Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Online Marketing Gorredijk

Opzoek naar een bureau voor online marketing in Gorredijk? Top! Dan wil
jij dus aan de slag met het verbeteren van jouw online zichtbaarheid in
Google.

Online Marketing Gorredijk

Online Marketing Gorredijk

Misschien weet je nog niet hoe en wat precies? Geen probleem! Laat het denkwerk maar aan ons over als jij ons de doelstellingen geeft. We organiseren een creatieve sessie waarin we jouw bedrijf leren kennen, maar ook jouw branche. Wie is de doelgroep, waar bevinden ze zich en wat zijn hun “problemen” en naar welke “oplossingen” zoeken ze? Interessante en leuke sessies zijn dat!

 • Wij formuleren samen heldere doelstellingen
 • We onderzoeken het online landschap voor jou
 • Samen doorgronden we de klant
 • Wij denken proactief mee voor maximaal online resultaat
 • Ontvang een gratis online scan

Zoekmachine campagnes voor bedrijven in Gorredijk

Maar welke online marketing activiteiten gaan we dan inzetten? Of je nu alleen online marketing in Friesland, Gorredijk of juist nationaal wilt inzetten, daar gaan we achter komen. Voor ons is resultaat belangrijk, maar is de communicatie, transparantie en een langdurige relatie de sleutel voor succes. Onze huidige klanten zijn zowel lokaal als nationaal georiënteerd, maar vooral een diversiteit van verschillende branches. Dagelijks leren wij veel bij!

Ik wil beter gevonden worden in omgeving Gorredijk

Gorredijk is een economisch centrum voor niet alleen inwoners van Gorredijk, maar ook voor de dorpen eromheen. Wekelijks trekken er daarom veel bezoekers het centrum in, maar zijn ze ook te vinden de modewinkels, zoals de Heeren van Rinsma en de doe-het-zelf zaken als Hubo en de Tuindorado.

SEO voor lokale ondernemers in Gorredijk

Maar ook kleinere ondernemingen die in de winkelstraten gevestigd zijn, hebben nog flinke winst te behalen online. Niet direct online sales, maar misschien wel bezoekers die jouw onderneming vinden in Google. Met lokale online marketing willen wij ervoor zorgen dat jouw bedrijf terecht komt in onderstaande afbeelding. Hier wil je toch wel tussen staan?

Online Marketing Gorredijk 1 Online Marketing Gorredijk

Met veel concurrentie op het gebied van kleding in Gorredijk is de kans groot dat de concurrent hier wel in terecht komt. Sta jij er niet tussen zoals de kledingwinkel in Gorredijk? Misschien is het dan een idee om eens een afspraak in te plannen? Want je loopt veel potentiële klanten mis online én offline!

 • Wist je dat 46% van de zoekopdrachten in Google een lokale intentie hebben? Wees daarom ook lokaal zichtbaar!

Welke bedrijven uit Gorredijk maken gebruik van onze Online Marketing diensten?

Als ondernemer in Gorredijk ken jij vast Makelaardij Sierd Moll, waar wij met lokale online marketing veel bezoekers trekken naar de website. Dit bij de doelgroep die een huis wil verkopen of juist wil aankopen.

In de winkelstraat is waarschijnlijk De Heeren van Rinsma een bekend gezicht. Binnen de Heeren van Rinsma is Herenkappers de Vos gevestigd. Samen met Herenkappers de Vos verhogen we de zichtbaarheid in zowel Heerenveen als Gorredijk. Als kapper wil je lokaal gevonden worden en hebben wij een lokaal bedrijf aangemaakt en een bijbehorende webpagina. Zodat de bezoeker met knipintentie, eenvoudig bij Herenkappers de Vos in Gorredijk terecht komt.

En heb je wel eens een canvas of wandpaneel online gekocht? Easy Canvas uit Gorredijk helpen wij het online verkopen van wandpanelen, cirkels, canvas en behang. Daarbij komen bezoekers uit geheel Nederland en worden de producten aan huis bezorgd.

Kortom, voor elke ondernemer, klein of groot gaan wij aan de slag! Wil jij ook de lokale markt veroveren of juist nationaal gezien beter naar voren komen? Als online marketing bureau in Gorredijk gaan wij graag mee in jouw ambities en doelstellingen.

Waarom kiezen voor Travyk Online Marketing als bedrijf uit Gorredijk?

Voor ons is transparantie, maar vooral eerlijkheid ons uitgangspunt. Op basis van deze twee waarden zien wij ook weinig doorloop van klanten. Klanten die vanaf begin al klant waren, zijn het nu nog klant. Daar zijn wij enorm trots op en willen wij ze ook bedanken voor hun vertrouwen. Maar hoe doen wij dat dan?

 • Veelvuldig in contact zijn met de klant.
 • Op een laagdrempelige manier in contact komen, denk aan WhatsApp, mail en snel de telefoon willen pakken
 • Proberen de klanten gevoel te krijgen bij wat wij doen achter de schermen, maar vooral wat onze werkzaamheden bijdragen aan de afgesproken doelstellingen.
 • Regelmatig persoonlijk contact middels afspraken en digitale meetings.

Meer dan 60 klanten en 500 actieve campagnes

Daarnaast hebben wij op dit moment voor meer dan 60 verschillende klanten diverse campagnes lopen en zorgen wij voor een betere vindbaarheid op belangrijke zoektermen die bijdragen aan een verhoging van de omzet. Van kleine tot grote klanten.

In welke branches zijn wij gespecialiseerd?

Wij maken graag jouw bedrijf in Gorredijk en omstreken zichtbaar in jouw branche. Herken je de volgende punten als jij een product of dienst afneemt

Kijk jij ook online:

 • of de verkoper betrouwbaar is?
 • welke producten de verkoper heeft?
 • voor eventueel goedkopere alternatieven
 • de openingstijden van de winkel?

Of je nu online of offline jouw verkopen behaald, de oriënterende fase begint vaak online. Het is belangrijk om in de overwegingsfase van de klant al zichtbaar te zijn. Zo helpen wij bedrijven in de branches automotive, vastgoed en makelaardij, shopping en retail en detacheerders.

Vraag een vrijblijvende online scan aan

Weet je nog niet zeker of online marketing iets voor jou is en wil je graag eerst een scan ontvangen? Dat kan. Wij nemen hierbij jouw organisatie en branche onder de loep. Benieuwd wat er uit komt? Vraag vandaag nog de gratis websitescan aan!

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer