5.0

Online Marketing Friesland

Opzoek naar een bureau voor online marketing in Friesland? Top! Wij bedienen meer dan 50 Friese ondernemers en komen regelmatig bij ze over de vloer. We bedienen onze klanten vanuit hartje centrum Heerenveen. Nieuwsgierig?

Online Marketing in Friesland

Online Marketing bureau uit Friesland

Welke online marketing kanalen werken voor jouw onderneming in Friesland? Misschien weet je nog niet hoe en wat precies? Geen probleem! Laat het denkwerk maar aan ons over als jij ons de doelstellingen geeft. We organiseren een creatieve sessie waarin we jouw bedrijf leren kennen, maar ook jouw branche. Wie is de doelgroep, waar bevinden ze zich en wat zijn hun “problemen” en naar welke “oplossingen” zoeken ze? Interessante en leuke sessies zijn dat!

Als online marketing bureau in Friesland:

 • Formuleren samen heldere doelstellingen

 • Onderzoeken het online landschap voor jou

 • Doorgronden we de klant

 • Denken proactief mee voor maximaal online resultaat

 • Kan je gebruik maken van een gratis adviesgesprek voor tips, advies en een goed strijdplan

Online marketing in Friesland

Maar welke online marketing activiteiten gaan we dan inzetten? Of je nu alleen online marketing in
Friesland wilt uitvoeren of juist in heel Nederland, daar gaan we achter komen. Voor ons is resultaat belangrijk, maar is de communicatie, transparantie en een langdurige relatie de sleutel voor succes. Onze huidige klanten zijn zowel Fries, nationaal of internationeel georiënteerd, maar vooral een diversiteit van verschillende branches. Dagelijks leren wij veel bij!

Zoekmachine campagnes zetten we op middels onze Search Engine Advertising (SEA) dienstverlening. Meer dan 50+ Friese ondernemers maken hier al gebruik van. Denk aan Google en Bing campagnes.

Ik wil beter gevonden worden in omgeving Friesland

De Friese cultuur is bij velen diepgeworteld. Bij zowel bedrijven als klanten draait het om een vertrouwd gevoel. Wij snappen de Friese ondernemers als geen ander. Daarom kunnen wij Friese ondernemers goed ondersteunen. Wij zijn tenslotte ook een Friese onderneming. We bedienen bedrijven uit Leeuwarden, Sneek, Drachten, Joure, Heerenveen, Wolvega, Gorredijk en meer!

Wij kunnen je daarom uitstekend helpen om goed vindbaar te zijn voor Friese ondernemers.

Dit doen we middels: SEO en SEA campagnes

Klanten bereiken middels Google Display of Youtube

Wij spreken de klanten ook graag aan buiten zoekmachines. Veel potentiele klanten zijn namelijk niet altijd actief op zoek naar jou of je diensten/producten. Middels Google Display Ads of Youtube video Ads weten wij je doelgroep goed te vinden. Op basis van eerder zoekgedrag, concurrenten en goede klantprofiel schetsen kunnen wij je favoriete Friezen goed targeten!

SEO en linkbuilding voor ondernemers in Friesland

Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat wij één van de betere SEO bureaus uit Friesland zijn. We helpen de lokale ondernemers in Friesland maar ook Friese spelers die zich internationeel willen uitbreiden.

Linkbuilding

Ook zijn wij één van de grotere linkbuildingbureaus uit Friesland. Wij ondersteunen onze eigen SEO klanten, maar ook collega marketing/communicatie bedrijven met goede linkbuildingstrategiëen en het vergaren van backlinks.

Welke bedrijven uit Friesland maken gebruik van onze Online Marketing diensten?

In 2015 opende Kapenga Wonen in Leeuwarden, in 2017 is Kapenga uitgebreid naar een ware Woonboulevard Kapenga. Met ruim 20.000 m2 aan oppervlakte vind je alles op het gebied van wonen. Doormiddel van landelijke campagnes en het optimaliseren van de website stimuleren wij de lokale winkelbezoeken en online verkopen.

Al meer dan 60 jaar is Donker Groen een bekende hoevenier in Sneek. Voor veel inwoners uit Sneek een bekend bedrijf. Bij Donker Groen ondersteunen wij de marketingafdeling op het gebied van zakelijke klanten, maar doen ook recruitment campagnes voor het werven van nieuw personeel. Zo helpen wij onder andere met het beter zichtbaar zijn van groen aanleg, gladheidsbestrijding, circulaire aanleg en meer. Als landelijke partij wil je ook landelijk gevonden worden, hier helpen wij Donker Groen bij!

In de winkelstraat in Wolvega is waarschijnlijk Juwelier Steensma een bekend gezicht. Voor Steensma is het juist belangrijk om lokaal gevonden te worden. Mensen die in de winkelstraat zoeken naar een juwelier of van tevoren opzoek gaan naar een juwelier in Wolvega.

Kortom, voor elke ondernemer, klein of groot gaan wij aan de slag! Wil jij ook de lokale markt veroveren of juist nationaal gezien beter naar voren komen? Als online marketing bureau in Friesland gaan wij graag mee in jouw ambities en doelstellingen.

Waarom kiezen voor Travyk Online Marketing als Fries bedrijf?

Voor ons is transparantie, maar vooral eerlijkheid ons uitgangspunt. Op basis van deze twee waarden zien wij ook weinig doorloop van klanten. Klanten die vanaf begin al klant waren, zijn het nu nog klant. Daar zijn wij enorm trots op en willen wij ze ook bedanken voor hun vertrouwen. Maar hoe doen wij dat dan?

 • Veelvuldig in contact zijn met de klant.

 • Op een laagdrempelige manier in contact komen, denk aan WhatsApp, mail en snel de telefoon willen pakken en oppakken voor jou

 • Proberen de klanten gevoel te krijgen bij wat wij doen achter de schermen, maar vooral wat onze werkzaamheden bijdragen aan de afgesproken doelstellingen.

 • Regelmatig persoonlijk contact middels afspraken en digitale meetings.

Google css partner in Friesland

Meer dan 80 klanten en 1000 actieve campagnes

Daarnaast hebben wij op dit moment voor meer dan 80 verschillende klanten diverse campagnes lopen en zorgen wij voor een betere vindbaarheid op belangrijke zoektermen die bijdragen aan een verhoging van de omzet. Of zorgen we voor een betere naamsbekendheid van je bedrijf bij je gewenste doelgroep. Dit doen we voor kleine tot grote internationale bedrijven.

In welke branches zijn wij gespecialiseerd?

Wij maken graag jouw bedrijf in Friesland en omstreken zichtbaar in jouw branche middels onze SEA, SEO, CRO en Linkbuilding diensten. Dit kan zeer goed voor je bedrijf gaan werken als je je doelgroep herkent in de volgende punten. Kijken zij ook regelmatig online:

 • of de verkoper betrouwbaar is?

 • welke producten de verkoper heeft?

 • voor eventueel goedkopere alternatieven

 • de openingstijden van de winkel?

Of je nu online of offline jouw verkopen behaald, de oriënterende fase begint vaak online. Het is belangrijk om in de overwegingsfase van de klant al zichtbaar te zijn. Zo helpen wij onder andere bedrijven in de branches automotive, vastgoed en makelaardij, shopping en retail en detacheerders.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Waar wacht je nog op beste Friese ondernemer? Weet je nog niet zeker of online marketing iets voor jou is en wil je graag eerst een gratis advies ontvangen? Dat kan.

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan!

Marlieke
Erik de Jager
Cindy Hoomans
Jort van Deutekom
Dit is Tony Flisijn

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

Google reviews

 • 5.0
  Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
  Opjewallie Opdrachtgever
 • 5.0
  Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
  Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
 • 5.0
  Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
  Communicatie GO Opdrachtgever
 • 5.0
  Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
  De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
 • 5.0
  Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
  Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
  West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
  Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
 • 5.0
  Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
  Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
 • 5.0
  Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
  Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
 • 5.0
  Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
  De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever