4.9

SDG 7: Energielabel A+++ en groene stroom

Wij hebben recent geinvesteerd in een nieuw en duurzaam kantoor. Het kantoor is voorzien van de nieuwste isolatietechnieken, nieuwe kozijnen met HR++ certificering, compleet in LED verlichting, volledig gasloos en we maken exclusief gebruik van groene stroom.

Bekijk het certificaat hier: Energielabel A+++ Travyk – Van Harenspad 6 te Heerenveen

Afgegeven door: In2energie.nl

Travyk online marketing bureau voordeur

Duurzaam gedragen en duurzame huisvesting

Wij vinden het belangrijk om onze CO2 footprint te minimaliseren. Via deze weg hebben we weer een stap in de goede richting gezet.

Ons nieuwe kantoor zorgt voor flink minder verbruik qua energie. Ook zijn alle sanitaire voorzieningen waterbesparend.

Bij het inkopen van alle materialen is zoveel mogelijk gekeken naar duurzame materialen en merken.

De energie die we uitstoten compenseren we middels bomen planten

Voor ons complete kantoor verbruiken we slechts 1000KWH per maand gemiddeld. Dit verbuiken we uiteraard volledig via groene stroom.

Daarnaast compenseren we jaarlijks het uitstoten al onze activiteiten middels bomen planten.

Ieder jaar een beetje beter

We proberen ieder jaar verder te kijken hoe we steeds minder uit gaan stoten. Dit kan in besparingen zitten van stroom gebruik of in het gaan opwekken van duurzame energie.

sdg 7 duurzame-energie

Doelstelling van Travyk rondom duurzame energie

Doelstelling

Onze doelstelling is simpel: we willen in 2025 ondanks onze groei onder de 12.000KWH stroomverbruik per jaar blijven. Dit zou ieder jaar ongeveer een reductie van 8-10% in stroomverbruik moeten zitten.

De bijpassende SDG

SDG 7: betaalbare en duurzame energie

Door gebruik te maken van duurzame energiebronnen en het minimaliseren van energieverbruik draagt het kantoorgebouw bij aan de doelstelling om toegang tot betaalbare, betrouwbare, duurzame en moderne energie voor iedereen mogelijk te maken.

SDG 13: klimaatactie

Middels een duurzaam kantoor dragen we ook zeker bij aan SDG 13. Namelijk het reduceren van impact op het klimaat.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

 • Marlieke
  Jort van Deutekom
  Dennis

  Meer conversie?

  Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

  Google reviews

  • 5.0
   Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
   Opjewallie Opdrachtgever
  • 5.0
   Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
   Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
  • 5.0
   Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
   Communicatie GO Opdrachtgever
  • 5.0
   Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
   De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
  • 5.0
   Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
   Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
   West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
  • 5.0
   Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
   Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
  • 5.0
   Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
   Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
  • 5.0
   Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
   Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
  • 5.0
   Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
   De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

  Kennis delen is macht