4.9

Rikus Wiertsema

Wat ik vooral leuk vind is het oplossen van problemen.

Rikus, wie ben je?

Hee! Ik ben Rikus Wiertsema, 31 jaar en woonachtig in Heerenveen. Ik ben opgegroeid op een boerderij in Groningen en later voor mijn studie verhuisd naar Leeuwarden. Hier heb ik mijn vrouw leren kennen zijn gaan samenwonen in Heerenveen.

Wat heb ik hiervoor gedaan?

Zes jaar lang heb ik inhouse gewerkt en veel e-commerce ervaring opgedaan. Door de vele samenwerkingen met veel professionele externe partijen, heb ik mij kunnen doorontwikkelen van verkoper tot e-commerce manager. E-commerce en web technologie is iets wat mij erg boeit en mij graag in vastbijt.

Wat ik vooral leuk vind is het oplossen van problemen en implementeren van automatiseringen. Hier heb ik niet alleen mijn technische vaardigheden verbeterd, maar ook geleerd hoe belangrijk teamwork en communicatie zijn bij het realiseren van succesvolle projecten.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin. We zijn vaak bezig met klussen en het verbeteren van ons huis. Daarnaast werk ik graag aan eigen websites als hobby projecten, waar ik steeds nieuwe dingen leer en mijn skills verder ontwikkel.

Altijd in beweging

Wat ik zo leuk vind aan marketing en webbeheer is dat het nooit stilstaat. Er is altijd wel iets nieuws, vooral nu met AI en andere digitale technologieën. Er is altijd iets nieuws te leren en te ontdekken in online marketing, waardoor ik constant uitgedaagd wordt om mezelf te verbeteren en nieuwe dingen uit te proberen.

Ik help je graag

Door onze 3 focus diensten in te zetten. SEO, SEA, CRO. Zo zorgen wij voor:

  • Vinden van keywords die interessant zijn

  • Het monitoren van je SEO posities op interessante keywords

  • Kennisoverdracht over SEO ranking factoren

  • Inzichten verschaffen uit premium SEO tools

  • SEO statistieken interpeteren

  • Uitvoerend SEO werk en monitoring

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten