4.9

Haal het maximale uit je B2B-marketing

Geen nieuwe leads en geen tijd om dit zelf op te lossen? Met onze expertise kunnen we jouw bestaande campagnes (SEO/SEA) analyseren en verbeteren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om samen te onderzoeken hoe jij zoekmachines kan inzetten voor jouw bedrijf. Op deze manier kunnen we jouw online marketing optimaliseren en kun jij je richten op andere belangrijke taken.

Wat kunnen wij betekenen voor B2B bedrijven

Een marketeer zijn bij een B2B bedrijf brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Je moet de website verbeteren, advertenties optimaliseren, leads opvolgen en nog veel meer. Dit allemaal in een constant veranderend landschap. Dat je voor dit allemaal geen tijd hebt, begrijpen wij bij Travyk. Daarom staat ons team met zoekmachine specialisten klaar om jou te helpen. Terwijl wij het werk uitvoeren nemen we jou mee met de reis. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Waarom online marketing bij Travyk uitbesteden?

Er zijn verschillende redenen waarom je online marketing zou willen uitbesteden, hieronder staan een paar problemen die je kan ervaren, en hoe wij deze voor jou kunnen oplossen. 

 • Expertise: Moeite om interne expertise op te bouwen op het gebied van online marketing. Het kost namelijk veel tijd en geld om de laatste trends en ontwikkelingen bij te houden. Door gebruik te maken van onze online marketeers met jarenlange ervaring, kan je profiteren van de expertise die wij in huis hebben zonder zelf een heel team te hoeven opbouwen.

 • Branches: Op zoek naar een marketing bureau die verstand heeft van jouw branche? Wij hebben een groot aantal klanten uit diverse branches, hierdoor kunnen wij als online marketing bureau overal op aansluiten. Onze expertise wordt zelfs ingeschakeld door andere marketingbureaus. Enkele branches waar we momenteel actief zijn, zijn bijvoorbeeld makelaardij, detachering, e-commerce, financiële dienstverlening, horeca, onderwijs en zelfs de automotive branche. 

 • Schaalbaarheid: Lastig om je marketinginspanningen met je groeiende bedrijf mee te schalen? Wij zijn een flexibele partner die makkelijk mee kan groeien met je bedrijf. Hierdoor behoudt jij de tijd om je te concentreren op de kernactiviteiten van je bedrijf. 

 • Tools en AI: Mis je de juiste tools om je marketingactiviteiten optimaal te uit te voeren? Wij zijn gespecialiseerd in tools voor SEO, SEA, CRO en Linkbuilding. Dit zijn tools zoals: Screaming Frog, Semrush, SEranking, Adalysis, Clickcease, Google Analytics, Clarity en nog veel meer. Door met ons samen te werken kun je profiteren van verbeterde prestaties zonder zelf deze tools aan te schaffen. Ook maken wij gebruik van de laatste ontwikkelingen van AI, waardoor wij een stuk efficiënter kunnen werken en betere prestaties kunnen behalen. 

 • Veranderend landschap: Het constant veranderende landschap vormt nieuwe uitdagingen. Het kost veel tijd om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en trends. Ons bureau begrijpt het belang van continu leren en specialiseren in online marketing. We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wij zijn ons hier ook dagelijks in aan het verdiepen.

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

Google reviews

 • 5.0
  Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
  Opjewallie Opdrachtgever
 • 5.0
  Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
  Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
 • 5.0
  Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
  Communicatie GO Opdrachtgever
 • 5.0
  Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
  De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
 • 5.0
  Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
  Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
  West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
  Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
 • 5.0
  Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
  Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
 • 5.0
  Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
  Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
 • 5.0
  Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
  De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever