Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Feed Management & Marketplaces

Het liefst adverteer je ook met zoveel mogelijk producten. Maar dat wil je niet handmatig doen. Product uit voorraad, prijswijziging, nieuw product. Dat zou erg veel werk zijn. Laat ons helpen automatiseren met onze feedmanagement!

Start met automatiseren   Bekijk alle oplossingen

Feed Management & Marketplaces

Wat is Feed Management

Je wilt het liefst al je producten op platformen en zoekmachines online plaatsen waar de doelgroep zich bevind. Stel je voor dat je dat allemaal handmatig moet doen. Dat hoeft gelukkig niet. Middels een feed verkoop je je producten op meer dan 2500 vergelijkingssites, marktplaatsen, affiliate netwerken, en advertentieplatformen zoals Google Ads en Microsoft Advertising.

Verkopen op de grootste Marketplaces & advertentieplatformen

Middels feeds is het dus mogelijk om volledig geautomatiseerd je producten te verkopen op de grootste advtentieplatformen en marketplaces van Nederland, maar ook van de wereld!

Feed Management & Marketplaces 1 Feed Management & Marketplaces
Koppel je feed met de grooste advertentieplatformen en marketplaces

Waarom feed management?

Als je jouw product op meerdere kanalen allemaal handmatig wilt adverteren kan dit je gigantisch veel tijd kosten. Met feed management kun je jouw advertenties en data zodanig aanpassen en laten filteren dat ze geschikt zijn voor het platform waar jij op wilt adverteren. Kortom: je houdt veel meer tijd over voor echte marketing en sales. Het is dus effectief en je hebt kans op veel meer sales, een win-winsituatie!

  • Bespaar tijd
  • Bespaar geld
  • Trek meer en relevante bezoekers
  • Zichtbaar op de grootste platformen
  • Omzet verhogen!

Accurate data

Met feed management zorg je ervoor dat alle data up-to-date blijft je hoeft dit nu dus niet meer handmatig te doen. Jij past bijvoorbeeld de prijs en voorraad aan in jouw kassa. Vervolgens worden op alle platformen de voorraden en prijzen aangepast. Dit gebeurt volledig geautomatiseerd en hier heb dus geen werk meer van. 

Het is ontzettend eenvoudig met feed management om jouw producten te verkopen op meerdere platformen veel meer dan alleen Google Shopping. Je kunt eenvoudig je producten in categorieën plaatsen en er voor zorgen dat jouw producten snel worden gevonden.

Feed Management toepassen?

Heb jij een webshop en maak je nog geen gebruik van Datafeeds? Meer weten? Neem dan contact met ons op en wij helpen je.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer