Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Haal het maximale uit je B2B-marketing

Geen nieuwe leads en geen tijd om dit zelf op te lossen? Met onze expertise kunnen we jouw bestaande campagnes (SEO/SEA) analyseren en verbeteren. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om samen te onderzoeken hoe jij zoekmachines kan inzetten voor jouw bedrijf. Op deze manier kunnen we jouw online marketing optimaliseren en kun jij je richten op andere belangrijke taken.


Gratis Advies aanvragen   Onze tarieven

Haal het maximale uit je B2B-marketing

Wat kunnen wij betekenen voor B2B bedrijven

Een marketeer zijn bij een B2B bedrijf brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Je moet de website verbeteren, advertenties optimaliseren, leads opvolgen en nog veel meer. Dit allemaal in een constant veranderend landschap. Dat je voor dit allemaal geen tijd hebt, begrijpen wij bij Travyk. Daarom staat ons team met zoekmachine specialisten klaar om jou te helpen. Terwijl wij het werk uitvoeren nemen we jou mee met de reis. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Leadgeneratie

Door onze specialisatie kunnen wij jouw leadgeneratie een boost geven, door gebruik te maken van SEO en SEA zorgen wij ervoor dat de juiste doelgroep op jouw website terecht komt.

Ontzorging

Geen tijd voor je eigen online marketing of niet genoeg kennis in huis? Dan ontzorgen wij jou daarvan en kan jij je richten op andere bedrijfstaken.

Jouw externe collega

Communicatie is bij ons van groot belang, Door maandelijks contact te hebben werken we samen naar jouw marketingdoelen toe. Deze zijn voor ons net zo belangrijk.

Waarom online marketing bij Travyk uitbesteden?

Er zijn verschillende redenen waarom je online marketing zou willen uitbesteden, hieronder staan een paar problemen die je kan ervaren, en hoe wij deze voor jou kunnen oplossen.

  • Expertise: Moeite om interne expertise op te bouwen op het gebied van online marketing. Het kost namelijk veel tijd en geld om de laatste trends en ontwikkelingen bij te houden. Door gebruik te maken van onze online marketeers met jarenlange ervaring, kan je profiteren van de expertise die wij in huis hebben zonder zelf een heel team te hoeven opbouwen.
  • Branches: Op zoek naar een marketing bureau die verstand heeft van jouw branche? Wij hebben een groot aantal klanten uit diverse branches, hierdoor kunnen wij als online marketing bureau overal op aansluiten. Onze expertise wordt zelfs ingeschakeld door andere marketingbureaus. Enkele branches waar we momenteel actief zijn, zijn bijvoorbeeld makelaardij, detachering, e-commerce, financiële dienstverlening, horeca, onderwijs en zelfs de automotive branche.
  • Schaalbaarheid: Lastig om je marketinginspanningen met je groeiende bedrijf mee te schalen? Wij zijn een flexibele partner die makkelijk mee kan groeien met je bedrijf. Hierdoor behoudt jij de tijd om je te concentreren op de kernactiviteiten van je bedrijf.
  • Tools en AI: Mis je de juiste tools om je marketingactiviteiten optimaal te uit te voeren? Wij zijn gespecialiseerd in tools voor SEO, SEA, CRO en Linkbuilding. Dit zijn tools zoals: Screaming Frog, Semrush, SEranking, Adalysis, Clickcease, Google Analytics, Clarity en nog veel meer. Door met ons samen te werken kun je profiteren van verbeterde prestaties zonder zelf deze tools aan te schaffen. Ook maken wij gebruik van de laatste ontwikkelingen van AI, waardoor wij een stuk efficiënter kunnen werken en betere prestaties kunnen behalen.
  • Veranderend landschap: Het constant veranderende landschap vormt nieuwe uitdagingen. Het kost veel tijd om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën en trends. Ons bureau begrijpt het belang van continu leren en specialiseren in online marketing. We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wij zijn ons hier ook dagelijks in aan het verdiepen.

Diensten die wij aanbieden voor B2B bedrijven

SEO

Beter vindbaar zijn en gratis verkeer vanuit zoekmachines door hogere posities. Wie wil dat nou niet?

SEA

Wij helpen je graag met het opzetten en beheren van succesvolle en rendabele Google Ads campagnes.


SEO en SEA raket die stijgt
Pie Chart met gegevens en getallen erbij

CRO

Meer rendement voor dezelfde marketing kosten. Optimaliseer je website voor conversies!

Linkbuilding

Verzamel relevante links naar je website en verhoog je autoriteit.


Wat huidige B2B bedrijven over Travyk zeggen

Het team van Travyk is een fijne sparringspartner op het gebied van online marketing. Van zoekmachine optimalisatie tot linkbuilding. We combineren onze (technische) kennis om voor onze klanten het beste resultaat te behalen!

Wefabric web & marketing
5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Wij zijn erg blij met de fijne samenwerking en expertise van Travyk. Ze zijn resultaatgericht, proactief en denken graag met je mee. Voor elk technisch of ingewikkeld vraagstuk m.b.t. SEO en SEA hebben ze wel een antwoord!

Bufr NextGen Vastgoed
5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

Weten hoe we jou kunnen helpen? Vraag een gratis advies gesprek aan en zie wat wij voor jou kunnen betekenen!

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer

Onze klanten

Alle klanten bekijken