4.9

Google klikfraude voorkomen

Ontvang jij veel klikken en maak je veel kosten in Google Ads? Waarschijnlijk kan dat goedkoper door Klikfraude protectiesoftware te gebruiken. Meer weten?

Waarom kies jij voor ons?

Eerlijke prijzen en veel ervaring

Wij zijn transparant in onze tarieven en daar zijn wij trots op. Wij geloven dat onze prijzen eerlijk zijn, gezien de hoge kwaliteit dienstverlening door ons ervaren personeel.

Wij gebruiken premium tools

Door het gebruiken van de beste tools uit de markt gaan we voor optimaal resultaat.

Practice what you preach

Wij experimenteren non-stop om zoveel mogelijk ervaringen te ontwikkelen en learnings.

Klikfraude bescherming van een actieve klant

Wat is klikfraude?

Klikfraude is heel simpel uit te leggen, maar kan ontzettend vervelend zijn als het gebeurd. Klikfraude betekent niet anders dan misbruik wordt gemaakt van je advertenties in zoekmachines of display advertenties. Wellicht herken je de opmerking:

“Lekker op de advertenties klikken van onze concurrenten!”

dat kost ze namelijk geld.

Dit is een voorbeeld van misbruik. Degene die vaak je advertentie misbruiken zijn concurrenten, bots/scripts of iemand met een VPN verbinding die los gaat op je Google advertenties en vaak op de advertentie klikt. Deze misbruikers zorgen vaak voor onnodige advertentiekosten!

Middels onze klikfraude oplossing kunnen wij dit voorkomen.

Hoe voorkom je klikfraude?

Door gebruik te maken van slimme fraudedetectie software en deze te koppelen aan je website en Google Ads account. 

Voordelen voor jou als adverteerder

Klikfraude voorkomen in Google Ads bied veel voordelen. 

 • Je bespaart op kwalitatief slechte klikken;

 • Kwaliteit van je campagne verkeer gaat omhoog;

 • Kosten per conversie zullen dalen;

 • Je gaat op jaarbasis honderden / duizenden euro’s besparen!


Meer weten? Lees ons blog over: Google Ads klikfraude voorkomen


Wat kan Travyk voor je betekenen?

Heb jij Google Ads campagnes met veel klikken en/of hoge CPC’s? Dan is klikfraude bescherming erg interessant voor jou! De slimme software die frauduleuze klikken voorkomt, is echter gratis. De kosten hiervan, zijn afhankelijk van het aantal klikken dat je uit campagnes haalt. 

MAAR: als je je campagnes door ons laat beheren, dan zijn je accounts standaard beschermd. 

Direct starten met Klikfraude voorkomen? Neem contact met ons op

Marco van der Werf

Wij laten SEA voor je werken

Ons team staat voor je klaar! Wij helpen je graag met het opzetten en het beheren van succesvolle en rendabele Google Ads campagnes. Ben je op zoek naar een Online Marketing Bureau uit Heerenveen? Dan helpen wij je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

Google reviews

 • 5.0
  Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
  Opjewallie Opdrachtgever
 • 5.0
  Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
  Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
 • 5.0
  Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
  Communicatie GO Opdrachtgever
 • 5.0
  Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
  De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
 • 5.0
  Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
  Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
  West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
  Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
 • 5.0
  Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
  Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
 • 5.0
  Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
  Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
 • 5.0
  Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
  De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

Kennis delen is macht