Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

Extra omzet generen voor je webshop

Als ondernemer of webshop medewerker wil je graag meer omzet genereren in je webshop. Je baalt er van dat je gewoon simpelweg handen en voeten te kort hebt. Wij kunnen je uitstekend helpen met omzet genereren voor je webshop! Hoe?

Gratis adviesgesprek   Bekijk alle oplossingen

Extra omzet generen voor je webshop

De organisatie achter de webshop

Het begint allemaal bij de basis van je organisatie. Wat voor producten verkoop je en wie zijn je klanten. Welke voorwaarden bied je je klanten? Hoe snel kan je het product leveren, wie levert het product af en wat is je retourbeleid? Ben je als webshop goed te bereiken voor het geval er wel iets aan de hand is? Dit is cruciale informatie voor je klanten. Zij houden niet van angst en onzekerheid.

Identiteit en betrouwbaarheid

Alle servicevoorwaarden zijn netjes uitgewerkt en zijn makkelijk te vinden voor je klanten. Maar waarom zouden ze in godsnaam bij jou gaan bestellen? Ben je wel een betrouwbare partij? Hoe zijn ervaringen van andere klanten geweest? Toon gerust je referenties.

betrouwbaarheid

Categorie, Productinformatie en specificaties

Het is belangrijk om relevante en snelle ingangen voor klanten te bieden naar de producten in je assortiment. Zijn je categoriën logisch ingedeeld? Snapt je klant deze indeling? Als ze éénmaal bij het product zijn aangekomen. Staat alle belangrijke productinformatie vermeld en gepresenteerd?

Call to action en checkout

Als je klant overtuigd is dat jij betrouwbaar bent en dat jij het juiste product voor de juiste prijs verkoopt gaan ze over tot actie. Zijn de bestelknoppen goed te vinden en is je winkelwagen logisch en overzichtelijk? Bied je daarnaast een simpele en overzichtelijke checkout aan?

Extra omzet generen voor je webshop 1 Extra omzet generen voor je webshop

Online marketing campagnes starten

Als je alle bovengenoemde facetten goed voor elkaar hebt is het tijd om meer bezoekers naar je webshop te genereren. Middels SEO en SEA campagnes is het mogelijk om gericht en relevant verkeer naar je shop te trekken.

Tip: lees ook ons blog over SEO optimalisatie voor je webshop.

SEO tips voor je websop 2021

Conversie optimalisatie voor je webshop

Eenmaal geland in je webshop. Wat doet je bezoeker precies? Waar zijn ze gevoelig voor en waar haken ze af? Door data en observaties is het mogelijk je webshop slimmer in te gaan richten om je verkopen te stimuleren. Dit heet ook wel conversie optimalisatie.

Wat als je geen gebruik maakt van online marketing diensten?

Heel simpel, dan blijf je bezig met je wat je doet en zal je je frustratie blijven dat je omzet achter blijft. Daarnaast weet je ook niet goed hoe Google Ads werkt of ken je niet alle rankingfactoren van Google en weet je niet hoe je alle statistieken moet interpeteren.

Wij helpen je graag.

Extra omzet generen voor je webshop 3 Extra omzet generen voor je webshop

Zoekmachine Optimalisatie

Beter vindbaar zijn en gratis verkeer vanuit zoekmachines door hogere posities.
Google Ads

Google Ads campagnes

Wij helpen je graag met het opzetten en het beheren van succesvolle en rendabele Google Ads campagnes.
Conversie Optimalisatie

Conversie Optimalisatie

Meer rendement voor dezelfde marketing kosten. Optimaliseer voor conversies!
Linkbuilding mobiel - travyk

Linkbuilding

Verzamel relevante links naar je website en verhoog je website autoriteit.
scan van de website of campagne

Website of Campagnescan

Onafhankelijk advies nodig? Wij helpen je graag vrijblijvend.

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer

Onze klanten

Alle klanten bekijken