Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Online Marketing Leeuwarden

Opzoek naar een bureau voor online marketing in Leeuwarden? Top! Dan wil jij dus aan de slag met het verbeteren van jouw online zichtbaarheid in Google.


Gratis adviesgesprek aanvragen  

Online Marketing Leeuwarden

Online Marketing Leeuwarden

Misschien weet je nog niet hoe en wat precies? Geen probleem! Laat het denkwerk maar aan ons over als jij ons de doelstellingen geeft. We organiseren een creatieve sessie waarin we jouw bedrijf leren kennen, maar ook jouw branche. Wie is de doelgroep, waar bevinden ze zich en wat zijn hun “problemen” en naar welke “oplossingen” zoeken ze? Interessante en leuke sessies zijn dat!

Als online marketing bureau Leeuwarden:

 • Formuleren we samen heldere doelstellingen
 • Onderzoeken het online landschap voor jou
 • Doorgronden we de klant
 • Denken proactief mee voor maximaal online resultaat
 • Kan je gebruik maken van een gratis adviesgesprek voor tips, advies en een goed strijdplan
Online Marketing Leeuwarden deur open
De deur staat voor je open!

Zoekmachine campagnes voor bedrijven in Leeuwarden

Maar welke online marketing activiteiten gaan we dan inzetten? Of je nu alleen online marketing in Friesland, Leeuwarden of juist nationaal wilt inzetten, daar gaan we achter komen. Voor ons is resultaat belangrijk, maar is de communicatie, transparantie en een langdurige relatie de sleutel voor succes. Onze huidige klanten zijn zowel lokaal als nationaal georiënteerd, maar vooral een diversiteit van verschillende branches. Dagelijks leren wij veel bij!

Zoekmachine campagnes zetten we op middels onze Search Engine Advertising (SEA) dienstverlening. Meer dan 50+ Friese ondernemers maken hier al gebruik van. Denk hierbij aan Google en Bing campagnes.

Klanten bereiken middels Google Display of Youtube

Wij spreken de klanten ook graag aan buiten zoekmachines. Veel potentiele klanten zijn namelijk niet altijd actief op zoek naar jou of je diensten/producten. Middels Google Display Ads of Youtube video Ads weten wij je doelgroep goed te vinden. Op basis van eerder zoekgedrag, concurrenten en goede klantprofiel schetsen kunnen wij je favoriete Leeuwarders goed targeten!

Ik wil beter gevonden worden in omgeving Leeuwarden

Leeuwarden is een economisch centrum voor niet alleen inwoners van Leeuwarden, maar ook voor de dorpen en steden eromheen. Wekelijks trekken er daarom veel bezoekers het centrum in, maar zijn ze ook te vinden de modewinkels zoals de Sting, buitenwinkels zoals Bever buitensport en woonboulevard Kapenga.

SEO en Linkbuilding voor lokale ondernemers in Leeuwarden

Maar ook kleinere ondernemingen die in de winkelstraten gevestigd zijn, hebben nog flinke winst te behalen online. Niet direct online sales, maar misschien wel bezoekers die jouw onderneming vinden in Google. Met lokale online marketing willen wij ervoor zorgen dat jouw bedrijf terecht komt in onderstaande afbeelding. Hier wil je toch wel tussen staan?

online marketing Leeuwarden
Een Google Mijn Bedrijf overzicht van Leeuwarden

Met veel concurrentie op het gebied van winkels in Leeuwarden is de kans groot dat de concurrent hier wel in terecht komt. Sta jij er niet tussen zoals Fiftysix in Leeuwarden? Misschien is het dan een idee om eens een afspraak in te plannen? Want je loopt veel potentiële klanten mis online én offline!

 • Wist je dat 46% van de zoekopdrachten in Google een lokale intentie hebben? Wees daarom ook lokaal zichtbaar!

Linkbuilding

Ook zijn wij één van de grotere linkbuildingbureaus uit Friesland. Wij ondersteunen onze eigen SEO klanten, maar ook collega marketing/communicatie bedrijven met goede linkbuildingstrategiëen en het vergaren van backlinks.

Welke bedrijven uit Leeuwarden maken gebruik van onze Online Marketing diensten?

In 2015 opende Kapenga Wonen in Leeuwarden, in 2017 is Kapenga uitgebreid naar een ware Woonboulevard Kapenga. Met ruim 20.000 m2 aan oppervlakte vind je alles op het gebied van wonen. Doormiddel van landelijke campagnes en het optimaliseren van de website stimuleren wij de lokale winkelbezoeken en online verkopen.

Als je wel eens sushi in Leeuwarden hebt besteld is de kans groot dat je Doozo Leeuwarden kent. Doozo Leeuwarden is een takeaway en delivery zaak dat sushi, poke-bowls en noodles verkoopt. Sinds 2020 helpen wij Doozo bij het verbeteren van hun online zichtbaarheid om meer bestellingen te ontvangen en kosten te besparen. Om dit te bereiken, hebben wij onder andere de lokale SEO geoptimaliseerd, reviews gestimuleerd en Google Ads-campagnes opgezet.

Sinds 2010 is Hettinga en Trip de fysiotherapeut van Leeuwarden. Als je last hebt van lichamelijke klachten, kun je bij hen terecht. Wij optimaliseren hun website en zetten advertenties voor hen op, om online afspraken te stimuleren en het aantal nieuwe klanten voor Hettinga en Trip te verhogen.

Kortom, voor elke ondernemer, klein of groot gaan wij aan de slag! Wil jij ook de lokale markt veroveren of juist nationaal gezien beter naar voren komen? Als online marketing bureau gaan wij graag mee in jouw ambities en doelstellingen.

Waarom kiezen voor Travyk Online Marketing als bedrijf uit Leeuwarden?

Voor ons is transparantie, maar vooral eerlijkheid ons uitgangspunt. Op basis van deze twee waarden zien wij ook weinig doorloop van klanten. Klanten die vanaf begin al klant waren, zijn het nu nog klant. Daar zijn wij enorm trots op en willen wij ze ook bedanken voor hun vertrouwen. Maar hoe doen wij dat dan?

 • Veelvuldig in contact zijn met de klant.
 • Op een laagdrempelige manier in contact komen, denk aan WhatsApp, mail en snel de telefoon willen pakken
 • Proberen de klanten gevoel te krijgen bij wat wij doen achter de schermen, maar vooral wat onze werkzaamheden bijdragen aan de afgesproken doelstellingen.
 • Regelmatig persoonlijk contact middels afspraken en digitale meetings.

Meer dan 80 klanten en 1000 actieve campagnes

Daarnaast hebben wij op dit moment voor meer dan 80 verschillende klanten diverse campagnes lopen en zorgen wij voor een betere vindbaarheid op belangrijke zoektermen die bijdragen aan een verhoging van de omzet. Of zorgen we voor een betere naamsbekendheid van je bedrijf bij je gewenste doelgroep. Dit doen we voor kleine tot grote internationale bedrijven.

Stijgende raket

In welke branches zijn wij gespecialiseerd?

Wij maken graag jouw bedrijf in Leeuwarden en omstreken zichtbaar in jouw branche middels onze SEASEOCRO en Linkbuilding diensten. Dit kan zeer goed voor je bedrijf gaan werken als je je doelgroep herkent in de volgende punten. Kijken zij ook regelmatig online:

 • of de verkoper betrouwbaar is?
 • welke producten de verkoper heeft?
 • voor eventueel goedkopere alternatieven
 • de openingstijden van de winkel?

Of je nu online of offline jouw verkopen behaald, de oriënterende fase begint vaak online. Het is belangrijk om in de overwegingsfase van de klant al zichtbaar te zijn. Zo helpen wij bedrijven in de branches automotive, vastgoed en makelaardij, shopping en retail en detacheerders.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Weet je nog niet zeker of online marketing iets voor jou is en wil je graag eerst een scan ontvangen? Dat kan. Wij nemen hierbij jouw organisatie en branche onder de loep. Benieuwd wat er uit komt? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan!

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer

Onze klanten

Alle klanten bekijken