4.9

Iwan Post

“Het mooiste van ons vakgebied vind ik dat alles te meten is. Iedere knop die je aanraakt of pagina die je aanpast zorgt voor een effect.”

Ik ben...

Hallo! Ik ben Iwan Post en ben 35 jaar oud en geboren en getogen in Heerenveen. Na mijn middelbare school in 2007, ben ik direct naar Groningen verhuisd voor mijn HBO studie en ben ik daar op kamers geweest. Vervolgens heb ik daar nog een aantal jaar samen gewoond met mijn partner. In 2017 zijn wij gezamenlijk terug verhuisd naar Heerenveen. Waar we inmiddels met veel plezier wonen.

Sinds 2013, na het afronden van mijn studie, ben ik bezig met het online vindbaar maken van producten en diensten voor bedrijven. Mijn eerste werkgever was Ford Sutherland. Daar was ik verantwoordelijk voor het vindbaar maken van alle auto’s op portalen, via de website, Google en ook voor het genereren van leads. Daar de eerste vlieguren gemaakt en enorm veel geleerd. Daar heb ik 2,5 – 3 jaar gewerkt.

Hoe Travyk ontstaan is

Vervolgens een uitstap gemaakt naar een internetbureau in Heerenveen als SEO en SEA marketeer en daarna naar een webhosting bedrijf heb ik daar ook nog Conversie Optimalisatie (CRO) aan toegevoegd. Dit vliegwiel effect vond ik mooi om mee bezig te zijn en werkte uiteindelijk ook in de praktijk. Uiteindelijk ben ik in 2019 voor mijzelf gestart en heb ik Travyk opgericht om met deze werkwijze verder te gaan. Na een aantal maanden kwam Arjen Post in dienst, daarna nog wat freelancers en andere mensen aan het werk gehad. Om vervolgens met Marlieke, Dennis, Ruurd en Marco verder te bouwen.

Hobby’s

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn gezin. Spelen met de kleintjes, met zijn viertjes even lekker op pad. Vergeet ook familie en vrienden niet. Die mogen we ook graag blijven zien. In de avonduren ben ik nog wat aan werk, speel ik graag padel of ben ik aan het wandelen met mijn partner.

Online marketing is mooi, omdat

Het mooiste van ons vakgebied vind ik dat alles te meten is. Iedere knop die je aanraakt of pagina die je aanpast zorgt voor een effect. Die effecten analyseren en verdere verdiepingslagen maken vind ik erg mooi om mee bezig te zijn. Vooral als daar positieve resultaten uitkomen en de klant daar ook tevreden mee is!

Ik help je graag

Door onze 3 focus diensten in te zetten. SEO, SEA, CRO. Zo zorgen wij voor:

  • Vinden van keywords die interessant zijn

  • Het monitoren van je SEO posities op interessante keywords

  • Kennisoverdracht over SEO ranking factoren

  • Inzichten verschaffen uit premium SEO tools

  • SEO statistieken interpeteren

  • Uitvoerend SEO werk en monitoring

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten