4.9

Online Marketing Friesland

Opzoek naar een bureau voor online marketing in Friesland? Top! Wij bedienen meer dan 50 Friese ondernemers en komen regelmatig bij ze over de vloer. We bedienen onze klanten vanuit hartje centrum Heerenveen. Nieuwsgierig?

Waarom kies je voor Travyk in Friesland

Resultaatgericht

We streven er altijd naar om snel terug te komen op jouw bericht. Meestal is dat binnen 24 uur.

Klantgericht

Wij werken klantgericht, we luisteren goed naar de wensen van onze klanten en stemmen onze aanpak hierop af.

Deskundig Team

Wij hebben een team van ervaren en deskundige online marketeers met gedegen kennis van de laatste trends en ontwikkelingen.

Online Marketing bureau uit Friesland

Bij Travyk begrijpen we dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Daarom streven we ernaar om samen te werken met onze klanten en oplossingen te vinden die perfect aansluiten bij hun unieke behoeften. Onze specialisten denken mee met elke klant, van kleine aanpassingen tot volledige strategische herzieningen. Met onze op maat gemaakte benadering zorgen we ervoor dat uw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient, en dat uw online aanwezigheid optimaal wordt benut.

Onze kern specialiteiten als online marketing bureau in Friesland:

Twijfel je over wat er het best bij jou past? Maak dan gebruik van het gratis adviesgesprek voor tips, advies en een doordacht strijdplan.

Welke bedrijven uit Friesland maken gebruik van onze Online Marketing diensten?

Bij Travyk begrijpen we dat elke klant uniek is, met specifieke behoeften en uitdagingen. Daarom verdiepen we ons grondig in de branche van elke klant en ontwikkelen we op maat gemaakte strategieën die perfect aansluiten bij hun doelen. Laten we eens kijken hoe we dit aanpakken voor enkele van onze klanten: Donker Groep en Kapenga Wonen.

Donker Groep: Innovatieve oplossingen in de groene sector

Donker Groep realiseert groene en gezonde binnen- en buitenruimtes. Bij Travyk weten we dat deze sector vraagt om duurzame en innovatieve oplossingen. Onze strategie richt zich op het benadrukken van Donker Groep's commitment aan duurzaamheid en innovatie. We creëren content die hun expertise toont in het ontwerpen en onderhouden van groene ruimtes, en versterken hun merk door middel van gerichte SEO. Dit helpt hen niet alleen om hun bestaande klanten te behouden, maar ook om nieuwe klanten aan te trekken die waarde hechten aan duurzaamheid.

Kapenga Wonen en Home Center: Stijlvol en comfortabel wonen

Kapenga Wonen is een gevestigde naam in de meubelbranche. Voor hen ontwikkelen we een strategie die inspeelt op de nieuwste woontrends en de behoefte van klanten aan stijlvolle en comfortabele meubels. We optimaliseren hun website voor relevante zoektermen en gerichte advertenties op de gewenste doelgroep, zo helpen we Kapenga Wonen om hun online zichtbaarheid te vergroten en de verkoop te stimuleren.

Bij Travyk geloven we dat een diepgaande kennis van de branche van onze klanten de sleutel is tot succes. Of het nu gaat om duurzame oplossingen in de groene sector of stijlvolle meubelen, wij zorgen ervoor dat onze strategieën perfect aansluiten bij de unieke behoeften van elke klant. Zo helpen we hen om te groeien en hun doelen te bereiken.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

 • Online internet bureau in Friesland

  Wij bereiken potentiële klanten via diverse kanalen en verbinden hen met jouw bedrijf, wat de kans op toekomstige aankopen vergroot. Met nauwkeurige data-analyse en gerichte leadgeneratie-strategieën zorgen we ervoor dat de beste leads omgezet worden in omzet. Wij optimaliseren je landingspagina’s en bieden verschillende contactmogelijkheden aan, zodat elke bezoeker makkelijk in contact kan komen en jouw bedrijfsdoelstellingen worden behaald.

  Zoekmachine campagnes zetten we op middels onze Search Engine Advertising (SEA) dienstverlening. Meer dan 50+ Friese ondernemers maken hier al gebruik van. Denk aan Google en Bing campagnes.

  Klanten bereiken middels Google Display of Youtube

  Wij spreken de klanten ook graag aan buiten zoekmachines. Veel potentiele klanten zijn namelijk niet altijd actief op zoek naar jou of je diensten/producten. Middels Google Display Ads of Youtube video Ads weten wij je doelgroep goed te vinden. Op basis van eerder zoekgedrag, concurrenten en goede klantprofiel schetsen kunnen wij je favoriete Friezen goed targeten!

  Extra omzet genereren voor webshops in Friesland

  Als ondernemer of webshop medewerker wil je graag meer omzet genereren in je webshop. Dan moet je bij Travyk zijn! Travyk biedt deskundige ondersteuning voor jouw webshop, zodat je meer klanten trekt. Met onze lokale kennis en innovatieve oplossingen optimaliseren we jouw online aanwezigheid. Ons team zorgt ervoor dat je webshop perfect aansluit bij de Friese markt.

  Betere vindbaarheid in zoekmachines

  Wij kunnen met een gerust hart zeggen dat wij een van de betere SEO-bureaus uit Friesland zijn. We helpen lokale ondernemers in Friesland, maar ook Friese bedrijven die zich internationaal willen uitbreiden, met het beter vindbaar zijn op zoekmachines.

  Ik wil beter gevonden worden in omgevingFriesland

  De Friese cultuur is bij velen diepgeworteld. Bij zowel bedrijven als klanten draait het om een vertrouwd gevoel. Wij snappen de Friese ondernemers als geen ander. Daarom kunnen wij Friese ondernemers goed ondersteunen. Wij zijn tenslotte ook een Friese onderneming. We bedienen bedrijven uit Leeuwarden, Sneek, Drachten, Joure, Heerenveen, Wolvega, Gorredijk en meer!

  Wij kunnen je daarom uitstekend helpen om goed vindbaar te zijn voor Friese ondernemers.

  Meer conversie?

  Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

  Google reviews

  • 5.0
   Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
   Opjewallie Opdrachtgever
  • 5.0
   Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
   Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
  • 5.0
   Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
   Communicatie GO Opdrachtgever
  • 5.0
   Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
   De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
  • 5.0
   Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
   Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
   West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
   Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
  • 5.0
   Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
   Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
  • 5.0
   Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
   Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
  • 5.0
   Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
   De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever