4.9

Geert Jan Stenvert

Ik loop warm voor een resultaat dat boven verwachting is voor onze opdrachtgevers!

Ik ben Geert Jan, aangenaam!

Mijn naam is Geert Jan (’92) en sinds december 2022 woonachtig in het mooie Friese Sneek. Al vroeg ben ik ‘besmet’ geraakt met reclame maken. Want reclamemaker, dat wilde ik vroeger altijd al worden. Na enkele opleidingen en studies is deze droom dan ook werkelijkheid geworden. Tegenwoordig is alles online waardoor dit als ‘halve nerd’ ook mijn interesse greep. Ondertussen is dit alweer ruim 10 jaar orde van de dag.

Mijn online carrière, mijn hobby

Na mijn laatste opleiding, Commerciële economie (CE) aan de destijds nog NHL ben ik via verschillende wegen bij Travyk gekomen. Gedurende de loopbaan ben ik in aanraking gekomen met onder meer conversie ratio optimalisatiezoekmachine optimalisatiezoekmachine adverteren en social media (adverteren). Een breed scala aan taken waarin elke dag wel een update is. Al snel werd ik als vakidioot hier helemaal tureluur van waardoor ik mij verder heb ontwikkeld richting de PPC (advertentie) hoek met een voorliefde voor gedragseconomie. 

Binnen de Ads, zowel in social media als in Google, is dit namelijk goed inzichtelijk te krijgen middels diverse tests. Hiermee zie je direct resultaat en dat is waar ik warm voor loop. Inmiddels probeer ik wat meer uit de dagelijkse sleur te stappen en collega’s hierin verder te begeleiden en te helpen. Maar regelmatig ‘achter de knoppen zitten’ is wat ik altijd wel zal blijven doen om ook alle vernieuwingen mee te maken. Verbetervoorstellen voor organische topposities in zoekmachines, de user experience verbeteren en mooie plannen voor ondernemers + organisaties maken mijn dag eveneens. 

Samen wielrennen?

Een andere grote hobby van mij die net als mijn werk behoorlijk uit de hand is gelopen is wielrennen. Van de racefiets, tot de mountainbike, tot cyclocross tot tijdrijden. Het kan mij niet gek genoeg. Al snel kwam ik er achter dat ik het toch wel met mijn koppie moet verdienen, maar het wielervirus heeft me niet minder gegrepen. Naast de fiets kijk ik ook graag wielrennen. Van de tour tot de kleinere eendaagse wedstrijden en zelfs wedstrijden op lagere niveaus. Of kijk ik naar de nieuwste technieken, maak ik mijn eigen materiaal in topconditie of organiseren we weer een leuk evenement. 

Work hard, play harder

Mijn eigen filosofie is ‘Work hard, play harder’ en ’the biggest view comes after the hardest climb’. Dat is wel de rode draad in mijn leven. Want werken doe ik heel graag en heel hard, maar in mijn vrije tijd ga ik ook het liefste elk jaar naar een 1 of ander exotisch oord waarbij de meeste wenkbrauwen doen fronsen. De wereld is prachtig, je moet het alleen wel willen zien. 

Ik help je graag

Door onze 3 focus diensten in te zetten. SEO, SEA, CRO. Zo zorgen wij voor:

  • Vinden van keywords die interessant zijn

  • Het monitoren van je SEO posities op interessante keywords

  • Kennisoverdracht over SEO ranking factoren

  • Inzichten verschaffen uit premium SEO tools

  • SEO statistieken interpeteren

  • Uitvoerend SEO werk en monitoring

Marco van der Werf

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten