Eerlijke prijzen & geen contracten
Meer dan 100% CO2 neutraal
400 + actieve campagnes

Extra omzet generen voor je webshop

Als ondernemer of webshop medewerker wil je graag meer omzet genereren in je webshop. Je baalt er van dat je gewoon simpelweg handen en voeten te kort hebt. Je weet namelijk als geen ander dat je producten netjes op de foto moeten staan en dat er zoveel mogelijk specificaties van het product vermeld moeten worden. Alleen heb je hier lang niet tijd voor omdat je je klanten nog moet helpen en je moet ook nog op inkoop. En nu?

Extra omzet generen voor je webshop

De organisatie achter de webshop

Het begint allemaal bij de basis van je organisatie. Wat voor producten verkoop je en wie zijn je klanten. Welke voorwaarden bied je je klanten? Hoe snel kan je het product leveren, wie levert het product af en wat is je retourbeleid? Ben je als webshop goed te bereiken voor het geval er wel iets aan de hand is? Dit is cruciale informatie voor je klanten. Zij houden niet van angst en onzekerheid.

Identiteit en betrouwbaarheid

Alle servicevoorwaarden zijn netjes uitgewerkt en zijn makkelijk te vinden voor je klanten. Maar waarom zouden ze in godsnaam bij jou gaan bestellen? Ben je wel een betrouwbare partij? Hoe zijn ervaringen van andere klanten geweest? Toon gerust je referenties.

betrouwbaarheid

Categorie, Productinformatie en specificaties

Het is belangrijk om relevante en snelle ingangen voor klanten te bieden naar de producten in je assortiment. Zijn je categoriën logisch ingedeeld? Snapt je klant deze indeling? Als ze éénmaal bij het product zijn aangekomen. Staat alle belangrijke productinformatie vermeld en gepresenteerd?

Call to action en checkout

Als je klant overtuigd is dat jij betrouwbaar bent en dat jij het juiste product voor de juiste prijs verkoopt gaan ze over tot actie. Zijn de bestelknoppen goed te vinden en is je winkelwagen logisch en overzichtelijk? Bied je daarnaast een simpele en overzichtelijke checkout aan?

Online marketing campagnes starten

s je alle bovengenoemde facetten goed voor elkaar hebt is het tijd om meer bezoekers naar je webshop te genereren. Middels SEO en SEA campagnes is het mogelijk om gericht en relevant verkeer naar je shop te trekken.

Tip: lees ook ons blog over SEO optimalisatie voor je webshop.

SEO tips voor je websop 2020

Conversie optimalisatie voor je webshop

Eenmaal geland in je webshop. Wat doet je bezoeker precies? Waar zijn ze gevoelig voor en waar haken ze af? Door data en observaties is het mogelijk je webshop slimmer in te gaan richten om je verkopen te stimuleren. Dit heet ook wel conversie optimalisatie.

Wat als je geen gebruik maakt van online marketing diensten?

Heel simpel, dan blijf je bezig met je wat je doet en zal je je frustratie blijven dat je omzet achter blijft. Daarnaast weet je ook niet goed hoe Google Ads werkt of ken je niet alle rankingfactoren van Google en weet je niet hoe je alle statistieken moet interpeteren.

Wij helpen je graag:

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wil je de vindbaarheid van je website verbeteren en wil je hogere posities in zoekmachines innemen? Wij maken jouw website zichtbaar(der) en genereren gratis websiteverkeer.

Zoekmachine Advertenties (SEA)

Wil je meer relevante bezoekers en meer conversies op je website? Wij ontwikkelen professionele zoekmachine campagnes voor minimale (advertentie)kosten.

Conversie optimalisatie (CRO)

Wil je online meer leads of een hogere omzet genereren? Door middel van A/B testing helpen wij jou met het verhogen van conversies op jouw website en op zoekmachine campagnes.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke Online Marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio slimmer te maken en te laten profiteren van de voordelen van Online Marketing. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer