4.9

Local SEO en Google Ads campagnes voor Doozo Leeuwarden

Sinds twee weken zijn wij bezig voor Doozo Leeuwarden om de vindbaarheid flink te verbeteren en uiteindelijk het aantal bestellingen en dus ook de omzet flink te verhogen. Gedurende de huidige coronacrisis is dit een enorme uitdaging.

Doozo Leeuwarden

Bestellingen tijdens Coronacrisis

Door de coronacrisis bestellen steeds meer mensen online hun eten. Wanneer horeca-ondernemingen dan hun website en online marketing goed op orde hebben kunnen zij goed (of zelfs beter) blijven functioneren. Doozo Leeuwarden draait nu juist meer omzet dan ooit, mede door zoekmachine marketing.

Aantal verkregen bestellingen per week

Minimale investering, maximaal rendement

Omzet, kosten, resultaten, beperkte investeringen en winstmaximalisatie zijn binnen bijna iedere onderneming belangrijk. Door slim gebruik te maken van de verschillende mogelijkheden hebben wij belangrijke stappen gemaakt voor Doozo, hét sushi-restaurant in Leeuwarden. Onderstaand lichten wij een aantal resultaten en werkzaamheden uit.

Resultaat na twee weken

Meer omzet, bestellingen en bezoekers op de website en binnen het bestelportaal.

Minder kosten, geen commissie aan Thuisbezorgd meer betalen over de bestellingen en eigen baas wat betreft het marketingbudget.

Groeiende Aantal Sessies

Focus: meer bestellingen, minder kosten, eigen baas zijn

De zorgen van Doozo Leeuwarden lagen vooral op het feit dat ze (te) veel geld kwijt zijn aan het Thuisbezorgd platform. Gemiddeld betaalde zij zo’n 13% commissie over iedere bestelwaarde. Doozo wilde daarom zélf meer de touwtjes in handen hebben, en dat binnen alle processen van ‘marketing en promotie’. Bestellingen moesten blijven binnenkomen en tegelijkertijd ook de afhankelijkheid en kosten worden verlaagd.

Wat hebben we gedaan voor Doozo?

 • SEO optimalisatie

 • Lokale SEO / Google Mijn Bedrijf optimalisatie

 • Reviews stimuleren

 • Google Ads campagnes

 • Op merknaam en op sushi bestellen / bezorgen / afhalen

SERP Dozoo Leeuwarden

SEO (Zoekmachine Optimalisatie) verbeteringen

In slechts twee weken tijd (14 dagen) is de zichtbaarheid van Doozo Leeuwarden al flink toegenomen in Google zoekresultaten, zowel de organische resultaten als de plaatselijke (Local) SEO.

Resultaten van 9 oktober 2020 – Doozo Leeuwarden heeft binnen slechts twee weken een stevige groei doorgemaakt

Groei Doozo Leeuwarden twee weken

Resultaten van 12 oktober 2020 – Alweer een geweldige groei binnen korte tijd!

Groei Doozo Leeuwarden 12 oktober

SEA (Google Ads campagnes)

Travyk Online Marketing heeft voor Doozo Leeuwarden tevens Google Advertenties ingezet om verkeer te genereren.

De kosten zijn, vergeleken met Thuisbezorgd, sterk gedaald. Daarnaast zijn het aantal klikken en vertoningen enorm toegenomen en ook de bestellingen liegen er niet om.

Aantal bestellingen Doozo

"Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk. Leuke gasten ook!"

Ron, Doozo Leeuwarden

Ook online succes behalen?

Neem dan contact op met de specialisten van Travyk Online Marketing. Wij helpen je graag verder om ook online succes te behalen. Of je nu een horeca-ondernemer bent of niet.

Online Marketing is een breed begrip en daarom kunnen wij dit breed inzetten om meer resultaat voor jouw onderneming(en) te genereren. Bel of e-mail ons gerust, wij helpen je graag.

Cindy Hoomans
Arjen

Ook een project starten?

Ons team staat voor je klaar! Wil je zelf ook een groot succes mee maken?
En ben je op zoek naar een Online Marketing Bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

 • Google reviews

  • 5.0
   Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
   Opjewallie Opdrachtgever
  • 5.0
   Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
   Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
  • 5.0
   Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
   Communicatie GO Opdrachtgever
  • 5.0
   Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
   De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
  • 5.0
   Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
   Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
   West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
   Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
  • 5.0
   Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
   Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
  • 5.0
   Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
   Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
  • 5.0
   Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
   De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

  Kennis delen is macht