4.9

Marco van der Werf

“Travyk staat nooit stil. Aan ontwikkelingen en ambities geen gebrek. Dat sluit goed aan bij wat ik zelf voor ogen heb.”

Wanneer ben je (voor het eerst) begonnen bij Travyk?

Mijn eerste periode bij Travyk is alweer zo'n 2,5 jaar geleden begonnen. Eerst een halfjaar een combinatie van scriptie uitvoeren en meewerken en daarna heb ik een jaar gewerkt als online marketeer, tot augustus 2023.

Wat heb je in de tijd gedaan dat je gestopt was (je reis) en hoe was dat?

k ben naar de andere kant van de wereld gevlogen. Nederland heb ik voor een aantal maanden verruild voor het mooie Australië. In Australië heb ik de gehele oostkust afgereisd. Als je ooit nog de kans krijgt om dit te doen, meteen de kans aangrijpen!! Wat een ervaring was dat, en ook nog eens heerlijk weer! Wat wil je nog meer?!

Waarom ben je terug gekomen bij Travyk?

Dan kom je terug uit Australië en wat doe je dan? Teruggaan naar Travyk was voor mij uiteindelijk de conclusie. Een aantal maanden geleden alweer, ben ik weer teruggekomen op het vertrouwde nest in Heerenveen. Naast de werkzaamheden, speelde hierbij ook het team een grote rol. De nuchtere sfeer binnen Travyk heeft ook zeker een rol gespeeld en gelukkig was ik ook nog steeds welkom ;)

Wat voor werkzaamheden doe je bij Travyk?

Als online marketeer voer ik verschillende werkzaamheden uit voor verschillende klanten. Van SEO analyses en optimalisaties tot aan SEA werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde en genoeg variatie als het op werkzaamheden aankomt, alleen maar leuk die variatie als je het mij vraagt!

Wat doe je graag buiten werk?

Buiten werk om vind ik het erg leuk om te sporten! Sinds een aantal maanden ben ik meerdere keren per week in de sportschool te vinden. En je zult het niet verwachten, maar ik vind het ook fantastisch om te reizen en nieuwe plekken op de wereld te zien. Af en toe even uiteten zeg ik ook zeker geen nee tegen, maar een filmavondje of Formule 1 zondag sla ik ook niet over.

Want vind je het leukste aan je baan hier?

Wat ik het leukste vind aan werken bij Travyk? Dit is voor mij toch echt wel een combinatie van meerdere punten. Laten we beginnen bij het team. De informele sfeer binnen het team zorgt er voor mij voor dat het erg leuk is om bij Travyk te werken. Ook vind ik het mooi dat Travyk nooit stilstaat. Aan ontwikkelingen en ambities geen gebrek, dit sluit goed aan bij wat ik zelf voor ogen heb, maar ik ben dan ook niet voor niets teruggekomen bij Travyk :)

Marco in overleg

Ik help je graag

Door onze 3 focus diensten in te zetten. SEO, SEA, CRO. Zo zorgen wij voor:

  • Vinden van keywords die interessant zijn

  • Het monitoren van je SEO posities op interessante keywords

  • Kennisoverdracht over SEO ranking factoren

  • Inzichten verschaffen uit premium SEO tools

  • SEO statistieken interpeteren

  • Uitvoerend SEO werk en monitoring

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten