Eerlijke prijzen & geen contracten
Meer dan 100% CO2 neutraal
400 + actieve campagnes

Betere vindbaarheid van je website

Zoek jij ook wel eens naar de dienstverleningen of producten van je bedrijf op het internet? Vind jij alleen maar je concurrenten? Start met vindbaar worden!


Gratis adviesgesprek   Bekijk alle oplossingen

Betere vindbaarheid van je website

Word jij online niet of slecht gevonden?

Als online marketing bureau zijn wij dagelijks bezig om de vindbaarheid van websites te verbeteren in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Dit doen wij door de juiste zoektermen te koppelen aan je diensten of producten. Vanzelfsprekend voeren wij uitgebreid onderzoek welke zoektermen dat zijn en hoe veel daar op gezocht wordt. Deze zoektermen kunnen wij middels betaalde advertenties laten terugkomen (SEA) of landingspagina’s van je website optimaliseren om het ‘gratis verkeer’ te laten stijgen (SEO) en door linkbuilding.

Weergave van het Google logo
Google
Weergave van het Bing logo
Bing
Weergaven van het Yahoo! logo
Yahoo!

Waarom zou ik dat laten doen?

Concurrenten zullen ook gevonden willen worden op dezelfde zoektermen en daarmee de vindbaarheid van hun website willen verbeteren. Wij vinden het belangrijk om juist op zulke momenten nuchter en objectief te blijven. Door relevant en volledig te zijn voor je (toekomstige) klant kan jij de concurrentie een slag voor blijven.    

Blijf optimaliseren voor zoekmachines

Daarnaast veranderen de algoritmen van zoekmachines snel en vaak. Travyk zorgt er voor dat haar kennis up-to-date is en de belangen van jouw bedrijf en website behartigd. Dan kan jij je focussen op alle andere zaken die belangrijk zijn voor je bedrijf.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk onze diensten!

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke Online Marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio slimmer te maken en te laten profiteren van de voordelen van Online Marketing. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer