Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Annejet de Wolff

“Voor vragen over facturen moet je dus bij mij zijn. Ik ben er wel alleen op woensdag en donderdag.”

Annejet de Wolff

Annejet, wie ben jij?

Hoi! Mijn naam is Annejet, geboren en getogen in Heerenveen en ik ben toch een heel klein beetje anders dan de andere leden van de Travyk familie. Waar zij erg enthousiast worden van o.a. SEO, SEA en CRO, word ik enthousiast van dingen regelen. Oké, en natuurlijk ook marketing, maar vooral interne marketing.

Wat ga je dan doen?

Onder andere de administratie van Travyk. Voor vragen over facturen moet je dus bij mij zijn. Ik ben er wel alleen op donderdag en vrijdag 😉

Daarnaast zal ik samen met o.a. Cindy de interne marketing voor Travyk oppakken en samen met Ruurd zit ik in de PV. We zullen leuke dingen gaan organiseren voor onze collega’s en wellicht ook eens voor onze klanten!

Verder nog wat?

Vrije tijd = tijd met mijn gezin doorbrengen. Van alles vind ik moeder zijn toch het allermooiste wat er is. Ik vind het geweldig om de wereld door de ogen van mijn kinderen te bekijken. Maar uiteraard ben ik ook te porren voor een lekker wijntje met vriendinnen, een potje klaverjas met familie en uiteraard, winkelen! Schoenen en tassen heb ik nooit genoeg en ik mag mijn collectie dan ook graag uitbreiden.

Connectie maken? Stuur me gerust een berichtje. Bijvoorbeeld via LinkedIn.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer