4.9

Management & Marketplaces

Het liefst adverteer je ook met zoveel mogelijk producten. Maar dat wil je niet handmatig doen. Product uit voorraad, prijswijziging, nieuw product. Dat zou erg veel werk zijn. Laat ons helpen automatiseren met onze feedmanagement!

Waarom kies jij voor ons?

Eerlijke prijzen en veel ervaring

Wij zijn transparant in onze tarieven en daar zijn wij trots op. Wij geloven dat onze prijzen eerlijk zijn, gezien de hoge kwaliteit dienstverlening door ons ervaren personeel.

Wij gebruiken premium tools

Door het gebruiken van de beste tools uit de markt gaan we voor optimaal resultaat.

Practice what you preach

Wij experimenteren non-stop om zoveel mogelijk ervaringen te ontwikkelen en learnings.

feed management en sea automatisering

Wat is Feed Management

Je wilt het liefst al je producten op platformen en zoekmachines online plaatsen waar de doelgroep zich bevind. Stel je voor dat je dat allemaal handmatig moet doen. Dat hoeft gelukkig niet. Middels een feed verkoop je je producten op meer dan 2500 vergelijkingssites, marktplaatsen, affiliate netwerken, en advertentieplatformen zoals Google Ads en Microsoft Advertising.

Koppel je feed met de grootste advertentieplatformen en marketplaces

Verkopen op de grootste marketplaces & advertentie platformen

Middels feeds is het dus mogelijk om volledig geautomatiseerd je producten te verkopen op de grootste advtentieplatformen en marketplaces van Nederland, maar ook van de wereld!

Waarom feed management?

Als je jouw product op meerdere kanalen allemaal handmatig wilt adverteren kan dit je gigantisch veel tijd kosten. Met feed management kun je jouw advertenties en data zodanig aanpassen en laten filteren dat ze geschikt zijn voor het platform waar jij op wilt adverteren. Kortom: je houdt veel meer tijd over voor echte marketing en sales. Het is dus effectief en je hebt kans op veel meer sales, een win-winsituatie!

 • Bespaar tijd

 • Bespaar geld

 • Trek meer en relevante bezoekers

 • Zichtbaar op de grootste platformen

 • Omzet verhogen!

Accurate data

Met feed management zorg je ervoor dat alle data up-to-date blijft je hoeft dit nu dus niet meer handmatig te doen. Jij past bijvoorbeeld de prijs en voorraad aan in jouw kassa. Vervolgens worden op alle platformen de voorraden en prijzen aangepast. Dit gebeurt volledig geautomatiseerd en hier heb dus geen werk meer van. 

Het is ontzettend eenvoudig met feed management om jouw producten te verkopen op meerdere platformen veel meer dan alleen Google Shopping. Je kunt eenvoudig je producten in categorieën plaatsen en er voor zorgen dat jouw producten snel worden gevonden.

Feed Management toepassen?

Heb jij een webshop en maak je nog geen gebruik van Datafeeds? Meer weten? Neem dan contact met ons op en wij helpen je.

Wij laten SEA voor je werken

Ons team staat voor je klaar! Wij helpen je graag met het opzetten en het beheren van succesvolle en rendabele Google Ads campagnes. Ben je op zoek naar een Online Marketing Bureau uit Heerenveen? Dan helpen wij je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

 • Google reviews

  • 5.0
   Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
   Opjewallie Opdrachtgever
  • 5.0
   Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
   Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
  • 5.0
   Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
   Communicatie GO Opdrachtgever
  • 5.0
   Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
   De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
  • 5.0
   Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
   Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
   West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
   Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
  • 5.0
   Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
   Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
  • 5.0
   Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
   Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
  • 5.0
   Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
   De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

  Kennis delen is macht