4.9

Christien Antonides

“Je hoort het vast niet vaak, maar ik vind het leuk om te leren.”

Christien Antonides

Wie ben jij?

Hi! Mijn naam is Christien, ik ben 23 jaar en net als mijn collega’s woonachtig in het mooie Friesland. Weliswaar niet in Heerenveen, maar wel in het prachtige Sonnega. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden, ik vind het heerlijk om een frisse neus te halen tijdens een wandeling of tijdens het paardrijden. Daarnaast vind ik het leuk om met de meiden gezelligheid op te zoeken en is het tijdens de vakanties steeds meer van de wereld te mogen zien iets wat ik graag doe en waar ik van geniet!


Wat ga ik ‘later’ doen?

Toen ik ging studeren wist ik niet goed wat ik ‘later’ wou gaan doen. Wel wist ik dat dit iets ging worden in het bedrijfsleven. Ik heb gekozen voor de HBO studie Bedrijfskunde, een brede studie waardoor ik alle kanten nog op zou kunnen. Van alle vakken die ik kreeg tijdens de studie, vond ik het vak marketing het meest interessant. Toen er in het derde leerjaar een stage aangekondigd werd koos ik dan ook een stage in de online marketing en viel daar met mijn neus in de boter. Ik mocht meekijken met en helpen bij het inrichten van een nieuwe website en de Socials. Hier werd ik enthousiast van en heb ik na mijn afstuderen gekozen voor een baan in de (online-) marketing bij Travyk. Bij Travyk mag ik mij een allround medewerker noemen, waarbij ik mag meewerken aan onder andere SEO, SEA en CRO.

Leren, leren, leren

Je hoort het vast niet vaak, maar ik vind het leuk om te leren. Ook vind ik het fijn om niet alsmaar dezelfde taken/werkzaamheden uit te voeren, ik hou van blijvende uitdagingen in het werk. Het online marketing is een dynamisch vak, waardoor er steeds nieuwe informatie over de verschillende onderwerpen van het nooit stilstaande vak te leren zijn en dat betekent nieuwe uitdagingen!

Team Travyk

Ik help je graag

Door onze 3 focus diensten in te zetten. SEO, SEA, CRO. Zo zorgen wij voor:

  • Vinden van keywords die interessant zijn

  • Het monitoren van je SEO posities op interessante keywords

  • Kennisoverdracht over SEO ranking factoren

  • Inzichten verschaffen uit premium SEO tools

  • SEO statistieken interpeteren

  • Uitvoerend SEO werk en monitoring

Arjen
Casper Höyng
Dit is Tony Flisijn

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten