4.9

Linkbuilding uitbesteden

Ben je van plan linkbuilding uit te besteden aan een Linkbuilding specialist? Onze specialist controleert eerst de jouw gratis scan en geeft vervolgens persoonlijk advies om de linkbuilding uitbesteding te optimaliseren.

Stappen voor jouw gratis linkbuilding scan

Stap 1:

Aanvraag gratis adviesgesprek.

Stap 2:

Binnen 1 werkdag reactie via mail of telefoon.

Stap 3:

SEO-advies voor het verkrijgen van nieuwe links.

Wat kun je verwachten van Travyk wanneer je besluit om linkbuilding uit te besteden?

Bij Travyk begrijpen we dat linkbuilding een essentieel onderdeel is van zoekmachineoptimalisatie. Wanneer je jouw linkbuilding aan ons uitbesteedt, mag je een professionele en transparante aanpak verwachten die naadloos aansluit bij jouw marketingstrategie.

Uitgebreid netwerk van linkbuilding partners

Wij werken samen met een breed scala aan linkbuilding partners die gespecialiseerd zijn in het schrijven van kwalitatief hoogwaardige content. Deze content wordt specifiek afgestemd op jouw niche en de behoeften van jouw doelgroep.

Strategische contentplaatsing

Onze partners zorgen voor het plaatsen van deze content op zorgvuldig geselecteerde en relevante websites. Deze aanpak garandeert dat de links organisch geplaatst worden en natuurlijk overkomen, wat cruciaal is voor het verbeteren van je zoekmachine rankings.

Maandelijkse analyses en rapportages

Wij staan voor transparante communicatie. Daarom zorgen we ervoor dat je elke maand een gedetailleerde analyse en rapportage ontvangt. In deze rapporten geven we een duidelijk beeld van de huidige stand van zaken en de voortgang die we maken met jouw linkbuilding. Je kunt hierbij denken aan informatie over de verkregen links, de kwaliteit en relevantie van de linkbronnen, en de impact op je positie in zoekmachines.

De voordelen van linkbuilding uitbesteden

Relevante backlinks

Meer verkeer op de website en relevante backlinks.

Tijd besparing

Het uitbesteden van linkbuilding bespaart tijd, zodat je je kunt focussen op je eigen werkzaamheden.

Verbeterde ranking

Verbeterde zoekmachine ranking, waardoor de website beter vindbaar is.

Linkbuilding uitbesteden aan specialisten?

Bij Travyk beschikken we over specialisten met expertise op het gebied van linkbuilding. Wij bieden toepasbaar advies en persoonlijke begeleiding om jullie online zichtbaarheid te verbeteren. Ons team streeft naar kwaliteit door gebruik te maken van links van betrouwbare bronnen die bijdragen aan organische groei. Dankzij ons uitgebreide netwerk van blogpublicaties kunnen we waardevolle backlinks verkrijgen, waardoor jullie website autoriteit opbouwt en beter scoort in zoekresultaten. Kies voor Travyk en laat ons jullie helpen bij het realiseren van jullie online doelen met effectieve linkbuildingstrategieën.

Waarom kiezen voor Travyk?

Linkbuilding ervaring

Bij Travyk vind je ervaren linkbuilding specialisten met een bewezen staat van dienst. Vertrouw op onze jarenlange expertise om je online aanwezigheid te versterken met hoogwaardige backlinks.

Kwalitatieve linkbuilding partners

Travyk beschikt over een groot netwerk van hoge kwaliteit linkbuilding partners.

Duidelijke communicatie

Wij beschouwen duidelijke communicatie als hoeksteen van onze service. Wij geloven dat heldere en transparante communicatie essentieel is voor het begrijpen van jouw behoeften en het leveren van de best mogelijke resultaten.

Hoe snel zie je resultaat bij linkbuilding?

Het uitbesteden van je linkbuilding roept natuurlijk direct een belangrijke vraag op: "Hoe snel zie ik resultaten?" Het is logisch dat je benieuwd bent wanneer de tijd en middelen die je investeert beginnen te lonen. Dit is wat je kunt verwachten van je reis naar SEO-succes door linkbuilding uit te besteden.

Op de korte termijn: de eerste maanden

Gedurende de eerste maanden van je linkbuilding campagne kunnen de resultaten bescheiden lijken. Zoekmachines zoals Google hebben tijd nodig om de nieuwe links te vinden en te verwerken. Meestal zie je in de eerste één tot drie maanden lichte verbeteringen in je rankings. Dit zijn cruciale momenten waarop de basis wordt gelegd voor jouw toekomstige groei. Het toevoegen van regelmatige blogs aan je website kan ook een effectieve strategie zijn om je linkprofiel te versterken en je online aanwezigheid te vergroten.

Op middellange termijn: 3 tot 6 maanden

Na de eerste opstartfase zul je zien dat je geduld beloond wordt. Tussen de drie en zes maanden merk je een ranking boost op. In deze periode beginnen de verzamelde links meer invloed te hebben binnen de zoekmachines, wat resulteert in hogere rankings voor de door jou gekozen zoekwoorden. Ook zal je een toename in organisch verkeer opmerken, wat direct samenhangt met je verhoogde zichtbaarheid."

Op lange termijn: 6 maanden en daarna

Linkbuilding is een voortdurend proces, geen snelle oplossing. Vanaf zes maanden verder, mits je consequent blijft in je inspanningen, kun je een stevige en aanhoudende groei verwachten. Dit is het punt waarop de ware impact van je strategie zichtbaar wordt. Je zult niet alleen hogere posities in de zoekresultaten innemen, maar ook merken dat deze posities stabieler zijn en beter bestand tegen concurrentie.

Arjen
Marlieke
Jort van Deutekom

Sterker linkprofiel nodig?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite om te ranken met je SEO pagina’s?
En ben je op zoek naar een sterker linkprofiel? Laat onze experts je helpen.

Onze tarieven

Local citations

Maximaal 5 bedrijfsvermeldingen per maand.

Lokale links

€ 50,00

SEO Blogs

Blogs met verschillende DA sterktes en websitetraffic

Vanaf

€ 125,00

Linkbuilding Basis

Meerdere type links. Pakket op maat conform strategie en linkprofiel.

Basis

€ 350,00

Linkbuilding Intensief

Meerdere type links. Pakket op maat conform strategie en linkprofiel.

Intensief

€ 700,00
Dennis

Staat je vraag er niet tussen?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij direct allemaal kan halen uit je website of webshops? Contact ons!

Veelgestelde vragen over linkbuilding

Onze linkbuilding specialist Dennis heeft een aantal van de meest gestelde vragen verzameld voor je

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het proces van het verkrijgen van links van andere websites naar jouw website (backlinks). Deze links helpen zoekmachines zoals Google om (nieuwe) pagina's te ontdekken en te bepalen hoe hoog een pagina moet ranken in de zoekresultaten.

Waarom is linkbuilding belangrijk?

Backlinks worden door zoekmachines gezien als een 'stem' van vertrouwen en kunnen een significante impact hebben op de zichtbaarheid van een website in zoekresultaten. Hoe meer kwalitatieve links een website heeft, hoe hoger deze waarschijnlijk zal ranken.

Wat is het verschil tussen interne en externe links?

Interne links zijn links die binnen dezelfde domeinnaam navigeren, terwijl externe links verwijzen naar een andere domeinnaam. Beide zijn belangrijk voor SEO, maar linkbuilding focust voornamelijk op het verkrijgen van externe links.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

 • Google reviews

  • 5.0
   Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
   Opjewallie Opdrachtgever
  • 5.0
   Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
   Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
  • 5.0
   Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
   Communicatie GO Opdrachtgever
  • 5.0
   Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
   De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
  • 5.0
   Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
   Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
   West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
   Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
  • 5.0
   Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
   Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
  • 5.0
   Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
   Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
  • 5.0
   Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
   De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

  Kennis delen is macht