4.9

SDG 8: Regionaal ondernemerschap

Als online marketingbureau in Heerenveen, met marketeers die geworteld zijn in Friesland, zijn wij het gelukkigste wanneer we lokale ondernemingen helpen om hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Regionale ondernemers de mogelijkheid bieden een slim, gezond en welvarend bedrijf te zijn

Als online marketingbureau in Heerenveen, met marketeers die geworteld zijn in Friesland, zijn wij het gelukkigste wanneer we lokale ondernemingen helpen om hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Op het moment blijft de groei van de Friese economie helaas lichtelijk achter bij de groei van de rest van Nederland, maar het aantal ondernemingen in Friesland neemt gelukkig elk jaar toe

Als een van deze ondernemingen doen we ons uiterste best om, samen met de mooie ondernemingen in Friesland, te groeien en de Friese economie weer aan te laten haken bij de rest van het land. Dit doen we op verschillende manieren:

Regionaal Ondernemerschap digitaal geld

Gratis quickscan

We bieden een gratis quickscan aan, waarin we de website van jouw bedrijf beoordelen op het technische vlak, de inhoud (zowel tekst als media) en de vindbaarheid. Deze quickscan ondersteunen we met data en conclusies omtrent gebruiksvriendelijkheid.

Deze quickscan is maatwerk, ongeacht of je klant van ons bent of niet. We voeren deze scan uit aan de hand van onze jarenlange online marketing ervaring, zodat je zelf, of samen met ons, de volgende stap kan zetten in je online marketing. 

Benieuwd wat voor jou de grootste mogelijkheden voor verbetering zijn? Binnen twee dagen hebben we het helemaal uitgezocht voor je.

Tafelvoetballen met lokale partners

Partnerschap

We werken nauw samen met verschillende partners. Zo werken we bijvoorbeeld samen met internetbureau Skeps waarmee we ook een pand delen, en zijn we recent Official Gold Partner van Adcalls geworden!

Doordat we elkaar goed kennen, zorgen we ervoor dat jouw website, webshop of webapplicatie vanaf de start geoptimaliseerd is voor de online marketing die we erop los laten. Een goed begin is namelijk het halve werk!

Waarde toevoegen en innoveren

We zijn continu scherp op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Wanneer we een veelbelovende innovatie voor de online marketing van onze klanten tegenkomen, testen we deze. En als die blijkt van toegevoegde waarde te zijn, implementeren we ‘m in onze manier van werken, zonder onze klanten te factureren!

Slimme software voor onze klanten

Zo hebben we recent slimme software geïmplementeerd die frauduleuze kliks op jouw advertenties voorkomt. Op deze manier wordt jouw advertentiebudget veel effectiever ingezet. 

Zoals op onderstaande afbeelding te zien, hebben we in één maand voorkomen dat bijna 847 euro van het totale budget van onze klanten uitgegeven werd aan clicks die niks opgeleverd hadden (op basis van een budget van 24 duizend euro).

clickcease dashboard

Doelstellingen van Travyk en regionaal ondernemerschap

Doelstellingen

Om onze impact doelstelling om regionale ondernemers de mogelijkheid te bieden een slimmer, gezonder en welvarender bedrijf te zijn kracht bij te zetten, hebben we er twee subdoelstellingen voor over vijf jaar aan gekoppeld.

 1. Over vijf jaar hebben we een ton bespaard in advertentiebudget van onze klanten, door frauduleuze clicks die niks opleveren te blokkeren.

 2. Over vijf jaar is de verhouding van onze klanten uit de regio tot klanten van buiten Friesland minimaal 80/20.

SDG 8: Eerlijk werk en economische groei

De bijpassende SDG’s

SDG 8: Eerlijk werk en economische groei

Doordat we elke lokale onderneming, klant of niet, graag ondersteunen en helpen met innoveren wat betreft online marketing, dragen we bij aan de economische groei van ondernemingen in het fantastische Friesland!

SDG 17: Partnerschap om doelstellingen te bereiken

SDG 17: Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Samenwerking met onze partners zorgt ervoor dat we onze klanten nóg meer waarde kunnen bieden, waardoor ze maximaal profiteren van de voordelen van online marketing. Op deze manier helpen we lokale ondernemers, samen met onze partners, om de slimste, gezondste en welvarendste versie van zichzelf te zijn.

Marlieke
Erik de Jager
Dennis
Cindy Hoomans

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

 • Google reviews

  • 5.0
   Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
   Opjewallie Opdrachtgever
  • 5.0
   Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
   Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
  • 5.0
   Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
   Communicatie GO Opdrachtgever
  • 5.0
   Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
   De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
  • 5.0
   Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
   Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
   West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
   Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
  • 5.0
   Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
   Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
  • 5.0
   Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
   Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
  • 5.0
   Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
   De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

  Kennis delen is macht