4.9

Tony Flisijn

Het is mijn doel om een positieve ROI te realiseren!

Tony, wie ben je?

Aangenaam! Mijn naam is Tony Flisijn, 32 jaar oud en woonachtig in Leeuwarden. Mijn affiniteit met online marketing is ontstaan in 2016 toen ik commerciële economie studeerde aan de Hogeschool in Leeuwarden. Voornamelijk de inzichtelijkheid en concreetheid met data maakt online marketing een effectieve methode om groei te realiseren.

Al vrij snel begon ik zelf met websites bouwen. Vanuit hier is mijn passie voor SEO ontstaan en is er later ook SEA aan toegevoegd. Het mooie aan SEA en SEO? De concreetheid van zoekgedrag van potentiële klanten in zoekmachines geeft een duidelijke intentie weer. Hier kun je goed op inspelen. En niet geheel onbelangrijk; de conversiekans is hoog, want potentiële klanten zijn al op zoek naar je product of dienst.

Wat heb ik hiervoor gedaan?

Na mijn studie heb ik twee jaar bij een marketingbureau in Leeuwarden gewerkt als SEO/SEA-specialist. Via via kwam ik met Travyk in contact en had ik gelijk een goed gevoel bij de sfeer en het team. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en de overstap gemaakt!

Vrije tijd

In mijn vrije ben ik regelmatig met websites bezig om nieuwe dingen te leren. Ook ben ik niet vies van een potje gamen, of met vrienden leuke dingen doen. Een dagje weg, uit eten of een pokeravond ben ik ook altijd voor in!

Altijd in ontwikkeling

Het mooie aan het vak is dat het continu in ontwikkeling is. Nu (2023) met alle ontwikkelingen met AI bijvoorbeeld, gebeurt er veel waar je op in kunt spelen. Ook is er altijd wel wat nieuws te leren in online marketing. Hierdoor word je continu uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen.

Ook meer bezoekers, leads en omzet met SEA of SEO?

Benieuwd naar de mogelijkheden en groeikansen met SEA of SEO? Neem gerust contact op, zodat we jouw business ook (online) laten groeien!

Ik help je graag

Door onze 3 focus diensten in te zetten. SEO, SEA, CRO. Zo zorgen wij voor:

  • Vinden van keywords die interessant zijn

  • Het monitoren van je SEO posities op interessante keywords

  • Kennisoverdracht over SEO ranking factoren

  • Inzichten verschaffen uit premium SEO tools

  • SEO statistieken interpeteren

  • Uitvoerend SEO werk en monitoring

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten