Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Online Marketing Drachten

Opzoek naar een bureau voor online marketing in Drachten? Top! Dan wil
jij dus aan de slag met het verbeteren van jouw online zichtbaarheid in
Google.


Gratis adviesgesprek aanvragen  

Online Marketing Drachten

Online Marketing Drachten

Misschien weet je nog niet hoe en wat precies? Geen probleem! Laat het denkwerk maar aan ons over als jij ons de doelstellingen geeft. We organiseren een creatieve sessie waarin we jouw bedrijf leren kennen, maar ook jouw branche. Wie is de doelgroep, waar bevinden ze zich en wat zijn hun “problemen” en naar welke “oplossingen” zoeken ze? Interessante en leuke sessies zijn dat!

Als online marketing bureau in Drachten:

 • Formuleren we samen heldere doelstellingen
 • Onderzoeken het online landschap voor jou
 • Doorgronden we de klant
 • Denken proactief mee voor maximaal online resultaat
 • Kan je gebruik maken van een gratis adviesgesprek voor tips, advies en een goed strijdplan
Online Marketing Drachten 1 Online Marketing Drachten
De deur staat voor je open!

Zoekmachine campagnes voor bedrijven in Drachten

Maar welke online marketing activiteiten gaan we dan inzetten? Of je nu alleen online marketing in
Drachten wilt uitvoeren of juist in heel Nederland, daar gaan we achter komen. Voor ons is resultaat belangrijk, maar is de communicatie, transparantie en een langdurige relatie de sleutel voor succes. Onze huidige klanten zijn zowel lokaal als nationaal georiënteerd, maar vooral een diversiteit van verschillende branches. Dagelijks leren wij veel bij!

Zoekmachine campagnes zetten we op middels onze Search Engine Advertising (SEA) dienstverlening. Meer dan 50+ Friese ondernemers maken hier al gebruik van. Denk hierbij aan Google en Bing campagnes.

Klanten bereiken middels Google Display of Youtube

Wij spreken de klanten ook graag aan buiten zoekmachines. Veel potentiele klanten zijn namelijk niet altijd actief op zoek naar jou of je diensten/producten. Middels Google Display Ads of Youtube video Ads weten wij je doelgroep goed te vinden. Op basis van eerder zoekgedrag, concurrenten en goede klantprofiel schetsen kunnen wij je favoriete Drachtsters goed targeten!

Ik wil beter gevonden worden in omgeving Drachten

Drachten is een economisch centrum voor niet alleen inwoners van Drachten, maar ook voor de dorpen eromheen. Wekelijks trekken er daarom veel bezoekers het centrum in, maar zijn ze ook te vinden de meubelwinkels, zoals Postma Interieur, Kooistra’s Kledinghuis maar ook doe-het-zelf zaken als Gamma en de woonboulevard Drachten.

SEO en Linkbuilding voor lokale ondernemers in Drachten

Maar ook kleinere ondernemingen die in de winkelstraten gevestigd zijn, hebben nog flinke winst te behalen online. Niet direct online sales, maar misschien wel bezoekers die jouw onderneming vinden in Google. Met lokale online marketing willen wij ervoor zorgen dat jouw bedrijf terecht komt in onderstaande afbeelding. Hier wil je toch wel tussen staan?

Online Marketing Drachten 2 Online Marketing Drachten
Een Google Mijn Bedrijf overzicht van Drachten

Met veel concurrentie op het gebied van winkels in Drachten is de kans groot dat de concurrent hier wel in terecht komt. Sta jij er niet tussen zoals de ANWB winkel in Drachten? Misschien is het dan een idee om eens een afspraak in te plannen? Want je loopt veel potentiële klanten mis online én offline!

 • Wist je dat 46% van de zoekopdrachten in Google een lokale intentie hebben? Wees daarom ook lokaal zichtbaar!

Linkbuilding

Ook zijn wij één van de grotere linkbuildingbureaus uit Friesland. Wij ondersteunen onze eigen SEO klanten, maar ook collega marketing/communicatie bedrijven met goede linkbuildingstrategiëen en het vergaren van backlinks.

Welke bedrijven uit Drachten maken gebruik van onze Online Marketing diensten?

Als ondernemer in Drachten ken jij vast Kantoormeubelen Nederland BV, waar wij met landelijke campagnes veel nieuwe bedrijven trekken naar de website. Dit bij de doelgroep die op een duurzame manier kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen levert. Van stoelen tot zit-stabureaus. Bij Kantoormeubelen Nederland zijn ze vooral sterk om bestaande producten een nieuw leven te geven.

Als je vanaf de A7 richting Appelscha of Oosterwolde rijdt, is het vast opgevallen dat aan het klaverblad M-Point gevestigd is. Dé Harley-Davidson® specialist van Nederland. De vestiging van M-Point bestaat uit drie etages, waar een fraaie showroom is, maar ook een zeer ruime en goed uitgeruste werkplaats. Met onze campagnes helpen wij M-Point onder Harley-Davidson liefhebbers meer bekendheid te genereren en verkoop van motoren.

Ook in de automotive branche helpen wij al een aantal bedrijven. Zo helpen wij garagebedrijf Idzenga uit Drachten aan nieuwe klanten. Vooral op het gebied van reparaties, distributieriemen, remschijven, trekhaken en ander onderhoud. Met online marketing campagnes in Google zorgen wij dat er aanvragen en reparaties ingepland worden. Met als doel, kwalitatief verkeer naar de website te leiden. Door actief meer verkeer naar de website te leiden, worden er ook meer afspraken in de garage gemaakt.

Als er iets mis is met je dak, dan denk je al snel aan Daktec. Daktec biedt verschillende diensten aan, van dakreparatie en het aanleggen van groendaken tot het plaatsen van zonnepanelen. Doordat Daktec snel groeit heeft het nieuw personeel nodig. Gelukkig helpen wij Daktec! Door middel van het opzetten van online advertenties hebben we al meerdere geschikte kandidaten voor Daktec gevonden en blijven er elke dag meer binnenstromen. Benieuwd hoe wij online marketingcampagnes voor uitzendbureaus en wervingsbureaus opzetten? Lees er alles over op onze branche pagina.

Kortom, voor elke ondernemer, klein of groot gaan wij aan de slag! Wil jij ook de lokale markt veroveren of juist nationaal gezien beter naar voren komen? Als online marketing bureau gaan wij graag mee in jouw ambities en doelstellingen.

Waarom kiezen voor Travyk Online Marketing als bedrijf uit Drachten?

Voor ons is transparantie, maar vooral eerlijkheid ons uitgangspunt. Op basis van deze twee waarden zien wij ook weinig doorloop van klanten. Klanten die vanaf begin al klant waren, zijn het nu nog klant. Daar zijn wij enorm trots op en willen wij ze ook bedanken voor hun vertrouwen. Maar hoe doen wij dat dan?

 • Veelvuldig in contact zijn met de klant.
 • Op een laagdrempelige manier in contact komen, denk aan WhatsApp, mail en snel de telefoon willen pakken
 • Proberen de klanten gevoel te krijgen bij wat wij doen achter de schermen, maar vooral wat onze werkzaamheden bijdragen aan de afgesproken doelstellingen.
 • Regelmatig persoonlijk contact middels afspraken en digitale meetings.

Meer dan 80 klanten en 1000 actieve campagnes

Daarnaast hebben wij op dit moment voor meer dan 80 verschillende klanten diverse campagnes lopen en zorgen wij voor een betere vindbaarheid op belangrijke zoektermen die bijdragen aan een verhoging van de omzet. Of zorgen we voor een betere naamsbekendheid van je bedrijf bij je gewenste doelgroep. Dit doen we voor kleine tot grote internationale bedrijven.

Stijgende raket

In welke branches zijn wij gespecialiseerd?

Wij maken graag jouw bedrijf in Drachten en omstreken zichtbaar in jouw branche middels onze SEASEOCRO en Linkbuilding diensten. Dit kan zeer goed voor je bedrijf gaan werken als je je doelgroep herkent in de volgende punten. Kijken zij ook regelmatig online:

 • of de verkoper betrouwbaar is?
 • welke producten de verkoper heeft?
 • voor eventueel goedkopere alternatieven
 • de openingstijden van de winkel?

Of je nu online of offline jouw verkopen behaald, de oriënterende fase begint vaak online. Het is belangrijk om in de overwegingsfase van de klant al zichtbaar te zijn. Zo helpen wij bedrijven in de branches automotive, vastgoed en makelaardij, shopping en retail en detacheerders.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Weet je nog niet zeker of online marketing iets voor jou is en wil je graag eerst een scan ontvangen? Dat Weet je nog niet zeker of online marketing iets voor jou is en wil je graag eerst een scan ontvangen? Dat kan. Wij nemen hierbij jouw organisatie en branche onder de loep. Benieuwd wat er uit komt? Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan!

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer

Onze klanten

Alle klanten bekijken