Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Arjen Post

“Geloof in jezelf, geloof in je keuzes en zet door! Dan heb je vroeg of laat een stuk goud in je handen.”

Arjen Post

Arjen, wie ben je?

Een geboren en getogen Heerenveener. Geboren in het jaar 1991 binnen de muren van het prachtige Tjongerschans ziekenhuis. Binnen mijn loopbaan wel een uitstapje gemaakt naar de buren in Groningen.  

Het is begonnen met websites bouwen

Altijd eigen website(s) gehad en ik vond het leuk om daar mee te pielen en klooien. Ik wou natuurlijk meer verkeer naar mijn websites en zo ontstond een voorliefde voor SEO. Bij Travyk heb ik alle kneepjes geleerd omtrent SEA. Dat is ruim 4 jaar geleden!

Hobby

Ik vind het heerlijk om te wandelen met onze lieve hond Mable in de bossen of andere natuurgebieden waar ze lekker los mag lopen. Sinds kort padel ik graag, maar klassieke hobby’s zoals balsport, watersport, wintersport en gamen val ik ook altijd wel voor te porren! Op zijn tijd kan ik er van genieten om op mijn chill stoel films of series te kijken of een goed boek aan te spreken. Het komt misschien niet geheel als een verrassing, maar voor gezelligheid onder het genot van een lekker koud biertje mag je mij ook altijd uitnodigen!

Arjen Post 2 Arjen Post

Samen groeien

Om samen met de klant online groei te realiseren. Er is een soort taboe ontstaan dat er gouden bergen verstopt zitten onder de facetten van online marketing. Er zijn dan ook wel heel veel louche figuren op het internet die je dat doen geloven met extreem aantrekkelijke beloftes. Je snapt zelf ook wel dat dat te mooi is om waar te zijn, toch? Geloof in jezelf, geloof in wat je doet, geloof in je keuzes en zet door! Dan ben ik ervan overtuigd dat je vroeg of laat een stuk goud in je handen zal hebben.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer