Marketing in begrijpelijke taal
Jouw externe collega
Binnen no time reactie

SDG 8: Regionaal ondernemerschap

SDG 8: Regionaal ondernemerschap

Regionale ondernemers de mogelijkheid bieden een slim, gezond en welvarend bedrijf te zijn

Als online marketingbureau in Heerenveen, met marketeers die geworteld zijn in Friesland, zijn wij het gelukkigste wanneer we lokale ondernemingen helpen om hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Redirections

Op het moment blijft de groei van de Friese economie helaas lichtelijk achter bij de groei van de rest van Nederland, maar het aantal ondernemingen in Friesland neemt gelukkig elk jaar toe

SDG 8: Regionaal ondernemerschap 2 SDG 8: Regionaal ondernemerschap

Als een van deze ondernemingen doen we ons uiterste best om, samen met de mooie ondernemingen in Friesland, te groeien en de Friese economie weer aan te laten haken bij de rest van het land. Dit doen we op verschillende manieren:

Gratis quickscan

We bieden een gratis quickscan aan, waarin we de website van jouw bedrijf beoordelen op het technische vlak, de inhoud (zowel tekst als media) en de vindbaarheid. Deze quickscan ondersteunen we met data en conclusies omtrent gebruiksvriendelijkheid.

Deze quickscan is maatwerk, ongeacht of je klant van ons bent of niet. We voeren deze scan uit aan de hand van onze jarenlange online marketing ervaring, zodat je zelf, of samen met ons, de volgende stap kan zetten in je online marketing. 

Benieuwd wat voor jou de grootste mogelijkheden voor verbetering zijn? Binnen twee dagen hebben we het helemaal uitgezocht voor je.

SDG 8: Regionaal ondernemerschap 3 SDG 8: Regionaal ondernemerschaplokale partners = samen voetbaltafelen

Partnerschap

We werken nauw samen met verschillende partners. Zo werken we bijvoorbeeld samen met internetbureau Skeps waarmee we ook een pand delen, en zijn we recent Official Gold Partner van Adcalls geworden!

Doordat we elkaar goed kennen, zorgen we ervoor dat jouw website, webshop of webapplicatie vanaf de start geoptimaliseerd is voor de online marketing die we erop los laten. Een goed begin is namelijk het halve werk!

Waarde toevoegen en innoveren

We zijn continu scherp op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Wanneer we een veelbelovende innovatie voor de online marketing van onze klanten tegenkomen, testen we deze. En als die blijkt van toegevoegde waarde te zijn, implementeren we ‘m in onze manier van werken, zonder onze klanten te factureren!

Slimme software voor onze klanten

Zo hebben we recent slimme software geïmplementeerd die frauduleuze kliks op jouw advertenties voorkomt. Op deze manier wordt jouw advertentiebudget veel effectiever ingezet

Zoals op onderstaande afbeelding te zien, hebben we in één maand voorkomen dat bijna 847 euro van het totale budget van onze klanten uitgegeven werd aan clicks die niks opgeleverd hadden (op basis van een budget van 24 duizend euro).

SDG 8: Regionaal ondernemerschap 4 SDG 8: Regionaal ondernemerschap€847 bespaart in 4 weken tijd

Doelstellingen van Travyk en regionaal ondernemerschap

Doelstellingen

Om onze impact doelstelling om regionale ondernemers de mogelijkheid te bieden een slimmer, gezonder en welvarender bedrijf te zijn kracht bij te zetten, hebben we er twee subdoelstellingen voor over vijf jaar aan gekoppeld.

  1. Over vijf jaar hebben we een ton bespaard in advertentiebudget van onze klanten, door frauduleuze clicks die niks opleveren te blokkeren.
  2. Over vijf jaar is de verhouding van onze klanten uit de regio tot klanten van buiten Friesland minimaal 80/20.

De bijpassende SDG’s

SDG 8: Eerlijk werk en economische groei

Doordat we elke lokale onderneming, klant of niet, graag ondersteunen en helpen met innoveren wat betreft online marketing, dragen we bij aan de economische groei van ondernemingen in het fantastische Friesland!

SDG 8: Regionaal ondernemerschap 5 SDG 8: Regionaal ondernemerschapSDG 8

SDG 17: Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Samenwerking met onze partners zorgt ervoor dat we onze klanten nóg meer waarde kunnen bieden, waardoor ze maximaal profiteren van de voordelen van online marketing. Op deze manier helpen we lokale ondernemers, samen met onze partners, om de slimste, gezondste en welvarendste versie van zichzelf te zijn.

SDG 8: Regionaal ondernemerschap 6 SDG 8: Regionaal ondernemerschapSDG 17

Ook meer conversie?

Ben jij benieuwd welke online marketing voordelen jij allemaal kan halen uit je website of webshop? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op!

Over Travyk

Travyk, een duurzaam Online Marketing bureau uit Heerenveen dat is ontstaan uit passie om ondernemers in de regio Friesland e.o. slimmer te maken. Voor Travyk geldt: eerst de relatie en dan de prestatie. Ook doen we graag iets terug voor mens en milieu! Lees meer

Onze klanten

Alle klanten bekijken