Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Ruurd Veldhuis

“Het snelle bijsturen van advertenties tot het langdurig opbouw van klantrelaties word ik blij van!”

Ruurd Veldhuis

Vertel eens

Ik ben Ruurd en geboren en getogen in Heerenveen. Net als andere collega’s ook woonachtig in Heerenveen en is de kans groot dat wij elkaar tegen komen als je ook in Heerenveen bent.

Uit de e-commerce wereld

Mijn interesse en enthousiasme voor SEO, SEA en CRO heb ik vooral opgedaan bij Body & Fit. Hier ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met deze onderwerpen. Daar ben ik zo enthousiast van geworden, dat ik direct wist dat bij mij past. Inmiddels heb ik circa 2 jaar ervaring en is het samenspel tussen SEO, SEA en CRO bij de grote diversiteit aan klanten

In mijn vrije tijd sport ik graag

Een dag niet gesport is een dag niet geleefd is een slogan die bij mij past. Ik vind de combinatie duur- en krachtsport een uitdaging. Sterker en belastbaarder worden fysiek, maar ook in combinatie met voldoende uithoudingsvermogen durf ik alles aan 😉 Daarnaast mag ik graag in en rondom huis lekker bezig zijn met de tuin, familie en vrienden.

Data, data, data

Wat ons vak zo mooi maakt is dat met data veel keuzes gemaakt kunnen worden. Data uit SEA is toepasbaar voor SEO en werkt ook andersom. Klantgedrag uit SEO is weer heel goed toepasbaar op het gebied van SEA en CRO. Waardoor de cirkel rond is. Het snelle bijsturen van advertenties tot het langdurig opbouw van klantrelaties word ik blij van!

Keertje samen trainen?

Een keer samen trainen is natuurlijk altijd één van de mogelijkheden, vraag het gerust en sta er altijd voor open. Behalve iets op hoogte dan. Dat is niet helemaal mijn ding.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer