4.9

Online Marketing Joure

Op zoek naar een bureau voor online marketing in Joure? Top! Dan wil jij dus aan de slag met het verbeteren van jouw online zichtbaarheid in Google.

Online Marketing Joure

Misschien weet je nog niet hoe en wat precies? Geen probleem! Laat het denkwerk maar aan ons over als jij ons de doelstellingen geeft. We organiseren een creatieve sessie waarin we jouw bedrijf leren kennen, maar ook jouw branche. Wie is de doelgroep, waar bevinden ze zich en wat zijn hun “problemen” en naar welke “oplossingen” zoeken ze? Interessante en leuke sessies zijn dat!

Als online marketing bureau Joure:

 • Formuleren we samen heldere doelstellingen

 • Onderzoeken het online landschap voor jou

 • Doorgronden we de klant

 • Denken proactief mee voor maximaal online resultaat

 • Kan je gebruik maken van een gratis adviesgesprek voor tips, advies en een goed strijdplan

Google reviews

 • 5.0
  Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
  Opjewallie Opdrachtgever
 • 5.0
  Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
  Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
 • 5.0
  Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
  Communicatie GO Opdrachtgever
 • 5.0
  Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
  De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
 • 5.0
  Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
  Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
  West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
  Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
 • 5.0
  Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
  Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
 • 5.0
  Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
  Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
 • 5.0
  Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
  De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

Zoekmachine campagnes voor bedrijven in Joure

Maar welke online marketing activiteiten gaan we dan inzetten? Of je nu alleen online marketing in Friesland, Joure of juist nationaal wilt inzetten, daar gaan we achter komen. Voor ons is resultaat belangrijk, maar is de communicatie, transparantie en een langdurige relatie de sleutel voor succes. Onze huidige klanten zijn zowel lokaal als nationaal georiënteerd, maar vooral een diversiteit van verschillende branches. Dagelijks leren wij veel bij!

Zoekmachine campagnes zetten we op middels onze Search Engine Advertising (SEA) dienstverlening. Meer dan 50+ Friese ondernemers maken hier al gebruik van. Denk hierbij aan Google en Bing campagnes.

Klanten bereiken middels Google Display of Youtube

Wij spreken de klanten ook graag aan buiten zoekmachines. Veel potentiële klanten zijn namelijk niet altijd actief op zoek naar jou of je diensten/producten. Middels Google Display Ads of Youtube video Ads weten wij je doelgroep goed te vinden. Op basis van eerder zoekgedrag, concurrenten en goede klantprofiel schetsen kunnen wij je favoriete Jousters goed targeten!

Ik wil beter gevonden worden in omgeving Joure

Joure is een economisch centrum voor niet alleen inwoners van Joure, maar ook voor de dorpen en steden eromheen. Wekelijks trekken er daarom veel bezoekers het centrum in, maar zijn ze ook te vinden de modewinkels zoals de Sting, buitenwinkels zoals Bever buitensport en woonboulevard Kapenga.

Google Mijn Bedrijf Joure

SEO en Linkbuilding voor lokale ondernemers in Joure

Maar ook kleinere ondernemingen die in de winkelstraten gevestigd zijn, hebben nog flinke winst te behalen online. Niet direct online sales, maar misschien wel bezoekers die jouw onderneming vinden in Google. Met lokale online marketing willen wij ervoor zorgen dat jouw bedrijf terecht komt in onderstaande afbeelding. Hier wil je toch wel tussen staan?

Met veel concurrentie op het gebied van winkels in Joure is de kans groot dat de concurrent hier wel in terecht komt. Sta jij er niet tussen zoals Fiftysix in Joure? Misschien is het dan een idee om eens een afspraak in te plannen? Want je loopt veel potentiële klanten mis online én offline!

 • Wist je dat 46% van de zoekopdrachten in Google een lokale intentie hebben? Wees daarom ook lokaal zichtbaar!

Linkbuilding

Ook zijn wij één van de grotere linkbuildingbureaus uit Friesland. Wij ondersteunen onze eigen SEO klanten, maar ook collega marketing/communicatie bedrijven met goede linkbuildingstrategiëen en het vergaren van backlinks.

Welke bedrijven uit Joure maken gebruik van onze Online Marketing diensten?

Als ondernemer in Joure ken jij vast Sappé, waar wij met zoekmachine advertenties bezoekers trekken naar de website. Voor het geval de riolering verstopt is, de schoorsteen geveegd moet worden of de gevel gereinigd moet worden. We helpen Sappé met zichtbaar zijn in de online klantreis. Van oriëntatie tot aankoop. 

Iedere winter rond kerst hangt er altijd een grote ster boven Joure, gehesen aan een flinke kraan. Dat is VM Group. VM Group verzorgd Nederland, Duitsland en Engeland verhuur en verkoop van draglineschotten, rijplaten en bouwhekken. Met diverse depots in heel Europa. Waarbij wij zorgen dat we vooral zakelijke klanten in contact brengen met VM Group. Daarnaast hebben wij VM Group geholpen met een nieuwe website migratie en tevens zorgen voor online vindbaarheid op de populairste diensten. Google maar eens “draglineschotten kopen”

Wanneer je over de A7 vanuit Heerenveen richting Joure rijdt, zie je aan de rechterkant AA Trappen. AA Trappen hebben wij geholpen met het opzetten van alle Google diensten en koppelen hiervan. Daarnaast alle website pagina’s geoptimaliseerd op basis van de juiste zoekwoorden in combinatie met zoekwoordenonderzoek.

Kortom, voor elke ondernemer, klein of groot gaan wij aan de slag! Wil jij ook de lokale markt veroveren of juist nationaal gezien beter naar voren komen? Als online marketing bureau in Joure gaan wij graag mee in jouw ambities en doelstellingen. 

Waarom kiezen voor Travyk Online Marketing als bedrijf uit Joure?

Voor ons is transparantie, maar vooral eerlijkheid ons uitgangspunt. Op basis van deze twee waarden zien wij ook weinig doorloop van klanten. Klanten die vanaf begin al klant waren, zijn het nu nog klant. Daar zijn wij enorm trots op en willen wij ze ook bedanken voor hun vertrouwen. Maar hoe doen wij dat dan?

 • Veelvuldig in contact zijn met de klant.

 • Op een laagdrempelige manier in contact komen, denk aan WhatsApp, mail en snel de telefoon willen pakken 

 • Proberen de klanten gevoel te krijgen bij wat wij doen achter de schermen, maar vooral wat onze werkzaamheden bijdragen aan de afgesproken doelstellingen.

 • Regelmatig persoonlijk contact middels afspraken en digitale meetings.

De Google css partner

Meer dan 80 klanten en 1000 actieve campagnes

Daarnaast hebben wij op dit moment voor meer dan 80 verschillende klanten diverse campagnes lopen en zorgen wij voor een betere vindbaarheid op belangrijke zoektermen die bijdragen aan een verhoging van de omzet. Of zorgen we voor een betere naamsbekendheid van je bedrijf bij je gewenste doelgroep. Dit doen we voor kleine tot grote internationale bedrijven.

In welke branches zijn wij gespecialiseerd?

Wij maken graag jouw bedrijf in Joure en omstreken zichtbaar in jouw branche middels onze SEASEOCRO en Linkbuilding diensten. Dit kan zeer goed voor je bedrijf gaan werken als je je doelgroep herkent in de volgende punten. Kijken zij ook regelmatig online:

 • of de verkoper betrouwbaar is?

 • welke producten de verkoper heeft?

 • voor eventueel goedkopere alternatieven

 • de openingstijden van de winkel?

Of je nu online of offline jouw verkopen behaald, de oriënterende fase begint vaak online. Het is belangrijk om in de overwegingsfase van de klant al zichtbaar te zijn. Zo helpen wij bedrijven in de branches automotive, vastgoed en makelaardij, shopping en retail en detacheerders.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Weet je nog niet zeker of online marketing iets voor jou is en wil je graag eerst een scan ontvangen? Dat kan. Wij nemen hierbij jouw organisatie en branche onder de loep. Benieuwd wat er uit komt? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan!

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten