4.9

Travyk is AdCalls Gold Partner geworden

Deze week is Travyk Gold Partner van AdCalls geworden.

De slingers mogen uit. Travyk is deze week Gold Partner geworden van AdCalls. Een prachtige digitale overhandiging van het officiële Gold Partner beeldje. Uiteraard komt deze bij ons aan de muur als het veilig in Heerenveen is gearriveerd.

Achtergrondinfo – Wie is AdCalls?

“Wij zijn er voor klanten die telefonie optimaal willen inzetten om maximaal rendement te genereren. Wij zijn een gedreven team. Vanuit ons kantoor in Amsterdam wordt er op basis van jouw wensen gewerkt aan de doorontwikkeling van ons systeem. Voor ons staat fijn samenwerken en het leveren van betrouwbare diensten centraal.”

OVER ONS – Adcalls website

Wat kan je met de software van AdCalls?

Telefonische oproepen tracken! Veel bedrijven meten alleen webconversies, terwijl klanten ook vaak telefonisch converteren. Zeker wanneer de order groot, complex of urgent is. Dit zie je vaak terug bij maatwerk dienstverlening of zwaar technische producten.

Call tracking dashboard overzicht van AdCalls

Calltracking dashboard van Adcalls

Met de call tracking software van AdCalls koppelen wij het zoek- en surfgedrag aan jouw telefonische conversies.

Wanneer is call tracking interessant voor je?

Checklist:

 • Als je Zoekmachine Campagnes draait;

 • Als je vrij stevige marketingbudgetten hebt;

 • Als je een dienstverlener bent;

 • Als je een complex / technisch product verkoopt;

 • Als je veel gebeld wordt en wilt weten van welke verkeersbronnen de telefoongesprekken afkomstig zijn.

Call tracking en Google Ads

Zoals hierboven genoemd kan call tracking enorm waardevol zijn. Je kan namelijk tot aan zoekwoord niveau in Google Ads campagnes achterhalen welke zoekwoorden telefonische conversies opleveren. Zeer interessant om je campagnes bij te sturen en rendabeler te maken!

Call tracking gekoppeld aan Google Ads campagnes

calltracking koppelen aan google ads campagnes compressor

30 dagen gratis trial

Wil jij call tracking van AdCalls uitproberen? Dat kan! We mogen als Gold Partner van AdCalls een 30 dagen gratis trial aanbieden! In de gratis trial is het mogelijk om de telefonische conversies die voortkomen uit je Google Campagnes te gaan meten.

Call tracking uitproberen?

Laat het ons weten. Wij implementeren call tracking graag voor je. Mail ons of bel ons gerust

Cindy Hoomans
Dennis
Casper Höyng
Dit is Tony Flisijn

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Wil je beter online gevonden worden en meer conversies binnen krijgen? Dan helpen onze specialisten je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

 • Google reviews

  • 5.0
   Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
   Opjewallie Opdrachtgever
  • 5.0
   Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
   Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
  • 5.0
   Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
   Communicatie GO Opdrachtgever
  • 5.0
   Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
   De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
  • 5.0
   Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
   Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
   West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
   Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
  • 5.0
   Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
   Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
  • 5.0
   Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
   Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
  • 5.0
   Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
   De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

  Kennis delen is macht