Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Werken bij Travyk

Bij Travyk zijn we continu op zoek naar nieuw talent. Wij vinden telefonisch contact heel belangrijk, wil je meer weten over een functie? Bel ons! Dat is bij ons al een streepje voor.

Bel direct   Openstaande vacatures

Werken bij Travyk

Werken of studeren bij Travyk

Bij Travyk zijn we continu op zoek naar nieuw talent. Of je nu junior, medior of senior bent in online marketing; wij zijn op zoek naar jou! We hebben zowel doorlopende vacatures voor sea- en seo-specialisten, junior / medior online marketeers als online marketing stageplekken. Je kunt dus ook een stage in online marketing bij ons volgen. Sterker nog, we hebben een speciaal programma ontwikkeld om je hierbij te begeleiden. Staat jouw vacature hier niet tussen maar denk je dat je wel bij ons team past? We ontvangen dan alsnog graag jouw open sollicitatie!

Wie zijn wij?

Travyk is een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen. Wij hebben de drive om succesvolle campagnes neer te zetten voor onze klanten. Onze klant bepaalt de route, wij helpen ze bij de afslag. Een relatie opbouwen vinden wij minstens zo belangrijk, eerst de relatie en dan de prestatie! We doen daarnaast ook graag iets terug voor mens en milieu. Lees meer over ons.

Het team!

online marketing bureau friesland travyk
Dit zijn je collega’s waar je mee komt samen te werken!

Level-up YOUR skills

Eén van de pijlers waar we blijvend op sturen binnen Travyk is het leveren van diensten van hoge ‘kwaliteit’. Maar wanneer lever je als medewerker nou precies hoge ‘kwaliteit’? En wat is dan onze standaard kwaliteit die elke klant verdient? Hier hebben we met ons team over nagedacht. Tijdens onze Academy heb je de mogelijkheid om jouw skills te verbeteren.

Travyk Academy; leren onder werktijd

De TRAVYK Academy is het interne leerprogramma van Travyk. Het is opgezet met het doel om onze collega’s voldoende faciliteiten te geven om continu te blijven leren. In ons dynamische vakgebied zien we namelijk constant veranderingen. Des te belangrijker dus om hiervan op de hoogte te blijven. Daarnaast kunnen we als organisatie ons kwaliteitsniveau steeds verder verhogen (en blijven behouden), omdat ons team steeds verder groeit in ons mooie vak. 

Samen leren op de Academy
Gezamenlijk een klantcase bespreken

Jij als medewerker krijgt de kans om zowel vakinhoudelijk als individu te groeien. Een aantal uur in de week is het daarom ‘academy time’. In deze uren kun je aan de slag met je learnings. Denk hierbij aan het behalen van certificaten, het bekijken van tutorials en het volgen van (externe) trainingen. Alles om jou naar een volgend level te  brengen. Daarnaast behandelen we gezamenlijk klantcases, volgen we workshops en luisteren we naar sprekers uit het vak.

Bij Travyk heeft elke medewerker recht op:

  • Jaarlijks opleidingsbudget;
  • Een aantal uur per week besteden aan je eigen learnings;
  • 1 x per jaar uitstap naar een kennisevent (Bijvoorbeeld: Emerce live);

“Met de Academy heb je elke week ruim de tijd om je vakkennis verder te updaten. Die kennis kun je meteen in de praktijk brengen voor je klanten. Ook daar leer je van en je klanten profiteren ervan. ”

Cindy Hoomans – SEO specialist

Wat hebben we als team al ondernomen?

Je doet het niet alleen, maar we doen het samen. Daar geloven wij bij Travyk heilig in. Daarom organiseert de PV van Travyk een paar keer per jaar leuke activiteiten om samen te doen. Deze activiteiten bestaan uit zowel sportieve, als niet sportieve activiteiten. Een borrel op vrijdagmiddag aan onze bartafel in onze kantine is ook altijd gezellig!

Onze openstaande vacatures

Hieronder staan de vacatures die wij open hebben staan, staat er niks voor jou tussen? Dan is er altijd nog de mogelijkheid om een open sollicitatie in te sturen!

online marketing bureau friesland travyk

Junior/Medior – Online marketeer
online marketing bureau friesland travyk

Medior / Senior – SEA / SEO specialist
Travyk Online Marketing Friesland Heerenveen

Fulltime Online Marketing Stage HBO
Werken bij Travyk 2 Werken bij Travyk

Open Sollicitatie

Jouw toekomstige werkplek?

Kom je bij ons werken? Dan krijg je natuurlijk je eigen werkplek! Zie jij jezelf hier al werken?

Klaar voor een nieuwe uitdaging bij Trayvk

Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet! Laat hieronder je gegevens achter en dan neemt Annejet zo snel mogelijk contact met jou op! Wel zo makkelijk toch?

Contactformulier invullen

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer