de potentiele kandidaat op je website? Hoe houd je de aandacht vast van je kanidaat. Wat wil de kandidaat de lezen op je vacatures?

 • Hoe mogen ze contact opnemen op jou?

 • Hoe uitgebreid zijn de formulieren om te solliciteren?

 • Wie moeten mogen ze bellen als er vragen zijn over de vacature?

Wij observeren de belangrijkste landingspagina’s en gaan advies geven en a/b testen om je pagina meer kandidaten te laten genereren!

Jort van Deutekom
Marlieke
Erik de Jager

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

 • Kennis delen is macht