Het genereren van leads

Je hebt een website… en nu? Hoe gaat de website bijdragen aan de doelstellingen van het bedrijf? Hoe kom ik er achter dat het bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen? Veel vragen waarop wij het antwoord hebben.

Het genereren van leads

Het gebruiken van meerdere kanalen

Wij gaan via verschillende kanalen potentiële klanten bereiken en in contact brengen met je bedrijf. Door de potentiële klant in contact te brengen met je bedrijf is de kans groot dat zij in de toekomst een product of dienst afnemen. We slaan belangrijke data voor je op zoals welke pagina van je website de meeste leads genereren. Door alles zorgvuldig te meten en analyseren kunnen we ook kwalitatief de beste leads achtervolgen voor je bedrijf om vervolgens te transformeren tot omzet.

Een visuele weergave van leads transformeren tot omzet door middel van data analyses
Leads transformeren tot omzet

Doelgroep bepalen en bereiken

We gaan allereerst je doelgroep bepalen en vervolgens benaderen via het gewenste kanaal en vervolgens overtuigen om contact op te nemen met je bedrijf. Dit houdt in dat de landingspagina’s van je website aan bepaalde eisen moeten doen. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij dit (meestal) voor je doen!

Inspelen op consumenten gedrag

Bezoekers van je website willen minimale inspanning verrichten om in contact te komen met je bedrijf. Verschillende call-to-action mogelijkheden (CTA) aanbieden is gewenst, want een ieder heeft een eigen voorkeur hoe ze in contact komen met je bedrijf. Denk hierbij aan contactmoment via formulieren, e-mail, WhatsApp, chat of telefonie. Al deze contactmoment beschouwen wij als leads, omdat de klant met een reden contact opneemt. Doe jij niks aan het genereren van leads? Dan zal je website ook niet bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen.

Hulp nodig van specialisten? Bekijk onze diensten

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wil je de vindbaarheid van je website verbeteren en wil je hogere posities in zoekmachines innemen? Wij maken jouw website zichtbaar(der) en genereren gratis websiteverkeer.

Zoekmachine Advertenties (SEA)

Wil je meer relevante bezoekers en meer conversies op je website? Wij ontwikkelen professionele zoekmachine campagnes voor minimale (advertentie)kosten.

Conversie optimalisatie (CRO)

Wil je online meer leads of een hogere omzet genereren? Door middel van A/B testing helpen wij jou met het verhogen van conversies op jouw website en op zoekmachine campagnes.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke Online Marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Een Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio slimmer te maken en te laten profiteren van de voordelen van Online Marketing. Lees meer