4.9

Call tracking

Weet jij hoeveel telefonische oproepen jouw marketing campagnes opleveren? Veel bedrijven meten alleen websiteconversies, terwijl klanten ook vaak telefonisch converteren.

Waarom kies jij voor ons?

Eerlijke prijzen en veel ervaring

Wij zijn transparant in onze tarieven en daar zijn wij trots op. Wij geloven dat onze prijzen eerlijk zijn, gezien de hoge kwaliteit dienstverlening door ons ervaren personeel.

Wij gebruiken premium tools

Door het gebruiken van de beste tools uit de markt gaan we voor optimaal resultaat.

Practice what you preach

Wij experimenteren non-stop om zoveel mogelijk ervaringen te ontwikkelen en learnings.

Google Analytics screenshot

Wat is Call tracking?

Call tracking toont iedere bezoeker op jouw website een uniek telefoonnummer. Dat telefoonnummer is bij elke sessie weer anders. Bezoekers die gelijktijdig de website bezoeken zien dus ook allemaal een ander telefoonnummer.

Het unieke telefoonnummer wordt door de call tracking software aan de sessie van de bezoeker gekoppeld. Je kunt ook zien van welk kanaal de bezoeker komt en hier kun je dus je campagne strategie en budget op aanpassen.

Waarom je call tracking moet gebruiken

Het aantal bezoekers dat gebruik maakt van internet via hun telefoon is hoog en blijft alleen maar stijgen. Er zijn afgelopen jaar meer mobiele zoekopdrachten gemeten dan opdrachten op een desktop. Bellen is via de smartphone vaak de makkelijkste optie om contact op te nemen en daarom kiezen steeds meer klanten voor deze manier. Ook zijn telefonische leads waardevoller dan leads via de website, want telefonische leads zorgen vaker tot verkopen. Daarom is het optimaliseren van jouw campagnes op basis van telefonische conversies een goede beslissing als je nog meer succesvolle leads te genereren.

Voordelen voor jou

 • Conversie optimalisatie

 • Keyword tracking (weet waardoor je gebeld wordt)

 • Makkelijke integratie externe systemen

 • Voorkom gemiste oproepen

Wat kan Travyk voor je betekenen?

Bij Travyk werken we samen met het programma AdCalls. Hiermee kunnen wij inzichten krijgen in het aantal telefonische conversies van jouw campagnes. Op die manier kunnen we veel informatie en data verzamelen over jouw bezoekers en hiermee je campagnes optimaliseren en de efficiëntie van je marketingbudget verhogen.

Arjen
Dennis
Marlieke

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Wil je beter online gevonden worden en meer conversies binnen krijgen? Dan helpen onze specialisten je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

 • Google reviews

  • 5.0
   Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
   Opjewallie Opdrachtgever
  • 5.0
   Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
   Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
  • 5.0
   Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
   Communicatie GO Opdrachtgever
  • 5.0
   Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
   De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
  • 5.0
   Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
   Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
   West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
   Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
  • 5.0
   Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
   Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
  • 5.0
   Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
   Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
  • 5.0
   Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
   De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

  Kennis delen is macht