4.9

Onze blogs

Benieuwd naar het laatste nieuws, de belangrijkste updates en de interessantste artikelen over online marketing? Lees onze blog.

Crawl Budget
13 juli 2022
Blog

Het crawl budget verhogen voor indexatie

Zo af en toe krijgen wij de vraag, waarom bepaalde pagina’s nog niet vindbaar zijn in de zoekresultaten. “Hoe kan het zo lang duren voordat mijn pagina opgepakt is?” Als eigenaar van de website wil je ...

Lees meer
Google EAT tips
22 juni 2022
Blog

5 tips om E-A-T proof content te ontwikkelen

E-A-T staat voor expertise, authoritativeness and trustworthiness. Google EAT is belangrijk voor de prestaties van de website, maar ook voor SEO.

Lees meer
Iwan Post en Travyk genomineerd voor AdCalls partner of the Year
16 november 2021
Blog

Nominatie AdCalls partner of the year

Travyk is genomineerd voor AdCalls Partner of the Year! Daar zijn we blij mee! Daarnaast is ook Iwan Post genomineerd als ambassadeur van het jaar voor AdCalls!

Lees meer
Biedstrategie bepalen
3 november 2021
Blog

Google Ads biedstrategie bepalen

De Google Ads biedstrategie ontwikkelt zich telkens verder. Welke automatische biedstrategieën zijn er? Hoe en wanneer pas je deze toe? Wij leggen het je in deze blog uit.

Lees meer
Core web vitals
29 april 2021
Blog

Googles Page Experience Update Core Web Vitals

Google is doorlopend bezig om haar algoritmen te verbeteren en heeft eind mei 2020 een algoritme update aangekondigd. Google gaat drie nieuwe SEO metrics toevoegen om de gebruikerservaring op een webs ...

Lees meer
Google Glitch 2020
14 augustus 2020
Blog

Google Glitch 11/12 augustus 2020

Google leed aan een storing die de zoekkwaliteit negatief beïnvloedde. Dit was dus geen update, het was een fout die inmiddels herstelt is. Velen vermoedde dat het een update was, maar dat was niet he ...

Lees meer
31 juli 2020
Blog

Google Guaranteed Badge

Nouja, het is niet zozeer 'ontvangen', maar betalen om te ontvangen. De Google Guaranteed badge was in eerste instantie alleen beschikbaar bij de lokale diensten advertenties. Maar nu wordt het ook aa ...

Lees meer
Google algoritme update
25 juni 2020
Blog

Google Core update mei 2020

Op 4 mei kondigde Google door middel van een tweet de tweede core update aan van het jaar. Opvallend aan deze update is de naam.

Lees meer
Google E-A-T
17 juni 2020
Blog

Leer de basis omtrent E-A-T

De ontwikkeling van Google haar zoekmachine en de toenemende invloed van E-A-T (Expertise, Authoritativeness en Trustworthiness) op de zoekmachineresultaten gaan hand in hand.

Lees meer
Marco van der Werf

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite om te ranken met je SEO pagina’s?
En ben je op zoek naar een SEO Bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten