4.9

Extra omzet generen voor je webshop

Als ondernemer of webshop medewerker wil je graag meer omzet genereren in je webshop. Je baalt er van dat je gewoon simpelweg handen en voeten te kort hebt. Wij kunnen je uitstekend helpen met omzet genereren voor je webshop! Hoe?

De organisatie achter de webshop

Het begint allemaal bij de basis van je organisatie. Wat voor producten verkoop je en wie zijn je klanten. Welke voorwaarden bied je je klanten? Hoe snel kan je het product leveren, wie levert het product af en wat is je retourbeleid? Ben je als webshop goed te bereiken voor het geval er wel iets aan de hand is? Dit is cruciale informatie voor je klanten. Zij houden niet van angst en onzekerheid.

Identiteit en betrouwbaarheid

Alle servicevoorwaarden zijn netjes uitgewerkt en zijn makkelijk te vinden voor je klanten. Maar waarom zouden ze in godsnaam bij jou gaan bestellen? Ben je wel een betrouwbare partij? Hoe zijn ervaringen van andere klanten geweest? Toon gerust je referenties.

Coolblue voorbeeld van referenties

Categorie, Productinformatie en specificaties

Het is belangrijk om relevante en snelle ingangen voor klanten te bieden naar de producten in je assortiment. Zijn je categoriën logisch ingedeeld? Snapt je klant deze indeling? Als ze éénmaal bij het product zijn aangekomen. Staat alle belangrijke productinformatie vermeld en gepresenteerd?

Call to action en checkout

Als je klant overtuigd is dat jij betrouwbaar bent en dat jij het juiste product voor de juiste prijs verkoopt gaan ze over tot actie. Zijn de bestelknoppen goed te vinden en is je winkelwagen logisch en overzichtelijk? Bied je daarnaast een simpele en overzichtelijke checkout aan?

Voorbeeld van een onepage checkout

Online marketing campagnes starten

Als je alle bovengenoemde facetten goed voor elkaar hebt is het tijd om meer bezoekers naar je webshop te genereren. Middels SEO en SEA campagnes is het mogelijk om gericht en relevant verkeer naar je shop te trekken.

Tip: lees ook ons blog over SEO optimalisatie voor je webshop.

SEO tips voor je websop 2021

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie voor je webshop

Eenmaal geland in je webshop. Wat doet je bezoeker precies? Waar zijn ze gevoelig voor en waar haken ze af? Door data en observaties is het mogelijk je webshop slimmer in te gaan richten om je verkopen te stimuleren. Dit heet ook wel conversie optimalisatie.

Wat als je geen gebruik maakt van online marketing diensten?

Heel simpel, dan blijf je bezig met je wat je doet en zal je je frustratie blijven dat je omzet achter blijft. Daarnaast weet je ook niet goed hoe Google Ads werkt of ken je niet alle rankingfactoren van Google en weet je niet hoe je alle statistieken moet interpeteren.

Wij laten SEA voor je werken

Ons team staat voor je klaar! Wij helpen je graag met het opzetten en het beheren van succesvolle en rendabele Google Ads campagnes. Ben je op zoek naar een Online Marketing Bureau uit Heerenveen? Dan helpen wij je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

 • Google reviews

  • 5.0
   Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
   Opjewallie Opdrachtgever
  • 5.0
   Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
   Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
  • 5.0
   Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
   Communicatie GO Opdrachtgever
  • 5.0
   Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
   De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
  • 5.0
   Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
   Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
   West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
   Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
  • 5.0
   Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
   Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
  • 5.0
   Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
   Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
  • 5.0
   Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
   De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

  Kennis delen is macht