5.0

Prestaties & data dashboarding

Je hebt Google Analytics en ziet overal statistieken staan. Wat betekent wat? Maar waar zijn de Facebook kosten en prestaties nou? Wij koppelen graag alle data voor je!

Waarom kies jij voor ons?

Eerlijke prijzen en veel ervaring

Wij zijn transparant in onze tarieven en daar zijn wij trots op. Wij geloven dat onze prijzen eerlijk zijn, gezien de hoge kwaliteit dienstverlening door ons ervaren personeel.

Wij gebruiken premium tools

Door het gebruiken van de beste tools uit de markt gaan we voor optimaal resultaat.

Practice what you preach

Wij experimenteren non-stop om zoveel mogelijk ervaringen te ontwikkelen en learnings.

Data Dashboard

Optimaal gebruik maken van data en KPI’s

Wij verzamelen graag zoveel mogelijk data en trechteren dit naar een overzichtelijk en functioneel data dashboard. Bij het analyseren van deze data delen we graag onze bevindingen om samen slimmer te worden en toe te passen op de bedrijfsvoering, website en campagnes.

Het delen van onze bevindingen, in de vorm van een dashboard, kunnen wij op maat aanpassen naar iedere gewenste KPI en in een frequentie die jij graag zou willen zien.

Aan de slag met Data Dashboards?

Laat ons helpen alle Data aan elkaar vast te knopen en hier een analyse op los te laten. Wij ontsluiten en koppelen data uit de volgende advertentiekanalen voor je:

 • Google Ads

 • Google Mijn Bedrijf

 • Linkedin (organisch en campagnes)

 • Facebook (organisch en campagnes)

 • Instagram (organisch en campagnes)

 • Twitter

 • Mailchimp

 • Pinterest

 • Microsoft (Bing) Ads

 • Snapchat

 • en meer

Hoe worden we samen slimmer?

Travyk vindt het belangrijk om regelmatig met elkaar in contact te staan, dan wel telefonisch, dan wel persoonlijk. Door goed met elkaar te communiceren en alle actualiteiten naast de getrechterde data te leggen, dan vloeien daar bruikbare bevindingen uit om de website, campagnes of andere processen binnen het bedrijf te optimaliseren. Met als ultieme doel de omzet en winst te stimuleren van je bedrijf.

Uitdagingen met betrekking tot Data en doelen?

Challenge accepted! Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Wij gaan graag de uitdaging aan om onze kennis op de proef te stellen en samen tot positieve resultaten te komen en eventueel een complex probleem op te lossen.

Casper Höyng
Dit is Tony Flisijn

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Wil je beter online gevonden worden en meer conversies binnen krijgen? Dan helpen onze specialisten je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

Google reviews

 • 5.0
  Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
  Opjewallie Opdrachtgever
 • 5.0
  Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
  Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
 • 5.0
  Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
  Communicatie GO Opdrachtgever
 • 5.0
  Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
  De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
 • 5.0
  Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
  Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
  West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
  Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
 • 5.0
  Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
  Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
 • 5.0
  Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
  Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
 • 5.0
  Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
  De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

Kennis delen is macht