Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Het genereren van leads

Je hebt een website. En nu? Hoe trek je de juiste bezoekers aan? Moeten ze contact opnemen of moeten ze juist bellen met je bedrijf? Doen je bezoekers wel wat jij wilt? Laat ons helpen met leadgeneratie!


Gratis adviesgesprek   Bekijk alle oplossingen

Het genereren van leads

Het gebruiken van meerdere kanalen

Wij gaan via verschillende kanalen potentiële klanten bereiken en in contact brengen met je bedrijf. Door de potentiële klant in contact te brengen met je bedrijf is de kans groot dat zij in de toekomst een product of dienst afnemen. We slaan belangrijke data voor je op zoals welke pagina van je website de meeste leads genereren. Door alles zorgvuldig te meten en analyseren kunnen we ook kwalitatief de beste leads achtervolgen voor je bedrijf om vervolgens te transformeren tot omzet.

Een visuele weergave van leads transformeren tot omzet door middel van data analyses
Leads transformeren tot omzet

Doelgroep bepalen en bereiken

We gaan allereerst je doelgroep bepalen en vervolgens benaderen via het gewenste kanaal en vervolgens overtuigen om contact op te nemen met je bedrijf. Dit houdt in dat de landingspagina’s van je website aan bepaalde eisen moeten doen. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij dit (meestal) voor je doen!

Inspelen op consumenten gedrag

Bezoekers van je website willen minimale inspanning verrichten om in contact te komen met je bedrijf. Verschillende call-to-action mogelijkheden (CTA) aanbieden is gewenst, want een ieder heeft een eigen voorkeur hoe ze in contact komen met je bedrijf. Denk hierbij aan contactmoment via formulieren, e-mail, WhatsApp, chat of telefonie. Al deze contactmoment beschouwen wij als leads, omdat de klant met een reden contact opneemt. Doe jij niks aan het genereren van leads? Dan zal je website ook niet bijdragen aan je bedrijfsdoelstellingen.

Hulp nodig van specialisten? Bekijk onze diensten

Het genereren van leads 1 Het genereren van leads

Zoekmachine Optimalisatie

Beter vindbaar zijn en gratis verkeer vanuit zoekmachines door hogere posities.
Google Ads

Google Ads campagnes

Wij helpen je graag met het opzetten en het beheren van succesvolle en rendabele Google Ads campagnes.
Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Meer rendement voor dezelfde marketing kosten. Optimaliseer voor conversies!
Linkbuilding mobiel - travyk

Linkbuilding

Verzamel relevante links naar je website en verhoog je website autoriteit.
scan van de website of campagne

Website of Campagnescan

Onafhankelijk advies nodig? Wij helpen je graag vrijblijvend.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer

Onze klanten

Alle klanten bekijken