4.9

Casper Höyng

Geboren in Limburg, thuis in Fryslân

Casper, wie ben je?

Na studie bedrijfswetenschappen en 13 jaar praktijkervaring aan klantzijde in het midden van het land, bracht een gezinsverhuizing naar Friesland de kans om de bureauzijde te ontdekken. Fijn om weer te wonen in een provincie met een sterke identiteit en vele prachtige tradities. De perfecte omgeving om mijn allround marketing voor klanten kennis in te zetten en véél te leren op het gebied van SEO en SEA. Zowel in mijn werk als privé ben ik niet bang om eens het roer om te gooien, maar de liefde voor goede pizza en voor wielrennen blijft!

Mijn eerdere werk

Tijdens mijn werk aan klantzijde was ik veelal actief als éénmans marketingafdeling binnen kleine bedrijven. Korte lijnen en variatie, dat ligt me goed. Van de klantbeleving tot e-mailautomation en van relatiegeschenken tot sterren in google. Ik vind het een uitdaging om de marketing-puzzel compleet te krijgen en om álle stukjes op de goede plek te krijgen. Het hele plaatje moet kloppen, op de lange termijn! Zonder goed product zijn er geen tevreden klanten en is zelfs de slimste marketing zinloos. 

Highlights uit mijn loopbaan

Een paar highlights uit mijn loopbaan zijn de rebranding van Merces, de rebranding en optimalisatie voor Medilex Onderwijs. Maar ook diverse beursdeelnames waarbij we offline en online combineerden tot een goede beleving voor de bezoeker. Een project voor marketing automation wakkerde mijn interesse in online verder aan en ik ben blij om daar bij Travyk heel veel dieper in te kunnen duiken.

Vrije tijd

Buiten mijn werk ben ik een fervent fietser, figureer ik als schaatser in Musical De Tocht en doe ik mijn best om de Fryske taal onder de knie te krijgen. De tijd die overblijft breng ik graag door thuis in Tsjalbert met mijn vriendin, onze kinderen en dieren!

Ik help je graag

Door onze 3 focus diensten in te zetten. SEO, SEA, CRO. Zo zorgen wij voor:

  • Vinden van keywords die interessant zijn

  • Het monitoren van je SEO posities op interessante keywords

  • Kennisoverdracht over SEO ranking factoren

  • Inzichten verschaffen uit premium SEO tools

  • SEO statistieken interpeteren

  • Uitvoerend SEO werk en monitoring

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten