4.9

SDG 13: Duurzame Marketing

Wij zien het als onze plicht om de behoefte naar goede online marketing op een duurzame manier in te vullen.

CO2 uitstoot inzichtelijk maken

Om te garanderen dat onze online marketing en ons bedrijf geen negatieve effecten heeft voor de aarde waarop we leven, hebben we met de Milieubarometer onze CO2-voetafdruk in kaart gebracht. Hieruit bleek dat we (als klein bedrijf) 5,5 ton CO2 (!) uitstoten per jaar. 

milieubarometer-certificaat
CO2 neutraal wagenpark door BP target neutral

Verminderen van onze CO2 uitstoot

Aan de hand van de uitgebreide inzichten uit de Milieubarometer passen we onze bedrijfsvoering aan. Op deze manier verminderen we voortdurend onze CO2 uitstoot.

Ondanks dat verminderen een goede eerste stap is, is het niet het eindpunt. We worden namelijk pas écht blij van klimaatneutrale online marketing. Op het moment doen we het volgende:

 • Tanken onze auto’s volledig CO2 neutraal 

 • Papierloos kantoor 

 • Minimaliseren woon- werk verkeer door te fietsen of thuis te werken

 • Groen Gas en elektra

CO2 neutraal zijn

We zijn continue bezig met het verminderen van onze uitstoot, maar hebben dus nog wel degelijk uitstoot. Daarom hebben we via Ecomatcher onze uitstoot gecompenseerd, waardoor we vanaf juli 2020 100% CO2 neutrale online marketing bieden! Op het moment hebben we 520 bomen over de hele wereld laten platen die jaarlijks minimaal 16.5 ton CO2 compenseren.

Ecomatcher bomen planten

Overige Klimaatorganisaties die Travyk steunt

Doelstelling van Travyk rondom klimaat

Doelstelling

Onze doelstelling is simpel: we willen in 2025 513% CO2 positieve online marketing aanbieden! Dit houdt in dat we meer dan zes keer zoveel CO2 gaan compenseren, vergeleken met wat we uitstoten.

De bijpassende SDG

SDG 13: Klimaatactie

Door CO2 neutrale, en op termijn CO2 positieve, online marketing aan te bieden verminderen we de belasting op het klimaat.


Marco van der Werf

Meer conversie?

Ons team staat voor je klaar! Heb je moeite met online marketing?
En ben je op zoek naar een online marketing bureau uit Heerenveen? Dan helpen we je graag.
Bel ons of vraag een gratis adviesgesprek aan.

Vertrouwd. Door onze partners en klanten

Google reviews

 • 5.0
  Wat een ontzettend fijne samenwerking hebben wij met Travyk. Ruurd is erg flexibel en heeft veel kennis van zijn vakgebied. Zowel Ruurd als Iwan geven ons de nodige sturing binnen onze plannen, waardoor wij weer nieuwe inzichten krijgen. Op naar een duurzame samenwerking met mooie resultaten.
  Opjewallie Opdrachtgever
 • 5.0
  Wij van Kantoormeubelen Nederland werken vanaf januari 22 met Travyk. Regelmatig hebben we plezierige contacten, waarbij we elke keer weer concluderen dat er een duidelijke groei zit in de resultaten. Travyk is een betrokken en pro-actieve organisatie met medewerkers, die weten waar ze het over hebben. Keep up the good work!
  Kantoormeubelen Nederland Opdrachtgever
 • 5.0
  Goede kennis van zaken, meedenken met ons als klant en altijd een enthousiaste benadering van Ruurd zorgt voor een goede samenwerking. Samen met Travyk gaan we voor het behalen van het beste resultaat!
  Communicatie GO Opdrachtgever
 • 5.0
  Fijn bedrijf om mee samen te werken! Goede kennis van zaken en altijd een persoonlijke benadering van Ruurd en Iwan wat de samenwerking ten goede komt. Dus ben je op zoek naar een online marketing bureau dan kunnen wij Travyk van harte aanbevelen!
  De Mallemok ‘Smokehouse & Grill’ Opdrachtgever
 • 5.0
  Onze samenwerking met Travyk is prima. Fijne mensen met goede ideeën om onze online marketing up-to-date te houden! Wij zijn erg tevreden.
  Sappe Reiniging, onderhoud en renovatie Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk doet voor ons alles achter de schermen op onze website. De samenwerking en het meedenken over het proces voor de nieuwe website en het uitrollen daarvan en daarna. Wij zijn zeer tevreden over Travyk. Ik heb ze daarom in mijn netwerk al meerdere malen genoemd.
  West Specialist in Buitenreiniging Opdrachtgever
 • 5.0
  Travyk gaat altijd voor een resultaatverplichting. Het ultieme voorbeeld van partnerschap, ontwikkeling en strategievorming leidend tot internetsucces. Een proactieve samenwerking waar kennisdeling voorop staat.
  Donker Groep Hoofdkwartier Opdrachtgever
 • 5.0
  Waar voor je geld. Geen loze leuzen en marketing gepraat. Gewoon duidelijke taal die elke ondernemer begrijpt. Transparante prijzen en daadkracht. Twee weken na akkoord offerte alle zaken uitgevoerd en de eerste conversies gerealiseerd. Top werk 👍leuke gasten ook!
  Doozo Leeuwarden Opdrachtgever
 • 5.0
  Geweldig bedrijf, ze denken goed met je mee en zijn heel goed gemotiveerd om jou te helpen.
  Solexverhuur Sloten Opdrachtgever
 • 5.0
  Wat een geweldig bedrijf! Ze hebben onze website geoptimaliseerd op Google, daarnaast is de website veel sneller geworden! Bedankt voor jullie service!👍
  De Goede Specialist in verzekeringen en hypotheken Opdrachtgever

Kennis delen is macht