Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Online Marketing Wolvega

Opzoek naar een bureau voor online marketing in Wolvega? Top! Dan wil
jij dus aan de slag met het verbeteren van jouw online zichtbaarheid in
Google.

Online Marketing Wolvega

Online Marketing Wolvega

Misschien weet je nog niet hoe en wat precies? Geen probleem! Laat het denkwerk maar aan ons over als jij ons de doelstellingen geeft. We organiseren een creatieve sessie waarin we jouw bedrijf leren kennen, maar ook jouw branche. Wie is de doelgroep, waar bevinden ze zich en wat zijn hun “problemen” en naar welke “oplossingen” zoeken ze?
Interessante en leuke sessies zijn dat!

  • Wij formuleren samen heldere doelstellingen
  • We onderzoeken het online landschap voor jou
  • Samen doorgronden we de klant
  • Wij denken proactief mee voor maximaal online resultaat
  • Ontvang een gratis online scan

Zoekmachine campagnes voor bedrijven in Wolvega

Maar welke online marketing activiteiten gaan we dan inzetten? Of je nu alleen online marketing in
Wolvega, Friesland of juist nationaal wilt uitvoeren, daar gaan we achter komen. Voor ons is resultaat belangrijk, maar is de communicatie, transparantie en een langdurige relatie de key voor succes. Onze huidige klanten zijn zowel lokaal als nationaal georiënteerd, maar vooral een diversiteit van verschillende branches. Dagelijks leren wij veel bij!

Ik wil beter gevonden worden in omgeving Wolvega

Wolvega is een economisch centrum voor niet alleen inwoners van Wolvega, maar ook voor de dorpen eromheen. Wekelijks trekken er daarom veel bezoekers het centrum in, maar zijn ze ook te vinden de woonboulevards, zoals Home Center en de doe-het-zelf zaken als Gamma en de Welkoop.

Lokale ondernemers in Wolvega

Maar ook kleinere ondernemingen die in de winkelstraten gevestigd zijn, hebben nog flinke winst te behalen online. Niet direct online sales, maar misschien wel bezoekers die jouw onderneming vinden in Google. Met lokale online marketing willen wij ervoor zorgen dat jouw bedrijf terecht komt in onderstaande afbeelding. Hier wil je toch wel
tussen staan? Kans is groot dat de concurrent hier wel in terecht komt. Sta jij ertussen als kledingwinkel in Wolvega? Misschien is het dan een idee om eens een afspraak in te plannen? Want je loopt veel potentiële klanten mis online én offline!

Welke bedrijven uit Wolvega maken gebruik van onze Online Marketing diensten?

Als ondernemer in Wolvega ken jij vast Woonboulevard Home Center. Home Center wil namelijk door lokale online marketing veel bezoekers trekken naar de showroom. Wat Home Center ontdekt heeft, is dat veel bezoekers niet alleen uit de omgeving komen, maar vanuit heel Nederland. Ze oriënteren vaak eerst online en vervolgens komen ze graag
meubels kijken in de winkel. Natuurlijk is Home Center een grote speler en hebben zij een groter marketingbudget, maar zijn de doelstellingen natuurlijk ook een stuk groter.

In de winkelstraat is waarschijnlijk Juwelier Steensma een bekend gezicht. Voor Steensma is het juist belangrijk om
lokaal gevonden te worden. Mensen die in de winkelstraat zoeken naar een juwelier of van tevoren opzoek gaan naar een juwelier in Wolvega.

Kortom, voor elke ondernemer, klein of groot gaan wij aan de slag! Wil jij ook de lokale markt veroveren of juist nationaal gezien beter naar voren komen? Als online marketing bureau in Wolvega gaan wij graag mee in
jouw ambities en doelstellingen.

Waarom kiezen voor Travyk Online Marketing als bedrijf uit Wolvega?

Voor ons is transparantie, maar vooral eerlijkheid ons uitgangspunt. Op basis van deze twee waarden zien wij ook weinig doorloop van klanten. Klanten die vanaf begin al klant waren, zijn het nu nog klant. Daar zijn wij enorm trots op en willen wij ze ook bedanken voor hun vertrouwen. Maar hoe doen wij dat dan?

  • Veelvuldig in contact zijn met de klant.
  • Op een laagdrempelige manier in contact komen, denk aan WhatsApp, mail en snel de telefoon willen pakken
  • Proberen de klanten gevoel te krijgen bij wat wij doen achter de schermen, maar vooral wat onze werkzaamheden bijdragen aan de afgesproken doelstellingen.
  • Regelmatig persoonlijk contact middels afspraken en digitale meetings.

Meer dan 50 klanten en 1000 actieve campagnes

Daarnaast hebben wij op dit moment voor meer dan 50 verschillende klanten diverse campagnes lopen en zorgen wij voor een betere vindbaarheid op belangrijke zoektermen die bijdragen aan een verhoging van de omzet. Van kleine tot grote klanten.

In welke branches zijn wij gespecialiseerd?

Wij helpen onder andere bedrijven in de branches automotivevastgoed en makelaardijshopping en retail en detacheerders.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Waar wacht je nog op beste uit Wolvega? Weet je nog niet zeker of online marketing iets voor jou is en wil je graag eerst een gratis advies ontvangen? Dat kan.

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan!

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer