4.9

Jort van Deutekom

Groeien in mijn kennis over online marketing en groeien in de sportschool. Dat staat op mijn planning.

Jort, wie ben je?

Hey! Ik ben Jort en ben 21 jaar, ik ben geboren in Leeuwarden en woon daar al mijn hele leven. Na het behalen van mijn middelbare school diploma ben ik op de opleiding ICT beland. Iets totaal anders dan online marketing. Gelukkig ontdekte ik tijdens mijn minor marketingcommunicatie en contentmanagement dat marketing eigenlijk een stuk meer bij mij past. Deze minor was mijn eerste aanraking met marketing. Hierna was al snel besloten om hierin verder te gaan en toch na twee en een half jaar te stoppen met ICT.


De reis van stagiair naar medewerker

Omdat ik mijn propedeuse al had behaald kon ik meteen instromen in het tweede jaar van de opleiding Commerciële Economie aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Omdat ik in het tweede jaar ben ingestroomd, moest ik na een half jaar al meteen stage lopen.

Voor mijn gevoel ging dat allemaal heel snel, gelukkig wist ik dat mijn interesse bij online marketing lag en had ik de keuze gemaakt om hier ook een stageplek in te zoeken. Zodoende ben ik dus in februari 2023 bij Travyk beland. Later dat jaar heb ik mijn stageplek hier ingeruild voor een vaste werkplek.

Wat zijn je hobby’s?

In mijn vrije tijd sport ik graag met vrienden, ik probeer om gemiddeld vier keer in de week naar de sportschool te gaan en ik ben ook te vinden op het survivalterrein in Leeuwarden. Een echte sportieveling en doorzetter kan je dus wel zeggen. Verder vind ik het leuk om met vrienden af te spreken en game ik natuurlijk ook wel eens. Dat past ook wel bij een ex-ict’er.

Door blijven groeien

Over alle online marketing facetten valt er voor mij nog veel te leren. Gelukkig staan mijn aardige collega’s bij Travyk klaar om mij te helpen groeien.

Ik help je graag

Door onze 3 focus diensten in te zetten. SEO, SEA, CRO. Zo zorgen wij voor:

  • Vinden van keywords die interessant zijn

  • Het monitoren van je SEO posities op interessante keywords

  • Kennisoverdracht over SEO ranking factoren

  • Inzichten verschaffen uit premium SEO tools

  • SEO statistieken interpeteren

  • Uitvoerend SEO werk en monitoring

Marco van der Werf

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten