Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Marco van der Werf

Marco van der Werf

Wie ben je, Marco?

Ik ben Marco en met mijn 21 jaar de jongste binnen het team van Travyk. In het jaar 2000 geboren in de mooie stad, Sneek (en heb dus de rit naar Heerenveen van 20 minuten er wel voor over)!

Hoe ben je aan online marketing begonnen?

In 2018 ben ik begonnen aan de opleiding Commerciële Economie in Leeuwarden. Vanaf het begin merkte ik meteen al dat ik een sterke voorkeur had voor het online gedeelte van de opleiding. Toen het begin 2021 tijd was voor mijn stage, heb ik dan ook bewust gekozen om een stageplek te zoeken waar ik met online marketing bezig kon gaan. Destijds heb ik gekozen voor Eztat en daar heb ik ruim een halfjaar stage gelopen. Toen begin 2022 de kans kwam om af te gaan studeren bij Travyk, heb ik deze kans dan ook met beide handen aangegrepen! 

Wat zijn zoal je hobby’s? 

Een goede film of serie zeg ik geen nee tegen. Zodra er een nieuwe Marvel-film in de bioscoop komt, sta ik vaak vooraan in de rij! Verder ben ik een groot voetbalfan, zowel het kijken als zelf een balletje trappen zeg ik geen nee tegen. Voor iemand die uit Sneek komt, kan het water natuurlijk niet ontbreken. Zo nu en dan ben ik dan ook wel eens terug te vinden op de plaatselijke rondvaartboot. Verder vind ik het ook niet vervelend om er op zijn tijd even tussenuit te gaan met mijn vriendin!

Waar word je blij van in het werk?

Het mooie aan online marketing vind ik dat je nooit uitgeleerd bent. Ik vind nieuwe dingen ontdekken en kennis opdoen erg leuk en daar haal ik veel energie uit. Dit is één van de mooie kanten van online marketing, het blijf zich vernieuwen! Daarnaast vind ik het variërende werk een enorm pluspunt. Geen dag is hetzelfde door de variatie in klanten!

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer

Onze klanten

Alle klanten bekijken